Koposen Bayern Münchenillä vahva loppuviikko

28.1.2019 07:39 Petteri Koposen Bayern München teki vahvaa jälkeä tällä viikolla päättäen viikkonsa kahteen kovaan vierasvoittoon. Erik Murphy vaihtaa maisemaa, kun hän purki yhteisymmärryksessä sopimuksen Frankfurtin kanssa.

Petteri Koponen pääsi juhlimaan kolmea vierasvoittoa viime viikolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Alkuviikosta Bayern München voitti Saksan Bundesliigassa Göttingenin vieraissa ja loppuviikosta vierasvoittojen saldo kasvoi Himkin ja Bayreuthin voitoilla.

Perjantaina Euroliigan ottelussa Himkiä vastaan Koponen kuritti entistä seuraansa vanhassa kotihallissaan kuuden pisteen, kolmen levypallon ja syötön edestä 71-60 (35-40)-voitossa. Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sunnuntaina Münchenin voittoputki Bundesliigassa sai jatkoa 93-90 (50-41)-voitoilla Bayreuthista. Tällä kertaa Susijengin "kenraali" nakutti yhdeksän pistettä ja kaunisteli saldojaan kahdella levypallolla ja yhdellä syötöllä.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners otti tärkeän voiton kotonaan kaadettuaan Oldenburgin 75-74 (48-44). Ottelu ratkesi viimeisellä sekunnilla, kun Quantez Robertsonin kolmen pisteen heitto upposi sisään summerin soidessa. Shawn Huff heitti voittajille kahdeksan pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi syötön.

Erik Murphy on siirtymässä uuteen seuraan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Alkukauden Frankfurtia edustanut Erik Murphy on sen sijaan purkanut yhteisymmärryksessä sopimuksensa Frankfurtin kanssa ja siirtyy uuteen seuraan. Murphy pelasi Frankfurtin paidassa 14 ottelua Bundesliigassa 12,4 pisteen ja 4,9 keskiarvoilla. EuroCupissa Murphy merkkautti keskiarvoikseen 13,8 pistettä ja 3,3 levypalloa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi Braunschweigin vieraana 84-98 (41-49). Crailsheim on Bundesliigassa viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin käskyttämä OrangeAcademy Ulm taipui Bayer Leverkusenille 68-83 (25-49). Ulm on etelälohkossa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ahonen jälleen iskussa

Sarjakärki Barcelona oli liian kova pala purtavaksi Sasu Salinille ja Malagalle Espanjan liigan ottelussa. Barcelona marssi kotikentällään 94-83 (42-42)-voittoon. Salinin tilastoihin kertyi kaksi pistettä ja kaksi syöttöä. Malaga on kuudentena.
Ottelutilastot

Roope Ahonen oli jälleen tehokkaana pussittaen 15 pistettä Oviedon voittaessa vieraskentällä Palencian selvästi 84-66 (40-25). Ahonen kasasi lisäksi yhden levypallon ja kolme syöttöä. Matti Nuutinen on loukkaantuneena. Voitto oli Oviedolle kolmas peräkkäinen ja se Espanjan LEB Orossa toisena.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Rosa Radom joutui tunnustamaan Arka Gdynian paremmakseen lukemin 100-73 (45-35). Lindbom saalisti viisi pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä, neljä riistoa sekä komean torjunnan.

Rosa Radom on sarjataulukossa 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan Trefl Sopot koki niukan 96-98 (51-57)-tappion Spojnia Stargardille. Tappion myötä Sopot putosi sarjassa viimeiseksi.
Ottelutilastot

Kanervo vauhdissa Islannissa

Islannin liigassa Antti Kanervon edustama Stjarnan nappasi 99-83 (49-39)-voiton Keflavikista. Kanervo kasasi 19 pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Stjarnan on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg hävisi vieraskentällä Pau-Lacq-Orthezille 57-98 (23-48). Strasbourg pitää sarjassa seitsemättä sijaa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin luotsaama Racing hävisi Luxemburgin liigassa kärkijoukkue Etzellalle 83-93 (33-51). Racing on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 

Susijengin pelaajat kokoontuvat seuraavan kerran kotimaahan helmikuussa, kun joukkue päättää MM-karsinnat kotiottelulla Ranskaa (21.2.) ja vierasottelulla Venäjää (24.2.) vastaan. Espoo Metro Areenalla pelattava Ranska-ottelun katsomopaikat varattiin loppuun jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella, mutta sääntömääräisistä kiintiöistä saattaa vapautua vielä yksittäisiä lippuja lähempänä ottelua. Saadaksesi tiedon vapautuvista lipuista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi täällä >

 
6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

8.4.2019 09:51 Susijengi

Euroliiga Koposen osalta päätökseen – Espanjassa suomalaisille voittoa

Petteri Koposen Bayern München päätti Euroliigan runkosarjan voittoon, mutta joukkueen haaveet pudotuspelipaikasta olivat menneet jo aiemmin. Espanjassa suomalaiskolmikko pääsi juhlimaan voittoja.

30.3.2019 08:31 Susijengi

Petteri Koposen 23 pisteen iltapuhde ei riittänyt Bayernille

Petteri Koposen hieno vire Euroliigassa sai jatkoa, kun hän heitti 23 pistettä Darussafakaa vastaan. Valitettavasti Koposen huippuilta ei riittänyt voittoon. Islannissa Antti Kanervon Stjarnan eteni välieriin.

22.3.2019 06:48 Susijengi

Petteri Koponen ratkaisi Bayernille tärkeän voiton summerin soidessa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin sankari, kun saksalaisjoukkue otti elintärkeän voiton Euroliigassa Barcelonasta. Koponen pääsi kuittaamaan entistä seuraansa vastaan upottamalla voittoheiton sisään summerin soidessa.

21.3.2019 08:22 Susijengi

Petteri Koposen 15 pistettä eivät riittäneet Bayernille

Petteri Koponen palasi lievän keskivartalovamman jäljiltä pelikentälle tehokkaasti, mutta hänen 15 pistettä eivät riittäneet siivittämään Bayern Müncheniä voittoon Olympiakosista Euroliigan ottelussa. Saksassa, Espanjassa ja Puolassa sen sijaan suomalaiset pääsivät juhlimaan voittoja.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

2.3.2019 08:42 Susijengi

Wilson ja Ahonen joukkueidensa ykköstykkejä – suomalaisille tärkeitä voittoja

Jamar Wilsonin maaotteluissa väläyttämä hieno vire sai jatkoa myös Liettuan liigassa, kun hän johdatti Lietkabelisin voittoon tehtyään 20 pistettä. Roope Ahonen oli sitä vastoin Oviedon ykköspyssy 17 pisteellä Espanjan kakkosliigassa. Tärkeitä voittoja pääsivät juhlimaan myös Petteri Koponen sekä Tuomas Iisalo ja Vesa Vertio.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

Näytä lisää vastaavia