Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä jatkoon Mestarien liigassa

12.1.2023 09:17 Alexander Madsenin edustama AEK selvitti tiensä Mestarien liigan 16 parhaan jatkolohkovaiheeseen peitottuaan turkkilaisen Bursan toistamiseen. Ilon aiheisiin kuului myös Ilari Seppälän paluu pelikentille.

Alexander Madsenin AEK raivasi tiensä Mestarien liigassa 16 parhaan joukkoon. (Kuva: FIBA Europe)

Mestarien liigassa jatkettiin Play-in -pelejä ja AEK otti toisen voittonsa Bursasta. Kreikkalaisjoukkue kaatoi isäntänsä 85-82 (38-42) ja voitti otteluparin suoraan 2-0. Madsen tilastoi neljä pistettä, kaksi levypalloa ja torjunnan. AEK:n kanssa samassa jatkolohkossa pelaavat Galatasaray, Malaga sekä voittaja otteluparista Ludwigsburg-Limoges.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni Merlins Crailsheim menetti otteensa päätösneljänneksellä Gaziantepiä vastaan, kun turkkilaisjoukkue vei sen nimiinsä 33-13 ja lopulta koko ottelun 105-87 (42-44). Maxhuni kirjasi neljä pistettä, levypallon ja syötön. Merlinsillä on jatkolohkossa yksi voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Topias Palmi oli hyvässä iskussa heittäessään Craiovalle 19 pistettä, mutta se ei riittänyt Niners Chemnitzin vieraana voittoon kotijoukkueen ottaessa selvän 93-62 (51-34)-voiton. Palmi sai tilastoihinsa myös kolme levypalloa. Shawn Hopkins merkkautti viisi pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston. Craiova on hävinnyt kaikki kolme jatkolohkon otteluaan.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä pääsi ensimmäistä kertaa tositoimiin tällä kaudella Saint-Chamondin riveissä Ranskan ProB:ssa, kun hän pelasi 13 minuuttia antaen kolme syöttöä 99-85 (49-32)-voitossa Denainia vastaan.
Ottelutilastot

Japanin B1-liigassa Alex Murphy oli jälleen vahvassa vedossa heittäen 18 pistettä, mutta Levanga Hokkaido taipui Alvark Tokion vieraana 88-106 (46-50). Murphy koristeli tilastojaan myös kolmella levypallolla ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Saksan 2. Bundesliigassa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen palasi voittojen tielle voittaessaan Münsterin 84-79 (42-35). Aatu Kivimäki avitti joukkueensa asiaa seitsemällä pisteellä, levypallolla ja kuudella syötöllä. Tigers jatkaa sarjassa kakkosena.
Ottelutilastot

 
9.2.2023 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Teneriffa ja Bonn kiinni jatkopaikassa Mestarien liigassa – Maxhuni ja Palmi tulikuumina

Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa ja Tuomas Iisalon Bonn ottivat tukevat otteet jatkopaikoista. Edon Maxhunin 28 pisteen iltapuhde ja Topias Palmin 22 pistettä eivät sen sijaan riittäneet voittoihin FIBA Europe Cupissa.

2.2.2023 09:59 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajille kovia pisteitä, hienoja voittoja ja kirveleviä tappiota eurokentillä

Susijengin pelaajat olivat vahvassa iskussa viikon peleissä Mestarien liigassa, FIBA Europe Cupissa ja kansallisissa sarjoissa. Topias Palmi ja Remu Raitanen rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja muutkin tositoimissa olleet pääsivät kymmenen paremmalle puolelle.

26.1.2023 09:47 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigassa alkoi jatkolohkovaihe – Maxhuni ja Palmi tehokkaina FIBA Europe Cupissa

Mestarien liigassa saatiin 16 parhaan joukkueen kesken pelattava jatkolohkovaihe käyntiin ja FIBA Europe Cupissa Edon Maxhuni piti Merlins Crailsheimin kiinni jatkopaikassa, kun taas Craiovan jatkohaaveet menivät Topias Palmin vahvasta pelistä huolimatta.

22.12.2022 08:25 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin AEK hurjan nousun jälkeen jatkoon Mestarien liigassa

Alexander Madsenin edustama AEK Ateena nousi jatkoon Mestarien liigan lohkovaiheesta. Sasu Salinin Teneriffa sen sijaan varmisti lohkovoiton.

15.12.2022 07:21 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni näpäytti entistä seuraansa – taikoi Merlinsille voiton loppuminuuteilla

Edon Maxhuni otti Merlins Crailsheimin reppuselkäänsä ja kantoi joukkueen voittoon entistä seuraansa Heroes Den Boschia vastaan FIBA Europe Cupin jatkolohkovaiheen avausottelussa. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti lohkovoiton.

1.12.2022 09:09 Suomalaiset ulkomailla

FIBA Europe Cupissa alkulohkovaihe päätökseen – Maxhunin, Palmin ja Hopkinsin joukkueet jatkoon

FIBA Europe Cupissa saatiin alkulohkovaiheet päätökseen ja suomalaispelaajista Shawn Hopkinsin, Topias Palmin ja Edon Maxhunin kamppailut jatkuvat jatkopeleissä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa on lähellä lohkovoittoa.

24.11.2022 07:37 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni juhli FIBA Europe Cupin suomalaiskohtaamisessa – ”Iso voitto meille”

Edon Maxhuni pääsi makselemaan Topias Palmille ja Shawn Hopkinsille kalavelkoja, kun Merlins Crailsheim haki tärkeän voiton Craiovasta FIBA Europe Cupissa. Myös Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen.

3.11.2022 09:03 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin loisti taas Mestarien liigassa - Hopkinsin ja Palmin Craiova varmisti jatkopaikan

Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

27.10.2022 09:41 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset voittoisia FIBA Europe Cupissa

Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

20.10.2022 10:05 Suomalaiset ulkomailla

Palmi ja Hopkins juhlivat FIBA Europe Cupissa suomalaiskohtaamisen voittoa

FIBA Europe Cupissa nähtiin keskiviikkona susijengiläisten kohtaaminen, kun Edon Maxhunin Merlins Crailsheim isännöi Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiovaa. Palmi ja Hopkins pääsivät kotimatkalla makean voiton kera.

Näytä lisää vastaavia