Alexandra Stelfox

187 cm / kg
Syntynyt 1991


Uutisia henkilöstä Alexandra Stelfox

19.3.2015 Pääjuttu

Naisten Korisliigan puolivälierät käyntiin, ennakkosuosikit voitokkaina

Naisten Korisliigan pudotuspelit saatiin käyntiin torstaina, kun puolivälierien ensimmäiset ottelut pelattiin Lappeenrannassa, Helsingissä, Äänekoskella ja Kotkassa. Kotijoukkueet veivät nimiinsä ensimmäiset osaottelut, mutta etenkin ToPon ja Forssan Alun, sekä Äänekosken Huiman ja Vimpelin Vedon välisissä otteluissa nähtiin tasaista taistelua lähes läpi koko 40-minuuttisen koitoksen.

18.3.2015 Pääjuttu

Naisten Korisliigan puolivälierien ennakkokatsaus 2/2: Huima ennakkosuosikkina Vimpeliä vastaan, PeKan ja HyPon sarjasta odotettavissa tasaista taistelua

Naisten Korisliigan pudotuspelit alkavat torstaina, kun tasaisimmat, kiinnostavimmat ja ennakkoon hienoimmat kevään pelit lähimuistiin potkaistaan käyntiin. Mestaruudesta taistelee tosissaan useampi joukkue, ja ensimmäisellä kierroksella mestaruutta tavoitteleva Huima saa vastaansa sarjanousija Vimpelin Vedon, kestomenestyjä Peli-Karhujen kohdatessa niinikään sarjanousijan, Hyvinkään Pontevan.

7.3.2015 Pääjuttu

Peli-Karhut komeaan voittoon Hyvinkäällä, ennakkosuosikit pitivät pintansa Korisliigan lauantain kierroksella

Hyvinkään Ponteva pelasi 30 minuuttia loistavaa koripalloa, mutta Peli-Karhujen viimeinen kymmenminuuttinen hiljensi kotikatsomon, PeKan poistuessa kotimatkalle sarjapisteet mukanaan 75-72 (29-38) -vierasvoiton turvin. Muualla Catz otti selvän vierasvoiton Vimpelin Vedosta, ja ToPo teki saman tempun Turun Riennon vieraana.

28.2.2015 Pääjuttu

Catz neljän ottelun voittoputkessa, Korisliigan pudotuspeliviivan tuntumassa tiukkaa

Korisliigan täyden viiden ottelun lauantain tulokset olivat kaikki enemmän tai vähemän odotettuja, kun kärkiviisikosta ainoastaan Hyvinkään Ponteva hävisi kotiparketillaan Vimpelin Vedolle. Kärkinelikon voimasuhteet pysyivät ennallaan, ja Catzin jo varmistettua runkosarjan voiton ovat jaossa enää sijat 2-4. Hallitseva mestari kulkeekin kohti pudotuspelejä vakuuttavassa vireessä, päivän 73-55 (42-23) voitto Turun Riennosta oli lappeenrantalaisten neljäs perättäinen.

15.2.2015 Pääjuttu

Huima trillerin voittoon Kenya Robinsonin korilla, Korisliigassa neljän pelin ilta

Äänekosken Huima oli päivän kärkikamppailussa Peli-Karhuja vastaan kahdeksan pisteen tappioasemassa päätösneljännekselle lähdettäessä. Vahva hyökkäyspeli toi joukkueen iskuetäisyydelle, ja loppusekunneilla Kenya Robinson sinetöi kotijoukkueen huiman kirin lukemiin 75-74 (31-44). Muualla Alku otti komean kotivoiton, Ponteva haki sarjapisteet Turusta ja ToPo jatkoi voittoputkeaan.

17.1.2015 Pääjuttu

Äänekosken Huimalle tärkeä kotivoitto, Korisliigassa kotijoukkueet vahvoilla

Korisliigan lauantain viiden ottelun kierroksella nähtiin neljä kotivoittoa, kun Äänekoskella, Tampereella, Helsingissä ja Lappeenrannassa kotiyleisö sai nauttia suosikkiensa voitosta. Äänekosken Huimalle voitto oli jo viides perättäinen, kun se päihitti tiukassa ottelussa Forssan Alun.