Koposen Bayern Münchenillä vahva loppuviikko

28.1.2019 07:39 Petteri Koposen Bayern München teki vahvaa jälkeä tällä viikolla päättäen viikkonsa kahteen kovaan vierasvoittoon. Erik Murphy vaihtaa maisemaa, kun hän purki yhteisymmärryksessä sopimuksen Frankfurtin kanssa.

Petteri Koponen pääsi juhlimaan kolmea vierasvoittoa viime viikolla. (Kuva: Ville Vuorinen)

Alkuviikosta Bayern München voitti Saksan Bundesliigassa Göttingenin vieraissa ja loppuviikosta vierasvoittojen saldo kasvoi Himkin ja Bayreuthin voitoilla.

Perjantaina Euroliigan ottelussa Himkiä vastaan Koponen kuritti entistä seuraansa vanhassa kotihallissaan kuuden pisteen, kolmen levypallon ja syötön edestä 71-60 (35-40)-voitossa. Bayern on Euroliigassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sunnuntaina Münchenin voittoputki Bundesliigassa sai jatkoa 93-90 (50-41)-voitoilla Bayreuthista. Tällä kertaa Susijengin "kenraali" nakutti yhdeksän pistettä ja kaunisteli saldojaan kahdella levypallolla ja yhdellä syötöllä.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners otti tärkeän voiton kotonaan kaadettuaan Oldenburgin 75-74 (48-44). Ottelu ratkesi viimeisellä sekunnilla, kun Quantez Robertsonin kolmen pisteen heitto upposi sisään summerin soidessa. Shawn Huff heitti voittajille kahdeksan pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi syötön.

Erik Murphy on siirtymässä uuteen seuraan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Alkukauden Frankfurtia edustanut Erik Murphy on sen sijaan purkanut yhteisymmärryksessä sopimuksensa Frankfurtin kanssa ja siirtyy uuteen seuraan. Murphy pelasi Frankfurtin paidassa 14 ottelua Bundesliigassa 12,4 pisteen ja 4,9 keskiarvoilla. EuroCupissa Murphy merkkautti keskiarvoikseen 13,8 pistettä ja 3,3 levypalloa.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim hävisi Braunschweigin vieraana 84-98 (41-49). Crailsheim on Bundesliigassa viimeisellä sijalla.
Ottelutilastot

Saksan ProB:ssä Daniel Janssonin käskyttämä OrangeAcademy Ulm taipui Bayer Leverkusenille 68-83 (25-49). Ulm on etelälohkossa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ahonen jälleen iskussa

Sarjakärki Barcelona oli liian kova pala purtavaksi Sasu Salinille ja Malagalle Espanjan liigan ottelussa. Barcelona marssi kotikentällään 94-83 (42-42)-voittoon. Salinin tilastoihin kertyi kaksi pistettä ja kaksi syöttöä. Malaga on kuudentena.
Ottelutilastot

Roope Ahonen oli jälleen tehokkaana pussittaen 15 pistettä Oviedon voittaessa vieraskentällä Palencian selvästi 84-66 (40-25). Ahonen kasasi lisäksi yhden levypallon ja kolme syöttöä. Matti Nuutinen on loukkaantuneena. Voitto oli Oviedolle kolmas peräkkäinen ja se Espanjan LEB Orossa toisena.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Rosa Radom joutui tunnustamaan Arka Gdynian paremmakseen lukemin 100-73 (45-35). Lindbom saalisti viisi pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä, neljä riistoa sekä komean torjunnan.

Rosa Radom on sarjataulukossa 12.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan Trefl Sopot koki niukan 96-98 (51-57)-tappion Spojnia Stargardille. Tappion myötä Sopot putosi sarjassa viimeiseksi.
Ottelutilastot

Kanervo vauhdissa Islannissa

Islannin liigassa Antti Kanervon edustama Stjarnan nappasi 99-83 (49-39)-voiton Keflavikista. Kanervo kasasi 19 pistettä, kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Stjarnan on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentama Strasbourg hävisi vieraskentällä Pau-Lacq-Orthezille 57-98 (23-48). Strasbourg pitää sarjassa seitsemättä sijaa.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin luotsaama Racing hävisi Luxemburgin liigassa kärkijoukkue Etzellalle 83-93 (33-51). Racing on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

 

Susijengin pelaajat kokoontuvat seuraavan kerran kotimaahan helmikuussa, kun joukkue päättää MM-karsinnat kotiottelulla Ranskaa (21.2.) ja vierasottelulla Venäjää (24.2.) vastaan. Espoo Metro Areenalla pelattava Ranska-ottelun katsomopaikat varattiin loppuun jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella, mutta sääntömääräisistä kiintiöistä saattaa vapautua vielä yksittäisiä lippuja lähempänä ottelua. Saadaksesi tiedon vapautuvista lipuista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi täällä >

 
10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

16.12.2019 08:04 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

30.9.2019 09:51 Susijengi

Petteri Koponen puolustamaan Bundesliigan mestaruutta

Saksan Bundesliigan kausi alkaa Petteri Koposen, 31, ja Bayern Münchenin osalta maanantaina. Bayern lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja Bundesliigan lisäksi joukkue tähyää menestystä myös Euroliigassa.

Näytä lisää vastaavia