Anissa Pounds ja Elina Koskimies hyvässä iskussa voitto-ottelussa

30.1.2023 11:45 Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat jälleen Angels Nördlingenin voiton takuunaisia, kun joukkue jatkoi hyvää kauttaan Saksassa. Helmi Tulonen pääsi Italiassa hyville minuuteilla ja käytti jälleen näyttöpaikkansa.

Anissa Pounds siivitti pisteillään Nördlingenin voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Anissa Pounds oli hyvässä iskussa heitettyään 15 pistettä, kun Angels Nördlingen nappasi 79-65 (35-33)-voiton Royals Saarlouisista. Pounds antoi myös kolme syöttöä ja riisti kertaalleen. Elina Koskimies auttoi joukkuettaan monipuolisesti viidellä pisteellä, seitsemällä levypallolla, neljällä syötöllä, kahdella riistolla ja torjunnalla. Angels on tiukassa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Venla Variksen Marburg otti tärkeän voiton kaataessaan Lions Mitteldeutscherin 77-59 (41-34). Varis heitti yhdeksän pistettä ja nappasi kaksi levypalloa sekä riiston. Voitosta huolimatta Marburg jatkaa sarjan hännillä.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Viikolla pelattiin myös EuroCupia ja Awak Kuierin Reyer Venezia joutuu lähtemään 15 pisteen takamatkalta neljännesvälierien toiseen osaan Elitzur Holonia vastaan. Holon jyräsi toisen puoliajan vahvan esityksen turvin 83-68 (33-44)-voittoon. Kuierin tilastoriviksi muodostui kuusi pistettä, levypallo, syöttö, riisto ja kolme torjuntaa. Toinen osaottelu pelataan ensi viikolla Venetsiassa.
Ottelutilastot

Italian liigassa Venezia ei antanut Creman yllättää itseään, vaan otti selvän 83-62 (37-26)-voiton. Kuier täytteli tilastoriviään 15 pisteellä, kolmella levypallolla, neljällä syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Venezia jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulonen lähenteli tupla-tuplaa yhdeksällä pisteellä ja 11 levypallolla, mutta Lucca ei mahtanut sarjakakkoselle Bolognalle mitään, vaan hävisi kotonaan selvästi 59-92 (28-46). Tulonen torjui myös kertaalleen vastustajan heittoyrityksen ja hänen teholukunsa 18 oli joukkueen paras. Lucca on sarjassa 12.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre kirjautti toisen peräkkäisen voittonsa Espanjan liigassa kaadettuaan Barcan 77-65 (41-20). Äijänen kasasi tilastoihin kolme pistettä, viisi levypalloa ja torjunnan. Pirttiselle kirjattiin kolme pistettä, kaksi levypalloa ja syöttö. Voiton myötä Bembibre nousi yhdeksänneksi.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol jätti Teneriffan vaille mahdollisuuksia ottaen 81-58 (48-20)-voiton. Avausviisikossa ollut Kalin sai neljä merkintää sekä piste- että levypallosarakkeeseen sekä kolme riistoa. Ferrol jatkaa LF Challengen kärjessä.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sofia Pelander jäi ilman tehomerkintöjä, kun KP Brno kaatoi Ostravan 76-69 (37-45). Brno jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoma pääsi taistelemaan Ruotsin cupin voitosta viikonloppuna pelatussa Final Four -lopputurnauksessa. Alvikin taival katkesi välierävaiheessa, kun se hävisi tulevalle cup-mestari Luleålle 48-82 (25-43). Vesiluoma sai tilastoihinsa neljä levypalloa ja neljä riistoa.
Ottelutilastot

 
11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

14.12.2023 16:50 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ammentanut oppia ammattilaiskentillä

Elina Aarnisalo pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla, kun hän koripalloilee Kangoeroes Mechelenin riveissä ennen siirtymistään USA:n yliopistoon. Aarnisalo on saanut arvokasta oppia Euroopan huipulta.

9.12.2023 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen palasi loukkaantumisen jälkeen vahvempana takaisin

Lotta-Maj Lahtisen oli määrä tehdä debyyttinsä ammattilaiskentillä jo viime kaudella, mutta paha loukkaantuminen juuri kauden alkua siirsi suunnitelmia vuodella. Täksi kaudeksi Lahtinen palasi tositoimiin täydessä kunnossa ja teki sopimuksen espanjalaisen EuroCup-joukkue AE Sedis Basquetin kanssa.

1.12.2023 09:49 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupissa saatiin lohkovaihe päätökseen - kolme Susiladies-pelaajaa pudotuspeleihin

EuroCupin alkulohko saatiin päätökseen tällä viikolla. Pudotuspeleissä suomalaispelaajista nähdään Awak Kuier, Lotta-Maj Lahtinen sekä Elina Aarnisalo.

Näytä lisää vastaavia