Dainmon Gonner

202 cm / 100 kg
Syntynyt 1980


Uutisia henkilöstä Dainmon Gonner

14.4.2009 Pääjuttu

Jeremiah Woodin korikuninkuus tiukassa

Korisliigan runkosarjan voittaneen Joensuun Katajan tehosentteri Jeremiah Wood on pitänyt sarjan korintekijätilaston kärkisijaa käytännössä katsoen koko kauden. Korikuninkuus heltisi lopulta 20,15 pisteen keskiarvolla, joka on kaikkien aikojen toiseksi pienin lukema, jolla on pääsarjan pistetilasto voitettu.

16.3.2009 Korisliiga

Tarmo putoamassa Korisliigasta

Porvoon Tarmon jo jonkin aikaa todennäköiseltä näyttänyt putoaminen Korisliigasta ajautui entistä varmemmaksi maanantaina Karkkilassa, jossa jumbopelin sarjapisteet jäivät kotijoukkue Team Componentalle 74-65 (35-31) -tuloksella.

28.2.2009 Pääjuttu

Kataja voitti kärkiottelun

Joensuun Kataja vahvisti kärkipaikkaansa Korisliigassa haettuun sarjataulukossa kakkosena olleesta Namika Lahdesta vierasvoiton tuloksella 96-107 (54-45). Voitto oli Katajalle jo seitsemäs peräkkäinen.

25.2.2009 Pääjuttu

Sarjakärki Katajalle jo kuudes peräkkäinen voitto

Joensuun Kataja piti paikkansa Korisliigan kärjessä kukistettuaan Karjalan paikallispelissä Joensuussa Lappeenrannan NMKY:n pistein 106-86 (50-48). Voitto oli sarjajohtajalle jo kuudes peräkkäinen.

18.2.2009 Pääjuttu

Kataja pyöritti Kouvoja kärkiottelussa

Joensuun Kataja nousi keskiviikkona yksin Korisliigan kärkeen, kun se haki komean vierasvoiton tasapisteissä olleista Kouvoista. Kouvolalaiset taipuivat lukemin 78-105 (33-55). Voitto oli Katajalle jo kauden kolmas Kouvoista.

7.2.2009 Pääjuttu

Team Componenta yllätti Kouvot

Karkkilalainen Team Componenta nappasi lauantaina Korisliigassa yllätysvoiton kukistettuaan kotipelissään kärkijoukkue Kouvot suurinumeroisesti 95-70 (55-34). Voitto oli Karkkilalle kauden toistaiseksi suurin ja tappio vastaavasti Kouvoille kauden tähän asti suurin.

30.1.2009 Korisliiga

Dainmon Gonner Team Componentan uusi vahvistus

Korisliigan Team Componenta sai perjantaina harjoituksiinsa uuden pelurin, kun Dainmon Gonner liittyi joukkueeseen. Gonner on suomalaiselle koripalloväelle ennestään tuttu, sillä hän oli kaudella 2006-07 Kauhajoen Karhun tehopelaaja I divisioonassa.

17.3.2007 Korisliiga

Kauhajoki ensi kertaa Korisliiga-kartalle

Odotetusta miesten divisioonakauden huipennuksesta muodostui yksipuolinen näytös, kun Kauhajoen Karhu dominoi kärkiottelua isännän lailla, vaikka vieraskentällä pelasikin. Kauhajoki voitti Turun NMKY:n lukemin 101-70, kahmaisi itselleen divarin kärkisijan ja sen tuoman suoran nousun Korisliigaan. Kauhajoki pääsi ensi kertaa liigakartalle kuuden divisioonakauden jälkeen.

16.3.2007 Katsojat

Miesten divisioonakaudelle unelmafinaali

Mielenkiintoisempaa päätöstä ei sarjamuotoinen kilpailu voi saada kuin tulevana lauantaina nähdään miesten I divisioonassa. Divarin kärkijoukkueet Turun NMKY ja Kauhajoen Karhu iskevät loppuunmyydyn katsomon edessä yhteen päätöskierroksella panoksenaan divarin voitto ja sen tuoma suora nousu Korisliigaan.

2.2.2007 Katsojat

Panokset kovenevat I divisioonassa

Koripallon miesten I divisioonaa on pelattu kolme neljännestä ja jännitys on pysynyt päällä koko alkutalven. Runkosarjan voittajallehan aukeaa latu Korisliigaan, ja tällä hetkellä vielä kolmella joukkueella on saumat nousuun. Jännitys tiivistyy käsinkosketeltavaksi 10.-11. helmikuuta, jolloin tuplaviikonlopun aikana nousijan leimaa sovitellaan TuNMKY:n, FoKoPon ja Kauhajoen otsaan.

3.11.2006 Katsojat

Divisioonassa neljännes takana, Turku ja Forssa ilman tappioita

Koripallon miesten I divisioonakautta on takana neljänneksen verran, ja sarjan kärjessä keikkuvat joukkueet, joita sinne ennen kauden alkua veikkailtiinkin. Piikkipaikalla oleva Turun NMKY ei kuulunut aivan kuumimpien suosikkien joukkoon, Forssan Koripojat kylläkin. Tuleva viikonloppu tarjoileekin divarin ystäville varsinaisia herkkupaloja.