Sasu Salin naulasi voittoheiton sisään ja Teneriffan putkelle jatkoa

14.11.2019 09:40 Sasu Salin oli Teneriffan sankari, kun hän heitti voittoheiton sisään muutama sekunti ennen loppua Mestarien liigan ottelussa Gaziantepiä vastaan.

Sasu Salin oli Teneriffan sankari. (Kuva: Ville Vuorinen)

Teneriffa oli selkä seinää vasten vielä puolitoista minuuttia ennen loppua, kun se oli häviöllä seitsemällä pisteellä. Salinin vaikea kolmen pisteen heitto käynnisti takaa-ajon, seuraavassa hyökkäyksessä hän dyykkasi hyökkäyslevypallon toivottoman näköisestä tilanteesta ja naulasi lopulta voittoheiton sisään muutama sekunti ennen loppua. Näin Teneriffa nappasi 69-67 (32-32)-voiton.

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

- Hyvä voitto ja se oli tärkein asia. Mielestäni Gaziantep pelasi tänään paremmin kuin aiemmissa otteluissaan. He pistivät meidät tiukkaan paikkaan. Olen vain iloinen, että pystyimme nappaamaan voiton ottelusta, Salin totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Salin tilastoi ottelussa yhteensä yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja syötön. Teneriffa jatkaa Mestarien liigan C-lohkon kärjessä puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Alexander Madsenin VEF Riika sen sijaan taipui kotikentällään saksalaiselle Brose Bambergille 55-76 (23-31). Madsen kasasi tehoikseen kaksi pistettä, viisi levypalloa, syötön ja torjunnan. Riialla on viidestä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg jäi Dinamo Sassarin vieraana aseettomaksi häviten 67-90 (28-47). Strasbourgilla on viiden ottelun jälkeen kaksi voittoa.
Ottelutilastot

EuroCupissa Daniel Janssonin luotsaama Ulm hävisi kotonaan Andorralle 87-99 (39-54). Ulmilla on seitsemästä ottelusta yksi voitto.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

14.12.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Valtonen juhli Barcelonan kaatoa, Jantunen iskussa EuroCupissa ja Blomgren pisterohmuna Sloveniassa

Elias Valtonen pääsi maistelemaan harvinaista herkkua, kun Manresa kaatoi Espanjan liigassa Barcelonan. Mikael Jantunen oli jälleen mies paikallaan EuroCupissa ja Perttu Blomgren sai kätensä kuumaksi Sloveniassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

23.11.2023 09:34 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen siivitti joukkueensa tärkeään voittoon

Alexander Madsen oli isossa roolissa, kun VEF Riika merkkautti avausvoittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa ja piti jatkohaaveensa elossa. Sasu Salin ja Perttu Blomgren olivat myös vahvassa vedossa.

9.11.2023 09:44 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin vei Mestarien liigan Susijengikohtaamisen

Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

Näytä lisää vastaavia