197 cm / kg
Syntynyt 2004

Uutisia henkilöstä Albina Syla

23.3.2024 09:31 Naisten Korisliiga

Puolivälierä ennakko 2/2: HBA haastaa runkosarjan voittaneen ToPo:n – PeKa ja ViVe vastakkain

Naisten Korisliigan puolivälierät alkavat tänään. Välieräpaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

20.3.2024 20:45 Naisten Korisliiga

HBA nappasi viimeisen pudotuspelipaikan – ToPo vei runkosarjan suvereenisti

Naisten Korisliigassa pelattiin runkosarjan viimeiset ottelut. Voitot kirjattiin HBA:lle, FoA:lle, PeKa:lle sekä ToPo:lle.

26.1.2024 20:08 Naisten Korisliiga

Hongalle vieraspisteet Helsingistä

Naisten Korisliigan illan ainoassa ottelussa Tapiolan Honka voitti vieraskentällä HBA-Märskyn 59-56.

24.1.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigassa kotivoittoja

Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Illan kierroksella nähtiin kotivoittoja, kun Honka, ViVe, Kouvottaret ja ToPo nappasivat sarjapisteitä.

7.1.2024 21:30 Naisten Korisliiga

EBT:lle tärkeät sarjapisteet trillerissä – Hood kirjautti tripla-tuplan Peli-Karhujen voitossa

Naisten Korisliiga palasi joulutauolta neljällä ottelulla. Voitot kirjattiin EBT:lle, Peli-Karhuille, Pyrinnölle ja ViVe:lle.

8.12.2023 19:53 Naisten Korisliiga

ToPo järjesti murskajaiset

Sarjaa johtava ToPo oli omassa luokassaan, kun joukkue kohtasi paikallisvastustaja HBA:n Naisten Korisliigan illan ainoassa ottelussa. Voitto kirjattiin emännille 114-54 (63-27).

17.11.2023 21:15 Naisten Korisliiga

HBA palasi maajoukkuetauolta tehokkaana

Naisten Korisliigassa palattiin parketille pienen tauon jälkeen. Illan ainoassa ottelussa HBA-Märsky nappasi kotivoiton Kouvottarista 77-64 (39-27).

4.11.2023 19:16 Naisten Korisliiga

ToPo ja Honka kärkijoukkueina maajoukkuetauolle

Naisten Korisliigassa pelattiin kolme ottelua. Voitot kirjattiin sarjan kolmen kärjelle, kun ToPo, Honka ja Pyrintö nappasivat sarjapisteet. Seuraavaksi sarjassa on edessä maajoukkuetauko.

13.10.2023 20:49 Naisten Korisliiga

ToPo jatkoi vahvaa virettään

Naisten Korisliigassa pelattiin kauden ensimmäinen Helsingin paikalliskamppailu. Illan ottelussa ToPo kaatoi vieraskentällä HBA-Märskyn 100-69 (45-39).

11.10.2023 20:30 Naisten Korisliiga

PeKa:n vahva alku myrkkyä ViVe:lle – Kayla Shaw hurjana Pyrinnön avausvoitossa

Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Illan otteluissa nähtiin vain kotivoittoja, kun PeKa, Honka, Pyrintö ja HBA kasvattivat pistesaldojaan.

26.9.2023 12:22 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliiga-ennakko 1/3: HBA, Kouvottaret ja Pyrintö

Kouvottaret ja Tampereen Pyrintö lähtevät haastamaan ennakkosuosikkeja tulevalla kaudella ja tavoittelemaan SM-mitalia. HBA:n tavoitteena on esittää energistä ja tehokasta koripalloa, jossa vauhtia riittää. Naisten Korisliiga käynnistyy perjantaina 29.9., kun HBA kohtaa Vimpelin Vedon.

22.7.2023 20:45 Sudenpennut

20-vuotiaille naisille voitto Latvian vieraana

Suomen 20-vuotiaat naiset jatkavat valmistautumistaan EM-kisoja varten Latviassa. Joukkue kohtaa Latvian kahdesti viikonlopun aikana. Ensimmäisessä ottelussa Suomi nappasi voiton 76-53 (39-32).

10.1.2023 21:54 Naisten Korisliiga

Hongalle neljäs peräkkäinen voitto

Tapiolan Honka sai illan ainoassa ottelussa vieraakseen HBA-Märskyn. Kotijoukkue jatkoi siitä mihin ennen taukoa jäi ja vei ottelun nimiinsä 73-59.

30.11.2022 20:52 Naisten Korisliiga

Reili Richardsonin hirmuilta johdatti Pyrinnön voittoon – EBT:lle kuudes voitto peräkkäin

Naisten Korisliiga palasi tauolta neljällä ottelulla. Kouvottaret ja ToPo katkaisivat tappioputkensa. Muita voittajia olivat EBT ja Pyrintö.

26.11.2020 20:51 Naisten Korisliiga

FoA haki vieraspisteet Helsingistä

Forssan Alku matkasi torstain ainoassa ottelussa Helsinkiin HBA-Märskyn vieraaksi. Vierasjoukkue oli ottelussa liian kova nuorelle helsinkiläisjoukkueelle ja nappasi pisteet mukaansa 73-66.