Josh Gross

200 cm / 98 kg
Syntynyt 1983


Uutisia henkilöstä Josh Gross

29.10.2007 Korisliiga

Kauhajoki lähetti Grossin kotimatkalle

Korisliigan nousijajoukkue Kauhajoen Karhu on tehnyt ratkaisuja vahvistustensa suhteen. Joukkue on päättänyt luopua Josh Grossin palveluista. Aiemmin uutisoitiin jo koeajalla Kauhajoella olleen Tony Mitchellin siirtyminen I divisioonan Panttereihin.

6.10.2007 Korisliiga

ToPo vahva Kauhajoella, LrNMKY murskaava kotonaan

Kauhajoen Karhu ei päässyt vielä voiton makuun seurahistoriansa ensimmäisessä koripallon pääsarjaottelussa, kun ToPo vei Korisliigan avauskierroksella sarjapisteet Helsinkiin tuloksella 86-98 (37-46).

29.8.2007 Korisliiga

Karhulle uusi takamies pikakomennuksella

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue ei aikaillut uuden takamiehen hankkimisessa. Seura on kiinnittänyt viime viikolla loukkaantuneen Alonzo Evansin tilalle 22-vuotiaan Daryl Hudsonin. Hän tulee Howardin yliopistosta, joka on NCAA I divisioonan koulu.

6.8.2007 Korisliiga

Karhu kiinnitti takamiehen nousijajoukkueeseensa

Korisliigaan noussut Kauhajoen Karhu on kiinnittänyt miehistöönsä Alonzo Evansin. Evans on takamieheksi suhteellisen kookas, 193-senttinen pelaaja. Hän on 26–vuotias ja tuo näin myös hieman kokemusta nuoreen Karhu-sikermään.

2.8.2007 Korisliiga

Cincinnati-kasvatti Karhun toinen vahvistus

Kauhajoen Karhun Korisliiga-joukkue on kiinnittänyt toiseksi ulkomaalaisvahvistuksekseen Cedric McGowanin. Parimetrinen McGowan on Cincinnatin yliopiston kasvatti, joka valmistui opinahjostaan viime keväänä.

10.7.2007 Korisliiga

Josh Gross Kauhajoen ensimmäinen ulkomaalaispelaaja

Korisliigan sarjanousija Kauhajoen Karhu on kiinnittänyt ensimmäinen ulkomaalaispelaajan liigamiehistöönsä. Josh Gross (200 cm, 105 kg) liittyy Karhun vahvuuteen elokuussa.