Anniina Äijänen kuritti entistä seuraansa

23.1.2023 10:52 Anniina Äijänen esiintyi vahvasti entistä seuraansa vastaan, kun hän oli yhdessä Veera Pirttisen kanssa johdattamassa Bembibreä voittoon Espanjan liigassa.

Anniina Äijänen pääsi näpäyttämään entistä seuraansa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre otti makoisan 62-60 (26-37)-voiton Sedis Basquetista. Yli 30 minuuttia pelannut Äijänen näpäytti entistä joukkuettaan neljän pisteen, 10 levypallon ja kuuden syötön tilastoilla. Pirttinen pussitti viisi pistettä sekä syötti ja riisti kertaalleen. Voitolla Bembibre nousi kymmenenneksi pudotuspelirajan tuntumaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Annika Holopaisen ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi syöttö, kun Araski taipui niukasti jatkoajan jälkeen Zaragozalle 63-65 (23-30, 55-55). Araski majailee sarjataulukossa kuudentena.
Ottelutilastot

Marianne Kalin nappasi yhden levypallon Ferrolin voittaessa Esteponan 74-63 (37-29). Ferrol jatkaa LF Challengen kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Italian liigassa Awak Kuierin Reyer Venezia kohtasi tutun joukkueen eurokentiltä, kun se matkasi Dinamo Sassarin vieraaksi. Joukkueet iskivät yhteen EuroCupin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella ja tuolloin Venezia eteni kahden ottelun yhteistuloksella jatkoon, mutta taipui ensimmäisessä osaottelussa vieraskentällä. Sama kävi myös kotoisessa liigassa, kun Dinamo oli jälleen kotonaan vahvempi voittaen 79-74 (35-37). Kuier täytteli tilastojaan kymmenellä pisteellä, seitsemällä levypallolla, syötöllä, riistolla ja kahdella torjunnalla. Venezia jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Lucca otti tärkeän voiton kukistaessaan San Martino di Luparin vieraskentällä 75-60 (34-33). Tulonen nappasi ottelussa neljä levypalloa. Voitto oli joukkueelle kauden kolmas ja se paranteli asemiaan häntäpään taistelussa.
Ottelutilastot

Elina Koskimies ja Anissa Pounds heittivät molemmat kuusi pistettä, mutta Angels Nördlingen hävisi vieraskentällä Kelternille 54-73 (29-36). Molemmat nappasivat myös kolme levypalloa ja Poundsille kertyi lisäksi kolme syöttöä ja Koskimiehelle kaksi riistoa. Angels jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Ninni Salmi jäi ilman tehomerkintöjä, kun Herner TC voitti vieraissa Panthers Osnabrückin 63-57 (36-35). HTC on neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Venla Variksen Marburgin tilanne sarjan hännillä ei helpottunut, kun Marburg hävisi Saarlouis Royalsille 47-72 (22-33). Varis sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö- ja riistotilastoihin.
Ottelutilastoihin ei ole saatavilla linkkiä.

Tshekin liigassa nähtiin Brnon derby, joka kääntyi Zabinyn 91-72 (45-36). Sofia Pelander viimeisteli KP Brnon paidassa neljä pistettä ja lisäksi kaksi levypalloa sekä syötön. KP Brno jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ruotsissa Lotta Vesiluoman Alvik jäi Mark Basketin jalkoihin, kun Alvik taipui kotonaan 59-107 (40-50). Mark karkasi ottelussa lopullisesti kolmannella neljänneksellä viemällä sen peräti 30-5. Vesiluomalle kirjattiin viisi pistettä, kuusi levypalloa, neljä syöttöä ja kolme riistoa. Alvik aloitti kautensa kuudella peräkkäisellä voitolla, mutta sen jälkeen on tullut seitsemän peräkkäistä tappiota. Tappioputkesta huolimatta Alvik on sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

 
5.2.2023 16:57 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds käsi kuumana maaotteluihin

Anissa Pounds lähtee hyvässä heittovireessä tuleviin EM-karsintoihin, kun hän heitti viikonloppuna 27 pistettä Saksan Bundesliigassa. Linda-Lotta Lehtoranta teki viikonloppuna ensiesiintymisensä Kelternin riveissä.

2.2.2023 09:59 Susiladies

Linda-Lotta Lehtoranta palaa Saksan Bundesliigassa pelaavaan Kelterniin

Peli-Karhuissa aiemmin tällä kaudella pelannut Susiladies-konkari Linda-Lotta Lehtoranta, 31, siirtyy Saksan Bundesliigan toisella sijalla olevaan Rutnorik Stars Kelterniin. Lehtoranta pelasi Kelternissä myös kaudella 2015-16.

1.2.2023 23:20 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia jatkoon EuroCupissa hurjan nousun siivittämänä

Awak Kuierin edustama Reyer Venezia esitti vahvan nousun EuroCupin neljännesvälierän toisessa osaottelussa Elitzur Holonia vastaan. Venezia kuroi ensimmäisen osaottelun 15 pisteen takamatkan umpeen ja meni jatkoon yhteispistein 145-143.

30.1.2023 11:45 Suomalaiset ulkomailla

Anissa Pounds ja Elina Koskimies hyvässä iskussa voitto-ottelussa

Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat jälleen Angels Nördlingenin voiton takuunaisia, kun joukkue jatkoi hyvää kauttaan Saksassa. Helmi Tulonen pääsi Italiassa hyville minuuteilla ja käytti jälleen näyttöpaikkansa.

16.1.2023 09:31 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander tehokkaana Tshekissä – Awak Kuier rankaisi entistä seuraansa

Sofia Pelander oli oivalla pelipäällä, kun hän teki kauden piste-ennätyksensä Tshekin liigassa. Italiassa Awak Kuier pääsi nipistämään entistä seuraansa ja Annika Holopainen palasi kentille Espanjassa.

13.1.2023 07:34 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier siivitti Reyer Venezian jatkoon EuroCupissa

Awak Kuier oli jälleen Reyer Venezian ykkösnimi, kun joukkue eteni EuroCupissa 16 parhaan joukkoon.

9.1.2023 11:21 Susiladies

Kuier ja Venezia jatkavat vahvasti

Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa vahvasti Italian Serie A1:ssä. Myös Espanjassa, Tshekissä ja Saksassa Susiladiesin pelaajat pääsivät juhlimaan voittoja.

6.1.2023 10:23 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier joukkueensa pistekuningatar EuroCupissa

Awak Kuierin 21 pistettä eivät riittäneet Reyer Venezialle, kun EuroCupissa alkoivat pudotuspelit.

2.1.2023 14:05 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin vaihtoi kamppailun sarjapaikasta nousutaisteluun

Kaksi edelliskautta Espanjan Liga Femeninan Bembibressä pelannut Marianne Kalin vaihtoi täksi kaudeksi sarjaporrasta alemmas LF Challengen ennakkosuosikkeihin lukeutuvaan Universitario de Ferroliin. Kauden ensimmäinen puolisko on sujunut sekä joukkueelta että Kalinilta positiivisesti.

31.12.2022 08:56 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier päätti vuotensa huippupeliin

Awak Kuierin vuosi päättyi hienosti, kun hän heitti kauden ennätyspisteensä 28 Venezian jatkaessa vahvasti Italian Serie A1:ssä. Venla Varis pääsi Saksassa juhlimaan voittoa kärkijoukkueesta vuoden päätteeksi.

24.12.2022 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier häikäisi monipuolisuudellaan

Awak Kuierin Reyer Venezia pääsi lähtemään joulun viettoon voitto ja sarjataulukon kakkospaikka taskussaan. Espanjassa Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre nappasi maukkaan voiton.

19.12.2022 10:17 Suomalaiset ulkomailla

Pirttinen ja Äijänen vahvoina Bembibren voitossa – Kuier urakoi Italiassa

Veera Pirttinen ja Anniina Äijänen johdattivat Bembibren tärkeään voittoon Espanjan liigassa. Awak Kuier oli taas Reyer Venezian kärkinimiä Italiassa.

16.12.2022 08:44 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia pelasi EuroCupin alkulohkon tappioitta

EuroCupissa saatiin alkulohkovaihe päätökseen. Awak Kuierin Reyer Venezia selvitti alkulohkon puhtaalla pelillä, kun Kuier oli kentän kuningatar.

12.12.2022 09:14 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimies tehokkaansa Saksassa

Tänä viikonloppuna oli Elina Koskimiehen vuoro kantaa Angels Nördlingenin soihtua joukkueen jatkaessa vahvaa kauttaan Bundesliigassa. Helmi Tulonen oli taas hyvässä pelivireessä Italiassa.

9.12.2022 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier Reyer Venezian sankari EuroCupissa

Awak Kuier oli Reyer Venezian ratkaisuhahmo, kun joukkue jatkaa puhtaalla pelillä EuroCupissa voitettuaan Gernika Bizkaian.

5.12.2022 07:52 Suomalaiset ulkomailla

Koskimies ja Pounds johdattivat Angelsin voittoon

Elina Koskimies ja Anissa Pounds olivat Angels Nördlingenin tehopelaajat joukkueen voittaessa viikonloppuna. Awak Kuier oli jälleen Reyer Venezian pisteykkönen, mutta se ei riittänyt voittoon.

20.11.2022 21:44 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin pisteet eivät kantaneet voittoon - Helmi Tulonen käytti näyttöpaikkansa

Helmi Tulonen pelasi kauden parhaan pelinsä saatuaan näyttöpaikan Luccan avausviisikossa. Awak Kuier jatkoi vahvasti, mutta se ei riittänyt voittoon. Elina Koskimies ja Anissa Pounds jatkoivat hyviä kausiaan Saksassa.

19.11.2022 13:46 Suomalaiset ulkomailla

Hyvän alkukauden Espanjassa pelannut Veera Pirttinen innolla Susiladiesin mukaan

Veera Pirttinen otti uuden suunnan uralleen tänä kesänä, kun hän siirtyi Espanjan pääsarjassa pelaavan Bembibren joukkueeseen. Pirttisen kausi on alkanut hyvin niin henkilökohtaisesti kuin joukkueenakin.

17.11.2022 07:45 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia varmisti jatkopaikan EuroCupissa

Awak Kuier ja Sofia Pelander pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja EuroCupissa. Kuierin Reyer Venezia varmisti samalla jatkopaikan itselleen.

14.11.2022 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia liitää voittoputkessa

Awak Kuierin vahva kausi sai jatkoa, kun hän avitti Reyer Venezian jo 11. peräkkäiseen voittoon kaikki kilpailut mukaan lukien.

Näytä lisää vastaavia