Teemu Siitonen

185 cm / 85 kg
Syntynyt 1989


Uutisia henkilöstä Teemu Siitonen

Miesten divarissa huipputasainen alku

Miesten I divisioonassa kausi on lähtenyt ennätystasaisena käyntiin. Mikään joukkue ei ole enää kuuden kierroksen jälkeen ilman tappioita ja ottelut ovat tulosten valossa olleet tasaisia. Oman mausteensa divariin tuovat keväällä pelattavat pudotuspelit.

HNMKY:n miehille neljä uutta sopimuspelaajaa

Helsingin NMKY on kiinnittänyt miesten I divisioonassa pelaavaan edustusjoukkueeseensa A-juniori-ikäiset Oscar Lindqvistin, Antti Heiskasen ja Lauri Karppisen. Lisäksi joukkue on saanut annoksen heittovoimaa ja johtajuutta, kun viime kaudella Turun NMKY:ssä pelannut Sauli Silvonen siirtyy helsinkiläiseen kaimaseuraan.

HNMKY:n miesten ryhmään uusia sopimuksia

Miesten I divisioonassa pelaava Helsingin NMKY:n edustusjoukkue on solminut uusia sopimuksia kaudelle 2008-09. Vuoden mittaiset sopimukset allekirjoitti Nicolas Dolenc, Ilkka Heiskanen sekä Eetu Nieminen. Miesten joukkue sai myös vahvistusta penkin päähän, kun Jussi Laakso siirtyi naisten peräsimestä miesten joukkueeseen.

Helsingin NMKY:n divarijoukkueelle sopimuksia

Helsingin NMKY:n miesten edustusjoukkue on solminut ensimmäiset sopimuksensa tulevalle kaudelle. Valmentajana jatkaa Juha Oikarinen, jonka sopimus kattaa myös kauden 2009–10.

23.8.2005 Korisliiga

Aavamäki, Haakana ja Siitonen eivät jatka Katajassa

Lasse Aavamäki, Mika Haakana ja Teemu Siitonen eivät jatka pelaamista Joensuun Katajan paidassa miesten koripalloliigassa.

8.4.2005 Pääjuttu

Kataja tasoitti välieräsarjan kotiyleisön riemuksi

Joensuun Kataja heitti avoimen haasteen Lappeenrannan NMKY:lle ennätysyleisönsä (1809) edessä perjantaina. Kataja kiri takaa-ajoasemasta ohi vieraidensa ja 102-90-voittoon aiheuttaen runkosarjan voittaneelle LrNMKY:lle pudotuspelien ensimmäisen tappion.

3.9.2004 Korisliiga

Smalley ja Kataja sopimukseen, Gaines testattavaksi

SM-Korikseen valmistautuva Joensuun Kataja alkaa olla kokoonpanonsa puolesta lähes valmiina. Reilun viikon testattavana ollut amerikkalaistakamies Llewellyn "Lou" Smalley vakuutti otteillaan ja sai työpaikan joukkueessa. Eilen kaupunkiin saapui toinen amerikkalaispelaaja, sentterikokelas Trevor Gaines.

Jouni Eho Yhdysvaltain yliopistokentiltä Katajaan

Neljä edellistä kautta Davidson-yliopistossa Yhdysvalloissa pelannut ja opiskellut Jouni Eho palaa kotoiseen SM-Korikseen. 24-vuotias ja 195-senttinen Eho on solminut joensuulaisen Katajan kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Davidsonista alemman korkeakoulutukinnon yhteiskuntatieteissä suorittanut Eho on pelannut urallaan kuusi miesten maaottelua.

26.3.2004 Katsojat

Lahti ja KTP jatkoon, SM-Koriksen välieräparit selvillä

SM-Koriksen välieräparit selvisivät perjantai-iltana, kun Namika Lahti kukisti viidennessä ja ratkaisevassa puolivälierässään joensuulaisen Katajan Teemu Laineen viimeisen sekunnin korilla 75-73 ja KTP Basket puolestaan Pussihukat Karhuvuoressa 99-83. Välierien otteluparit ovat näin ollen Honka - Kouvot ja Namika Lahti - KTP. Välierät käynnistyvät sunnuntaina 28.3.

14.8.2003 Korisliiga

Jones jatkaa, ruotsalainen Diarra Katajan testattavaksi

SM-Koriksen hopeajoukkue Joensuun Kataja testaa tulevana viikonloppuna 29-vuotiasta takamies/laituri Ibrahim Diarraa Äänekoskella ja Jyväskylässä pelattavissa harjoitusotteluissa. Lisäksi Kataja on solminut suullisen sopimuksen amerikkalaispeluri Clifton Jonesin jatkosta.