Megan Griffith

168 cm / kg
Syntynyt 1985


Uutisia henkilöstä Megan Griffith

29.9.2009 Pääjuttu

Naisten SM-sarjan kärkiryhmään tungosta

Perjantaina ja lauantaina käynnistyvässä naisten SM-sarjassa on tutut ennakkosuosikit, mutta myös laaja joukko haastajia. Naisten SM-sarjajoukkueet esittäytyivät medialle maanantaina Helsingissä Koripalloliiton perinteisessä sarjakauden avausinfossa. Seuraavassa tilaisuuden antia joukkue joukkueelta.

22.3.2009 Pääjuttu

Espoolaisilla ote SM-kullasta

Naisten koripalloilun Suomen mestaruus on torstaina katkolla Espoo Teamille, joka kävi voittamassa vieraissa Catzin jo toistamiseen. Koko kaudella vasta kolmesti hävinnyt Catz joutui nöyrtymään kotiyleisönsä edessä Lappeenrannassa tällä kertaa lukemin 50-55 (15-30). Espoo Team johtaa loppuotteluita voitoin 2-1.

12.3.2009 Pääjuttu

Espoo Team naisten finaaliin Catzin seuraksi

Espoo Team selviytyi Lappeenrannan Catzin vastustajaksi koripalloilun naisten SM-sarjan loppuotteluihin. Espoolaiset hakivat torstaina neljännestä välieräpelistä Kotkasta ratkaisevan voiton Peli-Karhuista 95-85 (46-46) -tuloksella.

14.12.2008 Suomen Cup

Kolmas yritys toi cup-mestaruuden Espoo Teamille

Kolmas kerta toden sanoo, kuuluu vanha sananlasku. Se osoittautui todeksi Espoo Teamille, joka kolmannessa peräkkäisessä esiintymisessään naisten Suomen cup –finaalissa kaappasi vihdoin mestaruuden nimiinsä. Espoolaiset juhlivat cup-voittoa kaadettuaan Äänekosken Huiman tuloksella 75-67 (44-41).

13.12.2008 Suomen Cup

Henna Salomaa: ”Kahden viime vuoden finaalitappiot on nollattu”

Espoo Teamille pelaaminen cupin finaalissa alkaa olla vuotuinen perinne. Viimeisenä kahtena vuotena espoolaiset ovat kuitenkin joutuneet syyskauden huipentumasta tyhjin käsin kärsittyään perättäiset cup-finaalitappiot Äänekosken Huimalle ja Lappeenrannan Catzille.

21.11.2008 Naisten Korisliiga

Naisten SM-sarjan kärkikamppailu lauantaina Espoossa

Lauantaina naisten SM-sarjaohjelmassa on todellinen herkkupala, kun yhteen iskevät sarjan kärkikaksikko, Catz Lappeenranta ja Espoo Team. Kotikentällään sarjakärjen kohtaavat espoolaiset ovat kärsineet alkukaudesta yhden tappion ”kissalaumaa” enemmän.

24.10.2008 Katsojat

Naisten SM-sarjassa tasaista, yllätyksiä

Naisten SM-sarjaa on ehditty pelata neljän kierroksen verran ja jo ensimetreiltä on havaittavissa, että mestaruuskamppailusta on tulossa tasaisempi kuin vuosiin. Seitsemän joukkuetta on ottanut jo vähintään kaksi voittoa, sarjakärjessä on yllätysjoukkue ja ainoastaan HoNsU ja BC Nokia ovat vielä ilman sarjapisteitä. Viikonloppuna sarjassa pelataan tuplakierros.

22.10.2008 Pääjuttu

Ignatiuksen kausi ohi, Griffith tuuraamaan

Espoo Teamin naisten SM-sarjajoukkue koki sunnuntaina kovan kolauksen, kun joukkueen ykköspelintekijä, kesällä naisten maajoukkueessakin läpimurron tehnyt Kia Ignatius teloi polvensa. Ignatiuksen kausi on vamman johdosta ohi.

19.3.2008 Pääjuttu

FoA säilytti paikkansa naisten SM-sarjassa

Vuodesta 1985 yhtäjaksoisesti naisten koripallon SM-sarjassa pelanneen Forssan Alun peräkkäisten pääsarjakausien putki saa jatkoa. Kahdeksankertainen Suomen mestari FoA varmisti sarjapaikkansa kukistamalla SM-karsinnan viimeisessä ottelussa Joensuun Katajan 75-65.

25.5.2007 Naisten Korisliiga

Saana Pirilä FoA:n vahvuuteen

Naisten SM-sarjajoukkue Forssan Alun vahvuuteen on liittynyt 19-vuotias Saana Pirilä. Pirilä siirtyy Forssaan Vantaan Pussihukista.