Helmi Tuloselle kauden ennätyspisteet – Sofia Pelanderille komea tupla-tupla

18.12.2023 06:53 Helmi Tulonen ylsi toistamiseen tällä kaudella 23 saldoon Italian liigassa, mutta se ei riittänyt joukkueelle voittoon. Sofia Pelander johdatti tupla-tuplallaan Norrköpingin voittoon Ruotsin liigan suomalaiskohtaamisessa ja Espanjassa Susiladiesin pelaajat pääsivät tuulettamaan voittoja.

Helmi Tulonen sivusi kauden piste-ennätystään. (Kuva: Ville Vuorinen)

Helmi Tulonen oli loistovireessä viimeistellessään 23 pistettä, mutta Sanga Milano taipui Ragusalle 56-76 (22-37). Pistemäärällään Tulonen sivussa kauden ennätyspisteitään Italian Serie A1:ssä. Hän kartutti tilastojaan myös kuudella levypallolla ja syötöllä. Milano on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins veti pidemmän korren, kun Alvik kaatui suomalaispelaajien kohtaamisessa 86-76 (40-42). Pelander oli vahvana 14 pisteen, 13 levypallon ja peräti neljän torjunnan tilastorivillä. Alvikin puolelta Lotta Vesiluoma sai tilastoihinsa kuusi pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston. Norrköping on sarjassa jaetulla kakkospaikalla ja Alvik kahdeksantena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Isabella Kaukopaasin Visby jäi Luulajan jyrän alle 43-103 (20-50). Kaukopaasille kirjattiin kaksi pistettä, syöttö ja riisto. Visby on yhdellä voitolla sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol kaatoi Barcelonan vieraskentällä 75-70 (34-39). Äijänen heitti ottelussa kahdeksan pistettä ja Kalinille kirjattiin pisteitä kaksi sekä yksi syöttö.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Voittoa pääsi juhlistamaan myös Lotta-Maj Lahtinen, kun Sedis otti Jairisista 69-60 (35-25)-voiton. Lahtinen sai viisi merkintää sekä piste- että syöttötilastoihin ja tilastot kohentuivat myös levypallolla ja riistolla.

Suomalaisten joukkueet ovat tasapisteissä sijoilla 9-10 ja taistelevat tiukasti paikasta Copa de la Reinassa.
Ottelutilastot

Belgiassa Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen murskasi Brunehautin tylysti 119-49 (60-26). Aarnisalo säästeltiin viikon EuroCupin otteluun ja hän tilastoi kaksi pistettä, kolme levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa. Kangoeroes on sarjassa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Tylyt lukemat nähtiin myös Tshekin liigassa, kun Sara Rokkasen KARA Trutnov hävisi maan valtaseura USK Prahan vieraana 42-111 (25-58). Rokkanen kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla ja kolmella syötöllä. Trutnov on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksassa Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern jatkaa vahvasti voitettuaan Wings Leverkusenin selvästi 94-63 (46-34). Koskimies heitti kuusi pistettä ja täytteli tilastojaan myös neljällä levypallolla, syötöllä ja kolmella riistolla. Lehtoranta komppasi kolmen pisteen, kolmen levypallon, kahden syötön ja kolmen riiston tilastosaldolla. Keltern on tukevasti sarjan piikkipaikalla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen pisti ALBA Berliinin tiukoille, mutta joutui lopulta taipumaan 66-70 (32-36). Lehtoranta sai tilastoihinsa kaksi pistettä, neljä levypalloa, kuusi syöttöä ja yhden torjunnan. Angels on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Tappion karvasta kalkkia joutui maistelemaan myös Anissa Pounds, kun Lions Halle hävisi Hannoverin vieraana 67-75 (39-38). Pounds auttoi joukkuettaan kahdeksan pisteen, neljän levypallon ja riiston tilastoilla. Lions pitää sarjassa kuudetta sijaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

29.1.2024 09:27 Suomalaiset ulkomailla

Suomalaiset juhlivat voittoja Saksassa - Elina Aarnisalo jälleen vahvana Belgiassa

Saksassa suomalaisnelikko pääsi tuulettamaan voittojen kunniaksi ja Belgiassa Elina Aarnisalon hieno kausi sai jatkoa. Awak Kuier oli puolestaan palauttamassa Veneziaa taas voittojen tielle.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

24.12.2023 15:20 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalo ja Kuier jouluun tappioitta

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen ja Awak Kuierin Reyer Venezia pääsivät joulupöydän ääreen tappioitta kotimaan sarjoissaan.

Näytä lisää vastaavia