Henri Jokinen

192 cm / 92 kg
Syntynyt 1992


Uutisia henkilöstä Henri Jokinen

BC Jyväskylän divarijoukkue kasassa

BC Jyväskylän joukkue miesten Divari B -kauteen 2013/14 on valmis. Uusimpina pelaajina jyväkyläläisjoukkueen kokoonpanoon saapuvat liigakentiltäkin kokemusta hakenut Robert Juvonen sekä BC Nokian tehomiehiin viime kaudella kuulunut Henri Jokinen.

4.4.2013 Pääjuttu

Honka ja Tarmo voiton päähän divarin finaaleista

Tapiolan Honka vääntäytyi huippupelin pelanneen Ronnie Clarkin suorituksilla 91–98 (39–43, 85–85)-jatkoaikavoittoon ToPosta torstaina Töölön Kisahallissa pelatussa miesten divarin toisessa välieräottelussa. Samaan aikaan Porvoon Tarmo järjesti oman välieräsarjansa Jarno Nissisen johdattamana 80–71 (40–32)-voitollaan BC Nokiasta.

Moultrie ja Woods BC Nokian paitaan, Timo Riihelä jatkaa

Miesten I divisioona A:ta pelaava BC Nokia on saamassa jalkeille iskukykyisen joukkueen kaudelle 2012/13. Tero Hassisen valmentama joukkue on värvännyt amerikkalaispelaajikseen viime kaudella ONMKY:a ja FoKoPoa edustaneen Brian Moultrien sekä Kraidon Woodsin. Myös seuraikoni Timo Riihelä jatkaa joukkueessa.

Bojang vahvistaa BC Nokiaa, Riihelä jatkaa joukkueessa

Miesten I divisioonan BC Nokia on kiinnittänyt uudeksi ulkomaalaispelaajakseen 206-senttisen, 29-vuotiaan gambialaissentteri Baboucarr "Boo" Bojangin. Edellisen kerran Bojang pelasi I divisioonaa kaudella 2008/09 Lapuan Korikobrissa.

23.3.2010 Pääjuttu

Tarmo kesti paineet, Nokia virittelee yllätystä

Miesten koripalloilun ykkösdivarin välierissä Porvoon Tarmon ote tuntuu pitävän, mutta Lapuaa valloittamaan lähtenyt BC Nokia on virittelemässä yllätystä. Tarmo harppasi voiton päähän loppuottelupaikasta lyömällä Porvoossa vierailleen BC Jyväskylän pistein 63-55 (28-22).

16.7.2009 Pääjuttu

Miesten I divisioonan BC Nokialle pelaajasopimuksia

Miesten I divisioonaa pelaavaa BC Nokia on tehnyt ensimmäiset pelaajasopimuksensa kaudelle 2009/10. Joukkueen kotimainen runko pysyy pitkälti entisellään.

18.12.2008 Pääjuttu

Miesten divari lähdössä joulutauolle Kauhajoen johdolla

Miesten I divisioona on viimeistä kierrosta vaille puolimatkan krouvissa ja sarja on osoittautunut juuri niin tasaiseksi ja mielenkiintoiseksi kuin syksyllä uumoiltiinkin. Kukaan ei ole tappioitta ja tällä hetkellä karsijan paikalla olevalla Ura-Basketilla on koossa kolme voittoa. Kun joukkueet ovat pelanneet normaalia enemmän ristiin, kevätkaudesta on tulossa kutkuttava.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

18.5.2008 Maaottelu

Nuorten PM-kisojen tilastopaketti

Suomen nuorten koripallomaajoukkueet saalistivat Tukholman Solnassa järjestetyistä koripallon PM-kisoista kaksi hopeasijoitusta ja yhden pronssisijoituksen. Alla ottelukohtaiset tilastopaketit PM-turnauksen otteluista sekä joukkuekohtaiset tilastotiivistelmät.

5.1.2008 Pääjuttu

16-vuotiaat pojat murskasivat Ruotsin

Baltic Sea Cup päättyi 16-vuotiaiden poikien maajoukkueella iloisissa tunnelmissa joukkueen voittaessa Ruotsin lukemin 85-55. Joukkue taisteli väsymyksestä huolimatta hienosti ottaen kaiken kokemuksen irti kansainvälisestä pelirytmistä.

4.1.2008 MU16

Viro liian kova alussa ja lopussa 16-vuotiaille pojille

Suomen 16-vuotiaat pojat saivat Baltic Sea Cupin kolmannen päivän viimeisessä ottelussa vastaansa Viron. Kotijoukkue yllätti Suomen kovalla alulla ja voitti loppusekunneilla ratkenneen ottelun lukemin 61-57.

3.1.2008 Pääjuttu

Suomen 16-vuotiaat pojat haastoivat Latvian hyvin

Baltic Sea Cupissa toisena pelipäivänä eilen paikalle saapunut 16-vuotiaiden poikien maajoukkue haastoi aamupäivän ottelussaan Latvian vahvasti ja oli uhata A-divisioonajoukkueen voittoa. Taisto päättyi lopulta Latvian voittoon 77-65.

13.8.2007 Maaottelu

15-vuotiaiden poikien maaottelutili auki Haapsalussa

Suomen 15-vuotiaiden poikien koripallomaajoukkue päätti ensimmäisen yhteisen kesänsä kohtaamalla Viron 15-vuotiaiden maajoukkueen kahdesti Viron Haapsalussa 9. ja 10. elokuuta järjestetyissä maaotteluissa. Suomi oli liikkeellä viidentoista pelaajan voimin, joista jokainen pääsi avaamaan maaottelu-uransa Suomi-paidassa.