Aapo Heinonen

cm / kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Aapo Heinonen

10.1.2020 17:42 Miesten I divisioona B

Miesten Divari-B etenee Tapiolan Hongan komennossa

Miesten I divisioona B on hyvässä vauhdissa ja sarjan piikkipaikkaa hallitsee pelkkiä voittoja kahminut Tapiolan Honka. Muutaman pisteen päässä kärkkyvät Raholan Pyrkivä sekä PeU-Basket.

3.10.2019 14:31 Miesten I divisioona B

Miesten Divari B käyntiin tänään – Avausottelussa Tapiolan Honka vastaan Westside

Miesten I divisioona B pyörähtää käyntiin tänään klo 18.30, kun sarjan avausottelussa kohtaavat Tapiolan Honka ja Westside.

16.4.2019 21:12 Miesten I divisioona B

Honka nousi taistelemaan Divari-B:n mestaruudesta

Tapiolan Honka ilmoittautui mukaan miesten I divisioona B:n mestaruuskamppailuun selättäessään Raiders Basketin kotonaan numeroin 86-81 (46-41). Honka kavensi voitollaan finaalisarjan tilanteeseen 1-2.

4.1.2019 14:48 Miesten I divisioona B

Miesten I divisioona B vauhdissa – nousijajoukkue Honka yllättäjänä kärjessä

Miesten Divari B:n joukkueet ovat syksyn aikana ehtineet kohdata toisensa kertaalleen ja palaavat nyt tositoimiin lyhyen joulutauon jälkeen. Sarjan kärjessä porskuttaa vakuuttavan sisääntulon divisioonaan tehnyt Tapiolan Honka ja kakkospaikasta pitää kiinni nuori ja nälkäinen Munkkiniemen Kisapojat.

7.10.2018 12:21 Miesten I divisioona B

Miesten I divisioona B käynnistyy

Miesten I divisioona B käynnistyy tänään sunnuntaina täydellä kuuden ottelun kierroksella. Ura Basketin ja Espoo Basket Teamin välinen ottelu on nähtävissä Elisa Viihde Sportilla klo 17.00.

6.7.2018 15:04 Miesten I divisioona B

Honka tähtää omilla kasvateilla divari B:hen, Heinonen jatkaa valmentajana

Tapiolan Hongan miesten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella I divisoona B:ssä, ja parketilla tullaan näkemään nuori, taisteleva ja nälkäinen Honka-kasvattien joukkue. Joukkuetta luotsaa Aapo Heinonen, jonka valmennuksessa joukkue nousi menneen kauden päätteeksi karsintojen kautta divari B:hen.

HKVT 2015 puolessa välissä

Samalla, kun Susijengi aloitti kisaurakkansa Montpellierissä, jatkoi HKVT 2015 opintojaan Helsingissä. Kyseessä oli kurssin neljäs jakso, jonka myötä saavutettiin vuoden pituisen kokonaisuuden puolivälin krouvi.

6.4.2013 Pääjuttu

WB/Capitals ja Honka Akatemia välierävoittoihin A-tytöissä, HoNsU ja HNMKY B-pojissa

Koripallon nuorten SM-välierät pyörähtivät käyntiin lauantaina päivällä ja niin A-tyttöjen kuin B-poikienkin välieräavauksissa nähtiin koti- ja vierasvoitot. WB/Capitals (A-tytöt) ja HNMKY (B-pojat) ylsivät voittoihin kotikentillään, kun taas Honka Akatemia (A-tytöt) ja HoNsU (B-pojat) hakivat vierasvoitot.

ToPo Akatemian joukkue on koossa

Miesten I divisioonakauteen valmistautuvan ToPo Akatemian joukkue kaudelle 2011/12 on valmis. ToPon junioreiden kehitysjoukkueena toimivan Akatemian tavoitteena on edetä I divisioonan kahdeksan parhaan joukkoon.