Tomi Rokala

188 cm / 90 kg
Syntynyt 1982


Uutisia henkilöstä Tomi Rokala

Ura Basketin joukkue valmis

Kaarinalaisen Ura Basketin miesten I divisioonassa pelaavaan edustusjoukkueeseen on löytynyt viimeinen palapelin pala. Joukkueeseen on liittynyt amerikkalainen korinaluspelaaja Ronald Douglas.

Ura Basketin joukkue hahmottuu

Miesten I divisioonan Ura Basket Kaarinasta on solminut ensimmäiset pelaaja- ja valmentajasopimuksensa kaudelle 2009-10. Joukkueen päävalmentajan tontilla nähdään tulevalla kaudella Kimmo Vyyryläisen sijaan Mikko Tupamäki.

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Ura Basket vahvistui kahdella tornilla

Viime kaudella kaarinalaisen Ura Basketin edustusjoukkueessa I divisioonan debyyttinsä tehnyt sentteri Markus Alitalo (201 cm) on tehnyt jatkosopimuksen ensi kaudesta. Pituutta korinaluskamppailuihin tuo myös paluumuuttaja Andreas Lähteenoja (204 cm), joka viime kaudella pelasi Turun NMKY:n riveissä.

Kimmo Vyyryläinen luotsaamaan Ura Basketia

Kaarinalaisen Ura Basketin miesten I divisioonassa pelaava joukkue alkaa muodostua. Seura on solminut liudan pelaajasopimuksia, jonka lisäksi penkin päässä peliä ohjaa ”uusi” mies, kun Kimmo Vyyryläinen palaa kasvattajaseuraansa.

11.10.2007 Pääjuttu

Miesten divarijoukkueiden valmentajat "piinapenkissä"

Koripallon miesten I-divisioonasta ennustetaan tulevan erittäin tasainen sarja. Koris.net kysyi päävalmentajien ennakkotunnelmia sarjakauden alkuhetkillä. Divarikatsomoihin on luvassa tiukkoja kamppailuja, sillä useampi seuroista hamuaa nousua Korisliigaan.

12.5.2003

Aura Basketilla kymmenen sopimuspelaajaa

Viikonvaihteessa miesten I divisioonan sarjapaikan saanut Kaarinan Uran ja Turun NMKY:n fuusiojoukkue Aura Basketilla on koossa kymmenen pelaajasopimusta. Viime kauden joukkueiden ulkopuolelta Aura Basketia on saapunut vahvistamaan Juho Terho. Aura Basketin valmentajaksi on nimetty Pieti Poikola.

21.6.1999 Maaottelu

17-vuotiaat kohtasivat kahdesti Venäjän

A-poikien koripallomaajoukkue pelasi lauantaina ja sunnuntaina Suomessa vieraillutta Venäjää vastaan. Lopputuloksena viikonvaihteesta oli suomalaisvoitto ja -tappio.

29.3.1999 Maaottelu

17-vuotiaille pojille turnausvoitto Virossa

Suomen 1982-syntyneiden A-poikien maajoukkue haki yhden sulan lisää hattuunsa voittamalla kansainvälisen harjoitusturnauksen, Lurich Cupin, Virossa. Joukkue voitti kaikki turnauksessa pelaamansa seitsemän ottelua.