Syntynyt 1970

Uutisia henkilöstä Rauno Pehka

2.9.2004 Maaottelu

Suomen miehet hiipivät takaa ja kaatoivat Viron

Miesten koripallomaajoukkue otti maukkaan voiton kolmanneksi viimeisessä harjoitusottelussaan ennen EM-karsintojen alkua. Suomi kaatoi Tallinnassa pelatussa maaottelussa Viron Teemu Rannikon ja Jyri Lehtosen viimeisen minuutin vapaaheittojen turvin lukemin 82-80.

8.8.2003 Maaottelu

Suomi taisteli, Saksan rutiini ja Okulaja veivät voiton

Kolmantena päivänä peräkkäin loppuunmyyty Pyynikin Palloiluhalli sai todistaa perjantaina Suomen joukkueen uudelleensyntymisen. Kahdessa ensimmäisessä pelissään Sokos Hotel Tournamentissa väkinäisesti esiintynyt Suomi haastoi tasapäisesti MM-kolmosta Saksaa 30 minuutin ajan. Rutinoitunut Saksa korjasi kuitenkin lopulta potin.

Viro väänsi väkisin voiton Suomesta

Suomen maajoukkue koki torstaina toisen tappionsa kotiturnauksessaan Tampereella kovasta taistelustaan huolimatta. Viro pääsi niskan päälle heti alussa ja piti johtoasemansa loppuun saakka. Suomen tappio virolaisille Sokos Hotel Tournamentissa kirjattiin täpötäyden Pyynikin Palloiluhallin edessä lukemin 83-89 (42-48).

6.8.2003 Maaottelu

Suomen hurja kiri ei aivan riittänyt Venäjän kaatoon

Suomen miesten koripallomaajoukkue tarjosi ääriään myöten täynnä olleille Pyynikin Palloiluhallin lehtereille hienon taistelun, kun Sokos Hotel Tournament käynnistyi keskiviikkona Tampereella. Oltuaan puoliajalla peräti 27 pisteen takaa-ajoasemassa Suomi nousi viimeisillä minuuteilla yleisön suureksi riemuksi taistelemaan jopa voitosta.

Petri Virtanen suuntaa Viroon

SM-Koriksen vuoden pelaajana palkittu Petri Virtanen vaihtaa maisemia. Virtanen on solminut yksivuotisen sopimuksen virolaisen A. Le Coqin kanssa. Tuleva pelikausi on vasta 22-vuotiaalle Virtaselle ensimmäinen ulkomailla.

28.6.2002 Maaottelu

Suomi kovassa koulussa Latviaa vastaan

Suomen koripallomaajoukkue sai rajun oppitunnin hyökkäyspelin lähes täydellisestä toteuttamisesta, kun viime EM-kisoissa 8. sijoittunut Latvia ryöpytti Baltic Sea Cupin avauspäivänä siitä 120-87-voiton. Perjantain toisessa ottelussa Ruotsi kukisti ehkä hieman yllättäen Viron selkeästi 104-80. Näin lauantaina 29.6. pelattavissa kamppailuissa Tapiolan Urheilutalolla nähdään otteluparit Latvia-Ruotsi (klo 16) ja Suomi-Viro (18.30).