Nita Lahtinen

179 cm / kg
Syntynyt 1986


Uutisia henkilöstä Nita Lahtinen

12.11.2008 Suomen Cup

Espoo Team ja Huima naisten cup-finaaliin

Naisten Suomen cupin finalistit selvisivät keskiviikkona, kun Espoo Team ja Äänekosken Huima selvittivät vieraissa tiensä 14. joulukuuta Vantaalla pelattavaan loppuotteluun. Espoolaiset raivasivat tieltään jyväskyläläisen HoNsUn tuloksella 57-83 (24-46) ja Huima puolestaan ilman vaikeuksia Keravan Kori-80:n 43-103 (13-50).

3.10.2008 Naisten Korisliiga

Huima palaa mestaruustahtiin

Menestykseen tottuneelle Äänekosken Huimalle koripallokauden 2007-08 saldo oli pienoinen pettymys. Huima ponnisti runkosarjan kuudennelta sijalta välieriin, jossa joukkueen kohtalona oli tippua mestari Peli-Karhuille suoraan otteluvoitoin 3-0. Menovesi ei riittänyt myöskään pronssiottelussa, jossa HNMKY vei himmeimmät mitalit kotiin 15 pisteen turvin.

15.3.2008 Naisten Korisliiga

Huiman korisnaisille jatkosopimuksia

Äänekosken Huiman koripallonaiset ovat tehneet lauantaina alkavien SM-puolivälierien kynnyksellä tukun jatkosopimuksia. Tämän kauden SM-runkosarjan pistepörssin kärkinimi Kenya Robinson jatkaa Äänekoskella kevääseen 2012 saakka, kuten myös äitiyslomalta Huima-vahvuuteen palannut Sanna Jämsen.

20.8.2007 Naisten Korisliiga

Sanna Jämsenille välivuosi, Huimalle kaksi vahvistusta

Äänekosken Huiman monivuotinen luottopelaaja Sanna Jämsen odottaa iloista perheenlisäystä. Näin ollen Jämsen pitää välivuoden pelaamisesta ja toimii tulevalla kaudella Mervi Nurmen apuna Huiman valmennusryhmässä naisten SM-sarjassa. Huima on vahvistanut rivejään kahdella amerikkalaisvahvistuksella.

6.4.2006 Pääjuttu

Huima murskasi Pantterit neljännessä finaalissa

Naisten Suomen mestaruus ratkaistaan viidennessä finaaliottelussa Äänekoskella Huiman hakiessa vahvalla esityksellä voiton Panttereista torstai-iltana Töölön Kisahallista lukemin 83-62 (36-51). Kovalla asenteella selkä seinää vastaan otteluun tullut Huima hallitsi ilmantilan ja kavensi ottelusarjan tasan 2-2.

Äänekosken naisjoukkue vahvistuu Robinsonilla ja Ruotsin maajoukkuepelurilla

Naisten SM-sarjan kuutonen Äänekosken Huima on haalinut riveihinsä kaksi ulkomaalaisvahvistusta, joista toinen on suomalaisyleisölle ennestään perin tuttu. Huima on solminut ensi kautta kattavat sopimukset Kenya Robinsonin ja Ruotsin maajoukkuerinkiin kuuluvan Angelica Gabrielssonin kanssa.

5.6.2003 Valmentajat

Huiman miesten ja naisten pakat alkavat olla koossa

Äänekosken Huiman miesten ja naisten SM-joukkueiden rungot alkavat muotoutua. Seura on solminut molempien joukkueiden valmentajasopimukset, jonka lisäksi Huimalla on miesten joukkueeseen yhdeksän ja naisten joukkueeseen kahdeksan pelaajasopimusta.