Antti Hurri

180 cm / 73 kg
Syntynyt 1982


Uutisia henkilöstä Antti Hurri

4.5.2019 21:42 Pääjuttu

Kouvot tasoitti otteluvoitot Vilpasta vastaan – Kauhajoki otti jo toisen kiinnityksen finaalipaikkaan

Kouvot oli toipunut avausottelun šokkilopusta ja tasoitti otteluvoitot Vilpasta vastaan 85-77-kotivoitolla. Kauhajoki kaatoi KTP:n toistamiseen, kun se haki 90-101-vierasvoiton Kotkasta.

11.5.2017 15:00 Ajankohtainen

Wayne Bernard palaa Kouvoihin

Kouvoissa kausilla 2006-2008 pelannut takamies Wayne Bernard palaa 10 vuoden tauon jälkeen kouvolalaisseuraan vuoden mittaisella pelaajasopimuksella.

Korisliiga 2016-17 pähkinänkuoressa: Hallitseva mestari Kouvot Pieti Poikolan hoiviin

Hallitseva mestari Kouvot on menettänyt mestaruuden ratkaisseista kahdeksasta rotaatiopelaajastaan kuusi, mutta Kouvolassa ei ole hätäpäivää. Päävalmentajan pestin jättänyt Jyri Lehtonen on jättänyt joukkueensa hyvään kuosiin ja Korisliigan vuoden valmentajana kolmasti palkittu Pieti Poikola saa käyttöönsä kurinalaisen, tulivoimaisen ryhmän.

Seppälä jatkaa Kouvoissa yksivuotisella sopimuksella

Korisliigan pelätyimpien heittäjien kaartiin päättyneellä Korisliiga-kaudella kiilannut Lapuan Korikobrien kasvatti Ilari Seppälä, 21, jatkaa Kouvolan Kouvoissa yksivuotisella sopimuksella. Jatkopahviin on kirjoittanut nimensä myös Kouvojen fysiikkavalmentaja Antti Hurri.

9.1.2013 22:00 Huippu- ja kilpaurheilu

Korihait raateli jälleen kärkijoukkueen

Uudenkaupungin Korihait aiheutti edellisessä Korisliigan pelissään sensaation kaatamalla kuudella pelaajalla hallitsevan mestarin Nilan Bisonsin. Keskiviikkona Korihait raateli toisen kärkijoukkueen, kun Tampereen Pyrinnön viiden pelin voittoputki katkesi 90–81 (48–36)-kotivoitolla. Illan muut voittajat olivat Kouvot, Bisons, Karhu sekä KTP.

Ray Ailus ei jatka Katajan peräsimessä

Juuri päättyneessä Korisliigassa hopeaa saavuttanut Joensuun Kataja joutuu suuntaamaan katseensa valmentajamarkkinoille, kun viimeiset puolitoista kautta joukkuetta luotsannut Ray Ailus ei käyttänyt sopimusoptiotaan.

Hintsala ja Järvinen Katajaan

Miesten koripalloliigaan uuden valmentajansa Antti Papinahon johdolla valmistautuva Joensuun Kataja on solminut pelaajasopimuksia. Joukkueeseen liittyvät täysin uusina miehinä 193-senttinen Lasse Hintsala (23) sekä 191-senttinen Mikko-Petteri Järvinen (21).

Korihait kiusasi Katajaa

Korisliigaa hallitseva Kataja sai tehdä lauantaina täyden päivätyön Korihaiden kaatamiseksi. Vasta päätösneljänneksellä uusikaupunkilaiset tippuivat lopullisesti kyydistä, ja pisteet jäivät Joensuuhun numeroin 87-75 (51-42).