Juhan Mikone

198 cm / 94 kg
Syntynyt 1990


Uutisia henkilöstä Juhan Mikone

Ura Basketin joukkue valmis

Kaarinalaisen Ura Basketin miesten I divisioonassa pelaavaan edustusjoukkueeseen on löytynyt viimeinen palapelin pala. Joukkueeseen on liittynyt amerikkalainen korinaluspelaaja Ronald Douglas.

Ura Basketin joukkue hahmottuu

Miesten I divisioonan Ura Basket Kaarinasta on solminut ensimmäiset pelaaja- ja valmentajasopimuksensa kaudelle 2009-10. Joukkueen päävalmentajan tontilla nähdään tulevalla kaudella Kimmo Vyyryläisen sijaan Mikko Tupamäki.

11.5.2009 Korisliiga

Dejworek ja Ahonen jatkavat liiganousija Vilppaassa

Toisella valmentajakaudellaan Salon Vilppaan takaisin Korisliigaan luotsannut Philip Dejworek jatkaa odotetusti seuran päävalmentajana myös tulevalla liigakaudella. Viikonloppuna varmistui myös, että seuran oma kasvatti Roope Ahonen pukee viikinkipaidan ylleen kaudella 2009/2010. Vilppaalla on Ahosen sopimuksen jälkeen koossa kuusi kotimaista pelaajasopimusta.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten I divisioonan valmentajat piinapenkissä kauden kynnyksellä

Koripallon miesten I divisioona polkaistaan käyntiin torstaina 2.10. neljällä ottelulla, joiden joukosta löytyy todellinen herkkupala, kamppailu Pohjanmaan herruudesta, Lapua-Kauhajoki. Divisioonavalmentajien kyselyn mukaan pohjanmaalaiset lukeutuvat myös sarjan ennakkosuosikkeihin.

Quennell Green Vilppaan uusin vahvistus

Miesten I divisioonassa pelaava Salon Vilpas on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen amerikkalaislaituri Quennell Greenin kanssa. Atlantasta kotoisin oleva 195-senttinen Green pelasi viime kaudella Meksikossa ja on NCAA:n ykköstason Southeastern Louisiana -yliopiston kasvatti.

Syöttökuningas Conerly Vilppaan pelintekijäksi

Miesten I divisioonajoukkue Salon Vilpas on solminut ensimmäisen ulkomaalaissopimuksensa tulevalle kaudelle. Elokuun puolivälissä salolaisten peliä saapuu pyörittämään tuttu mies viime kaudelta, Forssan Koripojat Korisliigaan johdattanut Aubrey Conerly.

4.1.2008 Pääjuttu

Puola hyydytti 18-vuotiaat pojat

Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkueella oli Baltic Sea Cupin kolmantena pelipäivänä urakka edessä, kun ohjelmassa oli kaksi ottelua. Joukkue kohtasi aamupelissään Puolan, joka Susi-paitojen hyvästä suorituksesta huolimatta voitti ottelun luvuin 74-68.

4.1.2008 Pääjuttu

18-vuotiaiden poikien Baltic Sea Cup päättyi voitokkaasti

Suomen 18-vuotiaiden poikien päivän toisessa ottelussa Ruotsi kaatui komeasti lukemin 88-56. Ottelun tehokkaimpana pelaajana hääri koko turnauksen loistanut Sasu Salin. Lisäksi Samuli Vanttaja pelasi turnauksen parhaan pelinsä.

3.1.2008 Pääjuttu

Suomi voitti Viron puolustusnäytöksellä

Suomen 18-vuotiaat pojat pääsivät esiintymään Baltic Sea Cupin toisena pelipäivänä televisiokameroiden edessä, kun vastaan asteli isäntäjoukkue Viro. Suomalaiset viihtyivät kameroiden edessä hyvin ja puolustivat itselleen turnauksen ensimmäisen suomalaisvoiton lukemin 78-55.

2.1.2008 Pääjuttu

Sasu Salin heitti tuplalukemat Latviaa vastaan

Baltic Sea Cupin avauspäivän toisessa Suomen ottelussa 18-vuotiaat pojat kohtasivat Euroopan A-tasolla pelaavan Latvian. Latvia osoitti paremmuutensa voittamalla Suomen luvuin 70-51. Espoon Honkaa edustava Sasu Salin oli yksi suomalaisonnistuja tuplalukemillaan.

Arto Talvitie jatkaa TuNMKYssa

Kaudella 2006-2007 miesten koripallon 1. divisioonassa 2. sijan ja SM-karsintasarjassa 3. sijan saavuttanut Turun NMKY:n edustusjoukkue on tehnyt vuoden jatkopestin seuran oman kasvatin, kokeneen Arto Talvitien kanssa.

5.7.2007 MU18

Liettuan harjoitusturnaus päätökseen

Liettuassa peliään EM-kisakuntoon hioneet 18- ja 16-vuotiaat pojat sekä 16-vuotiaat tytöt päättävät Baltian leirityksensä torstaina. Leirityksen viimeiset harjoitusottelut pelattiin keskiviikkona. Päivän saldona Suomen osalta oli voitto ja kaksi tappiota.

1.7.2007 MU18

Liettua kukisti 16- ja 18-vuotiaat pojat uudelleen

Suomen 16- ja 18-vuotiaiden poikien maajoukkueet jatkoivat harjoitusotteluitaan kohdaten Liettuan uudelleen sunnuntain aamuotteluissa. Molemmissa otteluissa kupletin juoni noudatteli lauantain otteluita: Liettua vei ja Suomi vikisi.

7.5.2007 Pääjuttu

Turun NMKY tehnyt sopimuksia ensi kaudelle

Kaudella 2006-07 miesten koripallon I divisioonassa toisen sijan ja SM-karsintasarjassa kolmannen sijan saavuttanut TuNMKY:n edustusjoukkue on tehnyt vuoden jatkopestin valmentajansa Kimmo Vyyryläisen kanssa ja solminut kymmenen pelaajasopimusta.

20.8.2006 Maaottelu

Suomen loppusijoitus kuudes 16-vuotiaiden kisoissa

Suomen 16-vuotiaat pojat kärsivät B-divisioonan EM-turnauksen päätöspäivänä tappion Bosnia-Hertsegovinalle sijoitusottelussaan. Bosnia-Hertsegovina veti pidemmän korren loppuluvuin 89-76 ja nappasi kisojen viidennen sijan.

19.8.2006 Maaottelu

Suomen 16-vuotiaille revanssi Puolasta

Suomi kamppailee sijoista 5-6 Tallinnassa pelattavan 16-vuotiaiden poikien B-divisioonan EM-turnauksen päätöspäivänä sunnuntaina. Lauantain sijoituspelissään Suomi selätti Puolan lukemin 60-48. Voitossa oli Suomelle revanssin makua, sillä vielä alkusarjassa Puola tarjoili Suomelle sen ainoan tappion.

17.8.2006 Maaottelu

Hurja kiri jäi vajaaksi, Suomen 16-vuotiaat taipuivat Georgialle

Suomi joutuu tyytymään pelaamaan sijoista 5-8 Tallinnassa pelattavassa 16-vuotiaiden poikien B-divisioonan EM-kisoissa. Torstaina päättyneen ylemmän jatkosarjan viimeisessä ottelussaan Suomi oli pakkovoiton edessä Georgiaa vastaan, mutta uskomattomasta loppukiristä huolimatta Suomi joutui taipumaan lukemin 60-64.

16.8.2006 Maaottelu

Karvas tappio sysäsi Suomen 16-vuotiaat pakkovoiton eteen

Suomen 16-vuotiaat pojat kärsivät toisessa ylemmän jatkosarjan ottelussaan B-divisioonan EM-kisoissa katkeralta maistuneen tappion Englannille lukemin 63-64. Selviytyäkseen turnauksen välieriin on Suomen voitettava torstaina Georgia.

15.8.2006 Maaottelu

Suomen 16-vuotiaille hieno voitto Tshekistä

Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkue käynnisti ylemmän jatkosarjan B-divisioonan EM-turnauksessa parhaalla mahdollisella tavalla. Suomalaisnuoret pelasivat päättäväisesti ja selättivät oman alkulohkonsa voittaneen Tshekin lukemin 84-74.

Näytä lisää vastaavia