Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

6.12.2019 08:14 Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

Sasu Salin ja Matti Nuutinen pääsivät tuulettamaan voittoja. (Kuva: Ville Vuorinen)

Salin oli jälleen isossa roolissa, kun Teneriffa jatkoi voittojen tiellä Mestarien liigassa voittamalla Brose Bambergin 82-64 (37-30). Salin heitti 15 pistettä, otti yhden levypallon ja antoi kaksi syöttöä. Teneriffa johtaa C-lohkoa puhtaalla pelillä seitsemän kierroksen jälkeen.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin VEF Riika sen sijaan koki kirvelevän 78-80 (37-41)-tappion Nizhni Novgorodin vieraana. Madsenille löytyi luottoa, sillä hänen 33 peliminuuttia olivat joukkueensa suurin minuuttimäärä. Sinä aikana Madsen heitti seitsemän pistettä, noukki yhdeksän levypalloa, antoi kolme syöttöä, riisti kertaalleen sekä torjui kolmasti. VEF Riika on voittanut yhden ottelun.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Strasbourg voitti vieraissa Türk Telekomin 83-75 (42-38) kirjauttaen kolmannen voittonsa ja aiheuttaen samalla turkkilaisjoukkueelle vasta sen toisen tappion Mestarien liigassa.
Ottelutilastot

Koponen oli 10 pisteellään Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei riittänyt tuomaan voittoa Tel Avivissa Maccabin vieraana. Kotijoukkue korjasi pisteet lukemin 77-55 (41-26). Koposen tilastoihin merkittiin myös kolme levypalloa ja syöttö. Bayern Münchenillä on saldona neljä voittoa ja kahdeksan tappiota.
Ottelutilastot

Matti Nuutinen oli iskussa Oviedon voitossa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Nuutisen Oviedo pelasi lokakuussa peruutetun rästiottelun Lleidaa vastaan ja Oviedo pääsi juhlimaan kauden kolmatta voittoaan numeroin 89-83 (46-44). Nuutinen ahkeroi kentällä yli 35 minuuttia auttaen joukkuettaan 20 pisteen, kuuden levypallon yhden syötön ja yhden riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Jamar Wilsonin JL Bourg Basket porskuttaa vahvasti, kun se voitti kotonaan Roannen 83-71 (41-44). Wilsonille kirjattiin ottelussa kolme pistettä, yksi levypallo ja yksi syöttö. Bourgilla on 12 ottelun jälkeen yhdeksän voittoa.
Ottelutilastot

Monikansallisessa Alpe Adria Cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen koutsaama Swans Gmunden haki 87-85 (37-45)-voiton slovenialaisen Hopsi Polzelan vieraana. Swans on varmistanut jatkopaikkansa, kun sillä on vielä yksi peli alkusarjaa jäljellä. Itävaltalaisilla on viidestä ottelusta neljä voittoa.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

Näytä lisää vastaavia