Merja Kivi

177 cm / kg
Syntynyt 1960


Uutisia henkilöstä Merja Kivi

20.5.2016 Pääjuttu

Catzille jälleen kunniaa palkintogaalassa, Korpivaara ja Reshetko vuoden parhaat

Naisten Korisliigan vuosikymmenen joukkue, Catz Lappeenranta, puhdisti jälleen tehokkaasti palkintopöytää kauden parhaita palkittaessa. Vuoden valmentaja Mika Haakana, vuoden ulkomaalaispelaaja Elena Reshetko ja finaalien MVP Jennifer Schlott hakivat kukin vuorollaan palkinnon vuoden työstä. Hongan Heta Korpivaara haki puolestaan gaalassa kaksi palkintoa.

20.5.2016 Pääjuttu

Mestari-Kouvojen Lehtoselle ja Richardsonille kunniaa Korisliigan gaalassa, Rannikko ylivoimainen vuoden pelaaja

Kouvot ensimmäiseen Suomen mestaruuteensa 12 vuoteen luotsannut Jyri Lehtonen, 42, on äänestetty Korisliigan vuoden valmentajaksi 2015/16. Lehtosen alaisuudessa pelannut DJ Richardson, 25, nimettiin Korisliigan finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi ja Korisliigan parhaaksi ulkomaalaispelaajaksi, kun taas vuoden pelaajan palkinnon vei nimiinsä ylivoimaisesti Kataja Basketin Teemu Rannikko.

Peräti 26 korisvaikuttajaa sai ministeritason tunnustusta

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki on myöntänyt yhteensä 143 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Joukossa oli komea koripalloedustus, sillä palkituista peräti 26 oli koripallovaikuttajia.

Koripalloliitto myönsi Heikki Tuomala -palkinnon Tom Hynniselle

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt Heikki Tuomala –palkinnon helsinkiläiselle pitkänlinjan koripallovaikuttajalle Tom Hynniselle. Heikki Tuomala -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, jonka vapaaehtoistyö seura-, alue- tai liittotoiminnassa katsotaan merkittävästi edesauttaneen suomalaista koripalloilua. Palkinto on Koripalloliiton korkein tunnustus vapaaehtoistyöntekijöille.

Tapio Koskiselle Heikki Tuomala –palkinto

Suomen Koripalloliitto on palkinnut monia vuosia eteläisellä alueella Tikkurila-Seurassa vaikuttaneen Tapio Koskisen Heikki Tuomala -palkinnolla. Heikki Tuomala -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, jonka vapaaehtoistyö seura-, alue- tai liittotoiminnassa katsotaan merkittävästi edesauttaneen suomalaista koripalloilua. Palkinto on Koripalloliiton korkein tunnustus vapaaehtoistyöntekijöille.