Petteri Koponen tykitti 26 pistettä

12.4.2021 10:38 Petteri Koponen oli pitelemätön, kun hän heitti hienosti 26 pistettä Reggianan voitossa. Alexander Madsenin urakka Viron ja Latvian liigassa päättyi finaalitappioon.

Petteri Koponen loisti Italiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koponen oli tulikuumana, kun hän upotti 26 pistettä Reggianan voittaessa Varesen 95-77 (46-38). Koponen upotti kolmen pisteen heittonsa 8/12 ja antoi ohessa myös kahdeksan syöttöä. Voitto piti Reggianan toiveet pudotuspelipaikasta elossa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Alexander Madsen joutui pettymään Viron ja Latvian yhteisliigassa, kun VEF Riika hävisi finaalissa BC Kalev/Cramolle.

VEF selvitti tiensä finaaliin voittamalla BK Ogren välierässä 90-85 (43-41). Madsen tilastoi ottelussa kuusi pistettä, kolme levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Finaalissa BC Kalev/Cramo oli vahvempi 86-75 (48-48). Madsen kasasi ottelussa kahdeksan pistettä, neljä levypalloa, syötön ja torjunnan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sasu Salin heitti 10 pistettä, kun Teneriffa kaatoi kotonaan Estudiantesin 101-77 (56-41). Salin saalisti myös kaksi syöttöä ja riiston. Emir Sulejmanovic kokosi kuuden pisteen ja viiden levypallon tilastot. Teneriffa jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

LEB Oron jatkosarjassa Roope Ahosen Breogan otti tärkeän 81-68 (34-40)-voiton Almansasta. Ahonen heitti kaksi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Breogan johtaa sarjaa.
Ottelutilastot

Alex Murphyn Granada jatkaa Breoganin vanavedessä voitettuaan Oviedon 72-68 (39-31). Murphylle tilastoitiin kolme pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä, riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin valmentaman Strasbourgin voittoputki katkesi, kun se hävisi Pau-Lacq-Orthezin vieraana 69-73 (34-31). Strasbourg jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

ProB:ssä Carl Lindbomin yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja syöttö eivät riittäneet Antibesille voittoon, kun Blois voitti 79-53 (40-21).
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds kohtasi kahdesti Gunma Crane Thundersin ja taipui molemmissa peleissä.

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Thundersin 91-81 (28-43)-voittoon. Murphy kunnostautui erityisesti levypalloissa napaten käsiinsä 13 irtopalloa ja tilastoihin kertyi myös kahdeksan pistettä, kolme syöttöä ja torjunta.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Thunders oli parempi numeroin 76-60 (38-30). Murphy lähenteli tupla-tuplaa 15 pisteen, yhdeksän levypalloon, viiden syötön, riiston ja kahden torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni välieriin otettuaan kolmannen voittonsa Grazista. Daniel Dolenc heitti hienosti 13 pistettä 15 minuutissa ja otti kaksi levypalloa ja antoi syötön Swansin voittaessa 96-83 (49-44). Swans eteni välieriin otteluvoitoin 3-1.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Elias Valtonen hätyytteli tupla-tuplaa tilastoituaan yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, kahdeksan syöttöä, kaksi riistoa ja torjunnan, mutta Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi Bayer Giants Leverkusenille 84-88 (42-43).
Ottelutilastot

Joonas Lehtorannan hienot otteet Hollannissa saivat jatkoa, kun hän kasasi komean 11 pisteen ja 10 syötön tupla-tuplan Feyenoordin voittaessa Den Helder Sunsin 104-71 (53-37). Lehtorannalle merkittiin myös kuusi levypalloa ja kolme riistoa.
Ottelutilastot

 
10.5.2021 08:46 Suomalaiset ulkomailla

Tuovin Strasbourg neljänneksi Mestarien liigassa – finaaleissa voittoja suomalaisille

Lassi Tuovi luotsasi Strasbourgin komeasti neljänneksi Mestarien liigassa. Latviassa, Virossa ja Itävallassa nähdään suomalaisedustusta finaaleissa ja kaikki pääsivät viikonloppuna voiton makuun.

7.5.2021 21:40 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen nälkäisenä Latvian liigan kultajahtiin

Latvian liiga on edennyt finaalivaiheeseen ja Alexander Madsenin edustama VEF Riika kohtaa finaalissa BK Ventspilsin. Hävityn Viron ja Latvian yhteisliigan finaalin jälkeen, Madsenin katseet ovat Latvian mestaruudessa.

7.5.2021 11:25 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni mestaruus mielessä Viron liigan finaaleihin

Edon Maxhunin edustama Pärnu eteni hienosti Viron liigan finaaliin, jotka alkavat lauantaina. Pärnu saa finaalissa vastaansa BC Kalev/Cramon.

6.5.2021 22:20 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigan välieriin

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg eteni Mestarien liigan välieriin voittamalla Sasu Salinin ja Emir Sulejamonovicin edustaman Teneriffan jatkoajan jälkeen 88-86.

6.5.2021 12:19 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikon Swans Gmunden aloittaa Itävallan finaalit – ”Nälkä on iso”

Itävallan liiga on edennyt finaalivaiheeseen ja mukana nähdään Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama sekä Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden. Finaalissa vastaan asettuu Kapfenberg Bulls.

5.5.2021 19:27 Suomalaiset ulkomailla

Mestarien liigan lopputurnaus alkaa – suomalaisten kohtaaminen heti puolivälierässä

Mestarien liigan tämän kauden huipentava Final Eight –lopputurnaus pelataan loppuviikon aikana Venäjällä Nizhni Novgorodissa. Suomalaisista mukana nähdään Sasu Salinin ja Emir Sulejmanovicin edustama Teneriffa sekä Lassi Tuovin valmentama Strasbourg.

3.5.2021 10:32 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsenin VEF Riika Latvian liigan finaaleihin

Alexander Madsen pääsee jahtaamaan toista peräkkäistä Latvian mestaruutta, kun VEF Riika raivasi tiensä finaaliin. Erik Murphyn kausi Japanissa sen sijaan tuli päätökseen.

1.5.2021 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiskolmikon joukkue finaaleihin Itävallassa

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama sekä Daniel Dolencsin edustama Swans Gmunden raivasi tiensä Itävallan liigan finaaliin.

29.4.2021 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Aapeli Alanen hurjana Tshekissä

Aapeli Alanen näytti kyntensä Tshekin pudotuspeleissä, kun hän siivitti 19 pisteellään Brnon avausvoittoon. Joonas Lehtoranta sen sijaan oli taas isossa roolissa Feyenoordin napatessa Hollannin cupissa välieräpaikan.

27.4.2021 16:16 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella vahva debyyttikausi ammattilaisena

Elias Valtonen otti tällä kaudella ensimmäisen askeleensa ammattilaisena pelatessaan Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin alaisuudessa Saksan ProA:ssa Tigers Tübingenin joukkueessa. Valtonen kuului Tigersin ehdottomiin onnistujiin ja Janssonille kertyi kaudesta paljon oppia valmentajana.

26.4.2021 19:57 Suomalaiset ulkomailla

Aapeli Alasella alkavat pudotuspelit Tshekin liigassa

Keväällä Tshekin liigassa pelaavan Brnon riveihin siirtynyt Aapeli Alanen aloittaa pudotuspelit tiistaina. Brno kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella USK Prahan.

26.4.2021 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Murphyn veljekset hyvässä vauhdissa

Erik ja Alex Murphy olivat viikonlopun peleissä hyvässä iskussa auttaessaan joukkueensa voittoihin. Ranskassa Ilari Seppälä palasi pelikentille lievän loukkaantumisen jälkeen ja Hollannissa Joonas Lehtoranta pääsi juhlimaan jatkopaikkaa cupissa.

23.4.2021 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni siivitti Pärnun välieriin

Edon Maxhuni oli jälleen Pärnun avainpelaaja, kun joukkue raivasi tiensä Viron liigan välieriin. Itävallassa Anton Mirolybovin, Aleksi Koskisen ja Daniel Dolencin on lähellä finaalipaikkaa.

20.4.2021 08:11 Susijengi

Mikael Jantunen lähtee ammattilaisuralle

Viimeiset kaksi kautta Utahin yliopistoa Yhdysvaltain yliopistoliiga NCAA:ssa edustanut Mikael Jantunen, 20, palaa Atlantin takaa Eurooppaan. Wartti Basketissa ja Panttereissa juniorivuotensa pelanneen 205-senttisen Jantusen tähtäimessä on ammattilaissopimus Euroopassa.

19.4.2021 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen isossa roolissa tärkeässä voitossa

Petteri Koposen vahvat otteet Italian liigassa saivat jatkoa, kun hän auttoi Reggianan tärkeään voittoon 13 pisteellään. Virossa Edon Maxhuni oli jälleen tehokkaana upottaessaan 18 pistettä. Kaksinumeroisille pääsivät myös Murphyn veljekset Alex ja Erik sekä Daniel Dolenc.

10.4.2021 07:50 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä jälleen hyville pisteille

Edon Maxhuni ja Ilari Seppälä olivat joukkueensa parhaat pistemiehet, mutta harmittavasti heidän vahvat esityksensä eivät kantaneet voittoon saakka.

8.4.2021 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen ja Edon Maxhuni taistelevat Viron ja Latvian yhteisliigan voitosta

Viron ja Latvian yhteisliigan runkosarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna ja sarjan kausi huipentuu loppuviikosta pelattavaan lopputurnaukseen. Alexander Madsenin VEF Riika selvisi suoraan välieriin voitettuaan Latvian lohkon ja Viron lohkossa toiseksi sijoittunut Edon Maxhunin Pärnu kohtaa puolivälierässä latvialaisen BK Ogren.

7.4.2021 22:24 Suomalaiset ulkomailla

Tuovi valmensi Strasbourgin Mestarien liigassa jatkoon

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg nousi sillasta voittamalla kolme viimeistä otteluaan Mestarien liigan jatkolohkossa ja eteni Final Eight -lopputurnaukseen voittamalla keskiviikkona Türk Telekomin.

5.4.2021 09:08 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin pelaajat hurjina loppuviikon peleissä

Viime viikon lopulla nähtiin taas hienoja edesottamuksia Susijengin pelaajilta. Sasu Salin, Elias Valtonen ja Edon Maxhuni rikkoivat 20 pisteen rajapyykin ja Ilari Seppälä, Petteri Koponen sekä Murphyn veljekset Alex ja Erik pääsivät kaksinumeroisille. Lisäksi Aapeli Alanen debytoi Tshekin liigassa.

3.4.2021 08:50 Susijengi

Aapeli Alanen loppukaudeksi Tshekin pääsarjaan

Vahvan kauden joensuulaisessa Kataja Basketissa pelannut 201-senttinen ja 25-vuotias lahtelaiskasvatti Aapeli Alanen siirtyy loppukaudeksi Tshekin pääsarjaan. Susijengissäkin viisi ottelua pelanneen Alasen kevään työnantaja on Tshekin liigan viidennellä sijalla majaileva Basket Brno.

Näytä lisää vastaavia