Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

18.3.2024 10:36 Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

Sasu Salinin vierailu Alexander Madsenin luona sujui voittoisasti. (Kuva: Ville Vuorinen)

Sasu Salin sai kehumisoikeudet Alexander Madsenista, kun Teneriffa jatkaa taistelua pudotuspelipaikasta hakemalla Andorrasta 79-66 (40-27)-voiton. Salin tilastoi levypallon ja riiston ja Madsen täytteli omiaan syötöllä ja torjunnalla. Teneriffalla on tiukka ote pudotuspelipaikasta ollen kahdeksantena ja Andorra taistelee sarjapaikastaan ollen 14.
Ottelutilastot

Elias Valtonen oli jälleen vahvalla pelipäällä 11 pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä ja riistolla, mutta Granada hävisi Baskonian vieraana 88-104 (44-52). Granada on Andorran perässä 15.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

ACB-liigaan nousua havitteleva Estudiantes koki kolauksen hävitessään Alicanten vieraana 65-75 (27-29). Alex Murphy heitti neljä pistettä ja otti yhden levypallon sekä torjui kertaalleen. Estudiantes on neljän joukkueen rintamassa sijoilla 2-5.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Caceres katkaisi kahdeksan ottelun tappioputkensa kaataessaan Menorcan kotonaan 63-56 (29-30) Remu Raitasen kasatessa rivilleen kaksi pistettä, neljä levypalloa ja riiston. Voitosta huolimatta Caceres jatkaa sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Aatu Kivimäen viisi pistettä ja viisi syöttö sekä levypallo eivät auttaneet, kun berliiniläinen ALBA nappasi kotonaan pisteet 112-69 (56-34)-voitolla. Daniel Janssonin piiskaama Tigers Tübingen on sarjassa 16. juuri putoamisrajan yläpuolella.
Ottelutilastot

Jussi Laakson ja Daniel Herbertin valmentama Merlins Crailsheim jatkaa sarjan hännillä hävittyään Mitteldeutscherin vieraana 93-98 (41-60).
Ottelutilastot

Pari sarjaporrasta alempana ProB:ssä Valtteri Mervola oli auttamassa Ehingen Urspringia elintärkeään 94-90 (52-45)-voittoon Coburgista. Mervola oi joukkueensa johtohahmoja 14 pisteen, kahden levypallon ja neljän syötön tilastoilla. Samalla Ehingen repäisi kahden voiton raon putoamisviivaan.
Ottelutilastot

Miikka Sopasen valmentama Herford koki harmittavan 70-72 (39-31)-tappion Rist Wedelille. Herford on pohjoislohkossa putoamisrajan eteläpuolella.
Ottelutilastot

Ilari Seppälä oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 10 pisteen saldolla, mutta Saint-Chamond hävisi Poitiersin vieraana 77-108 (31-59). Seppälä ruokki joukkuekavereitaan kolmasti ja riisti kahdesti. Saint-Chamond on Ranskan ProB:ssä 11 näköetäisyydellä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Severi Kaukiaisen Kalev/Cramo kävi hakemassa kovan voiton, kun VEF Riika kaatui 82-76 (54-40). Kaukiainen kantoi kortensa kekoon seitsemällä pisteellä, levypallolla ja syötöllä. Kalev/Cramo johtaa Viron ja Latvian yhteisliigaa.
Ottelutilastot

Sloveniassa Domzale jatkoi väkevästi kaataessaan Polzelan 83-77 (52-42). Perttu Blomgren oli Domzalen parhaimmistoa 12 pisteen, kolmen levypallon ja yhden syötön rivillä. Domzale jakaa sarjan kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

Liettuan liigassa Mazeikiai nousi toisen puoliajan vahvalla esityksellä 94-91 (33-50)-voittoon Siuliaista. Daniel Dolencin tilastoriville kertyi kolme pistettä ja riisto. Mazeikiai vahvasti asemiaan ollen nyt kuudentena.
Ottelutilastot

Tychy oli tyly isäntä Mikael Laihosen Radomille joukkueiden ottaessa mittaa toisistaan Puolan ykkösdivarin kamppailussa. Radom menetti otteen toisella puoliajalla ja taipui 70-94 (38-39). Laihonen oli joukkueensa paras pistemies 15 pisteen saldolla ja koristeli tilastojaan myös kahdella levypallolla ja riistolla. Samalla Tychy kiilasi Radomin ohi kahdeksanneksi.
Ottelutilastot

Al Khorin tappiollinen saldo Qatarin cupissa sai jatkoa sen hävitessä Wakharille 73-77 (35-31), vaikka Mubashar Ali hurjasteli 19 pisteen ja 15 levypallon tupla-tuplan täyttäen riviään myös kolmella syötöllä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin apuvalmentama Virtus Bologna oli loppuviikosta kahdesti taas tositoimissa, kun joukkue pelasi sekä Euroliigaa että kotimaan sarjaa. Euroliigassa Bologna sai kotikentälleen Real Madridin, mutta espanjalaisjätit olivat askeleen edellä 89-74 (44-31)-voitolla. Tasaisessa sarjassa Bologna putosi seitsemänneksi.
Ottelutilastot

Italian liigan puolella puolestaan Bologna hävisi Pesaron vieraana jatkoajan jälkeen 86-87 (36-33, 72-72). Bologna pitää sarjassa kolmatta sijaa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen luotsaama Swans Gmunden palasi jälleen voittojen tielle kaatamalla Traiskirchen Lionsin 92-78 (46-43). Swans jatkaa ylemmässä loppusarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

Näytä lisää vastaavia