Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

31.1.2020 07:56 Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

Sasu Salinin sihti oli kohdillaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Euroliigassa Petteri Koposen Bayern München näytti jo ottavan maukkaan voiton Milanosta, kun se johti kolmannella neljänneksellä peliä jo 20 pisteellä. Milano kiri kuitenkin päätösneljänneksen lopussa ohi ja otti 79-78 (38-45)-voiton. Koposen ainoiksi tehomerkinnöiksi viidessä minuutissa jäivät kaksi levypalloa. Bayern on Euroliigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Salin upotti kahdeksasta kolmen pisteen yrityksestään kuusi sisään ja keräsi yhteensä 20 pistettä vain 14 minuutissa. Lisäksi hän kirjautti neljä levypalloa, syötön ja riiston, kun Teneriffa kaatoi Riian 92-59 (44-27). Madsen sen sijaan nosteli neljä pistettä, otti yhden levypallon ja torjui kertaalleen. Teneriffa pitää lohkon kärkipaikkaa ja on jo varmistanut jatkopaikkansa. VEF Riika on lohkossa viimeisenä voitettuaan vain yhden pelin.

- Lähdimme ennakkosuosikkeina peliin ja mielestäni näytimme hyvin, että halusimme pelata heti alusta lähtien ja hoitaa ottelu. Kiva, että heitot upposivat ja saimme hoidettua hyvin suomalaiskamppailu kotiin, Salin iloitsi.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Viikonloppuna SIG Strasbourgin päävalmentajaksi nostettu Lassi Tuovi johdatti joukkueensa Liettuaan Lietkabelisin vieraaksi. Kotijoukkue oli ottelussa vahvempi ja korjasi voiton nimiinsä 82-69 (33-40). Samalla valuivat Strasbourgin viimeisimmätkin mahdollisuudet jatkopaikasta.

- Onnittelut vastustajalle siitä miten he pelasivat. Saimme heidät vaikeuksiin toisella neljänneksellä ja teimme niitä asioita joita olimme harjoitelleen näinä muutamana päivänä. Vahva joukkue. Sen näkee, että he ovat ottaneet voittoja kotikentällä, kaataneet isoja joukkueita Liettuan liigassa ja menemässä jatkoon Mestarien liigassa. Kun he tulivat takaisin ja hyppäsivät seuraavalle tasolle, emme pystyneet vastaamaan siihen. Se on jotain mitä meidän on opittava.

- Pelaamme paljon pelejä ja matkustamme paljon, joten aikaa harjoittelulle ei ole paljoa, mutta oppimisprosessi tarkoittaa sitä, että sisäistämme ne asiat joita opimme nopeasti ja korjaamme ne asiat, jos ne tapahtuvat uudestaan seuraavassa pelissä, Tuovi mietiskeli ottelun lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentaman Crailsheim Merlinsin voittoputki katkesi, kun Merlins hävisi vieraskentällä Euroliiga-joukkue ALBA Berliinille 82-98 (40-52). Crailsheim on sarjassa viidentenä kymmenellä voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Carl Lindbomin Radom joutui tunnustamaan Ostrow Wielkopolskin paremmakseen 58-51 (34-21). Lindbom urakoi 36 minuuttia tilastoiden 11 pistettä, viisi levypalloa ja kaksi riistoa. Radomilla on kahdeksan voittoa ja kymmenen tappiota.
Ottelutilastot

Jamar Wilsonin JL Bourg Basket hävisi Ranskan cupin puolivälierässä Boulogne-Levalloisille jatkoajan jälkeen 102-96 (82-82. 39-40). Wilson ei pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Keskieurooppalaisessa Alpe Adria Cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen luotsaama Swans Gmunden hävisi ensimmäisessä puolivälieräottelussa kroatialaiselle Skrljevolle 76-90 (41-46). Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan tiistaina 5.2. Swansin kotikentällä. Välieräpaikka ratkeaa paremmalla yhteistuloksella.
Ottelutilastot

 
1.2.2024 07:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball sinetöi EuroCupin runkosarjan voiton – Teneriffalle voitto Mestarien liigassa

Tuomas Iisalon ja Mikael Jantusen Paris Basketball varmisti EuroCupin runkosarjan voiton varmistaen näin kotiedun loppuun saakka. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa otti ison voiton Mestarien liigan jatkolohkossa.

21.12.2023 07:55 Suomalaiset ulkomailla

Salin ja Larkas jatkavat Mestarien liigassa - Seppälä ilmiliekeissä Ranskassa

Mestarien liigan alkulohkovaihe saatiin päätökseen ja Sasu Salinin sekä Mikko Larkaksen urakka jatkuu 16 parhaan joukossa. Pelikuntoon palannut Ilari Seppälä oli sen sijaan täysin pitelemätön Ranskassa.

7.12.2023 09:05 Suomalaiset ulkomailla

Alexander Madsen loisti Mestarien liigassa - Sasu Salin rikkoi upean rajapyykin

Alexander Madsenin vahva peli piti VEF Riian jatkohaaveet elossa Mestarien liigassa ja Sasu Salin vei oman ennätyksensä uudelle sataluvulle.

19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

Näytä lisää vastaavia