Tero Koski

186 cm / 92 kg
Syntynyt 1976


Uutisia henkilöstä Tero Koski

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

Ura Basket vahvistui kahdella tornilla

Viime kaudella kaarinalaisen Ura Basketin edustusjoukkueessa I divisioonan debyyttinsä tehnyt sentteri Markus Alitalo (201 cm) on tehnyt jatkosopimuksen ensi kaudesta. Pituutta korinaluskamppailuihin tuo myös paluumuuttaja Andreas Lähteenoja (204 cm), joka viime kaudella pelasi Turun NMKY:n riveissä.

Kimmo Vyyryläinen luotsaamaan Ura Basketia

Kaarinalaisen Ura Basketin miesten I divisioonassa pelaava joukkue alkaa muodostua. Seura on solminut liudan pelaajasopimuksia, jonka lisäksi penkin päässä peliä ohjaa ”uusi” mies, kun Kimmo Vyyryläinen palaa kasvattajaseuraansa.

Miesten divarissa ratkaisujen viikonloppu

Miesten I divisioonassa alkanut viikonloppu on paljon vartijana, kun haetaan joukkuetta Korisliigaan ensi kaudeksi. Suoran nousijan paikassa on tällä hetkellä kiinni Forssan Koripojat, kun BC Nokia ja Lapuan Korikobrat kärkkyvät selän takana kisaillen ohessa liigakarsintaan oikeuttavasta toisesta sijasta.

12.5.2003

Aura Basketilla kymmenen sopimuspelaajaa

Viikonvaihteessa miesten I divisioonan sarjapaikan saanut Kaarinan Uran ja Turun NMKY:n fuusiojoukkue Aura Basketilla on koossa kymmenen pelaajasopimusta. Viime kauden joukkueiden ulkopuolelta Aura Basketia on saapunut vahvistamaan Juho Terho. Aura Basketin valmentajaksi on nimetty Pieti Poikola.