Pekka Valpola

cm / kg
Syntynyt 1949


Uutisia henkilöstä Pekka Valpola

31.10.2015 Pohjoinen alue

Antti Zitting jatkaa Koripalloliiton puheenjohtajana

Suomen Koripalloliiton jäsenseurat valitsivat lauantaina Helsingissä järjestetyssä liittokokouksessa Antti Zittingin jatkokaudelle liiton puheenjohtajana. 59-vuotiaan Zittingin valinta oli yksimielinen. Liittokokous päätti myös suuntaviivat Koripalloliiton toiminnalle seuraavalle nelivuotiskaudelle.

2.10.2015 Pohjoinen alue

Aluehallitukset ja ehdokkaat liittovaltuuston vaaliin valittu

Suomen Koripalloliiton aluekokoukset on pidetty. Liiton kuudelle alueorganisaatiolle on valittu aluehallitukset seuraavalle kaksivuotiskaudelle, jonka lisäksi aluekokoukset valitsivat ehdokkaansa liittovaltuustoon, jonka valitsee lokakuun lopussa kokoontuva, kaikille jäsenseuroille avoin liittokokous.

4.5.2013 Pohjoinen alue

Koripalloliiton valtuusto hyväksyi valmentajaluokituksen

Vantaalla kokoontunut Suomen Koripalloliiton liittovaltuusto hyväksyi lauantaina pitämässä kokouksessaan valmentajien tarkennetut sarjakohtaiset koulutustasosäännöt ja osoitti samalla uudelleen tukensa pyrkimykselle nostaa valmennuksen vaatimustasoa lajin parissa.

Peräti 26 korisvaikuttajaa sai ministeritason tunnustusta

Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki on myöntänyt yhteensä 143 ansioristiä ja -mitalia liikuntakulttuurin ja urheilun parissa ansioituneille henkilöille. Joukossa oli komea koripalloedustus, sillä palkituista peräti 26 oli koripallovaikuttajia.

14.12.2011 Suomen Cup

Suomen cupin Final Four Tampereella 21.–22.1.

Vuoden 2011 Suomen cupin Final Four -lopputurnauksen ottelupariarvonnat on suoritettu. Sekä miesten että naisten cup-mestaruudesta taistellaan Tampereella Pyynikin palloiluhallilla 21.–22. tammikuuta 2012.

Koripalloliitto myönsi Heikki Tuomala -palkinnon Tom Hynniselle

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt Heikki Tuomala –palkinnon helsinkiläiselle pitkänlinjan koripallovaikuttajalle Tom Hynniselle. Heikki Tuomala -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, jonka vapaaehtoistyö seura-, alue- tai liittotoiminnassa katsotaan merkittävästi edesauttaneen suomalaista koripalloilua. Palkinto on Koripalloliiton korkein tunnustus vapaaehtoistyöntekijöille.

Tapio Koskiselle Heikki Tuomala –palkinto

Suomen Koripalloliitto on palkinnut monia vuosia eteläisellä alueella Tikkurila-Seurassa vaikuttaneen Tapio Koskisen Heikki Tuomala -palkinnolla. Heikki Tuomala -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, jonka vapaaehtoistyö seura-, alue- tai liittotoiminnassa katsotaan merkittävästi edesauttaneen suomalaista koripalloilua. Palkinto on Koripalloliiton korkein tunnustus vapaaehtoistyöntekijöille.

Koripalloliiton uusi organisaatio julkaistu

Koripalloliiton liittohallitus on hyväksynyt uuden strategian mukaisesti Koripalloliitolle uuden organisaation. Liiton organisaatio tulee jakautumaan neljään osaan ja uudistuksen myötä henkilöstön toimenkuviin tulee muutoksia.

20.11.2004 Pohjoinen alue

Rauno Segersvärdistä yksimielisesti Koripalloliiton puheenjohtaja

Helsingissä lauantaina 20.11. kokoontunut Suomen Koripalloliiton ylimääräinen liittokokous on valinnut yksimielisesti liiton puheenjohtajaksi Rauno Segersvärdin, 52. Pitkänlinjan koripallovaikuttajana tunnetun Segersvärdin puheenjohtajakausi alkaa välittömästi ja jatkuu vuoden 2005 loppuun saakka.

15.12.2001 Pohjoinen alue

Liittohallitukseen uusia jäseniä

Suomen Koripalloliiton liittovaltuusto kokoontui Helsingissä lauantaina 15. joulukuuta. Toiminta- ja taloussuunnitelman hyväksymisen lisäksi valtuusto valitsi erovuorossa olleiden liittohallituksen jäsenten tilalle edustajat.