Holopaisen hurja tahti Islannissa jatkuu – Susiladies-pelaajat hyville pisteille

24.1.2021 21:54 Annika Holopainen jatkoi vahvoja pelejään Islannin liigassa, mutta KR jahtaa siitä huolimatta edelleen ensimmäistä voittoaan. Awak Kuier ylsi kahdesti viikon aikana kaksinumeroisiin pisteisiin ja koville pisteille pääsivät myös Sofia Pelander, Anniina Äijänen sekä Sara Rokkanen.

Annika Holopainen ja Awak Kuier olivat taas vahvassa vedossa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Ragusan yhdeksän ottelun mittainen voittoputki katkesi joukkueen viikon ensimmäisessä pelissä. Kuier heitti Ragusan pisteen johtoon puoli minuuttia ennen ottelun loppua, mutta San Giovanni nousi vielä 76-75 (41-46)-voittoon. Yhteensä Kuier saalisti 10 pistettä, kuusi levypalloa, syötön sekä riiston.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Ragusa palasi nopeasti voittojen tielle jättämällä Luccan ilman mahdollisuuksia. Ragusa voitti 82-63 (44-29) ja Kuier merkkautti jälleen 10 pistettä ja lisäksi viisi levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan. Ragusa on neljäntenä 13 voitolla ja kolmella tappiolla.
Ottelutilastot

Holopainen jatkoi tehokkaita esityksiään Islannin liigassa tämän viikon kahdessa ottelussa.

Viikolla Holopaisen 21 pistettä, yhdeksän levypalloa ja syöttö eivät riittäneet tuomaan KR:lle kauden avausvoittoa, kun Fjölnir oli kotonaan vahvempi 75-68 (44-32).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Holopainen näytti jälleen miksi hän on Islannin liigan tämänhetkinen korikuningatar, kun hän takoi 31 pistettä Haukaria vastaan. Holopaisen pisteistä huolimatta Haukar voitti KR:n 79-65 (44-32) ja KR jatkaa sarjassa ilman voittoja. Holopainen tilastoi myös kuusi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelander oli tehokkaana 10 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja yhden riiston sekä torjunnan tilastoilla Hernerin voittaessa vieraskentällä Lions SV Hallen 82-66 (50-27). Herner on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen edustaman Ferrolin voittoputki on nyt 17 ottelun mittainen, kun Ferrol voitti vieraskentällä Teneriffan selvästi 75- 54 (29-31). Äijänen oli joukkueensa parhaimmistoa 13 pisteen, kolmen levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla. Ferrol johtaa A-lohkoa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen ja Elina Koskimiehen Ibaizabal otti tärkeän voiton kaataessaan Magec Tiasin 69-42 (39-20). Tulonen kuritti viime kauden seuraansa kahdeksan pisteen, kahdeksan levypallon ja kahden syötön edestä. Koskimiehen tilastoriville kirjattiin viisi pistettä, neljä levypalloa ja kolme syöttöä. Ibaizabal on A-lohkossa kuudentena yhdeksän voiton ja kahdeksan tappion saldolla.
Ottelutilastot

C-lohkossa Sara Rokkasen 17 pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa olivat laiha lohtu, kun Andratx hävisi kotonaan Segle XXI:lle 61-67 (30-39). Andratx pitää lohkon perää voitettuaan tällä kaudella vain yhden ottelun.
Ottelutilastot

Ville Tuomisen valmentama Helsingborg urakoi Ruotsin liigassa viikolla, sillä ohjelmassa oli peräti kolme ottelua.

Viikon ensimmäisessä pelissään Tuomisen joukkue teki historiaa nappaamalla kautta aikain ensimmäisen voittonsa Ruotsin liigassa kaadettuaan Mark Basketin 82-60 (53-28).
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussa Södertälje oli parempi numeroin 72-62 (29-43).
Ottelutilastot

Viikon kolmannessa ottelussaan Helsingborg taipui Alvikille selvästi 61-84 (27-45). Helsingborg on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Ninni Salmen ja Sandra Karstenin Wetterbygden Sparks pisti puhtaalla pelillä aloittaneen Alvikin tiukoille, mutta taipui lopulta niukasti 65-70 (35-29). Salmi kerrytti tilastojaan viidellä pisteellä, kolmella levypallolla ja torjunnalla. Karstenin tilastoihin merkittiin yksi levypallo. Sparksilla on neljä voittoa ja 11 tappiota.
Ottelutilastot

 
7.3.2021 21:16 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin joukkueen taival Italian cupissa jäi välierään

Awak Kuierin Ragusan taistelu Italian cupin voitosta päättyi välierävaiheeseen. Espanjassa Anniina Äijäsen joukkue Ferrol varmisti lohkovoiton.

6.3.2021 00:12 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier loisti Italian cupissa

Taistelu Italian cupin mestaruudesta on käynnissä ja Awak Kuierin Ragusa puristi tiensä välieriin.

1.3.2021 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijäsen joukkue porskuttaa edelleen tappioitta

Anniina Äijäsen Ferrolin voittoputki Espanjan Liga Femenina 2:ssa jatkui viikonloppuna, kun Ferrol otti 22. peräkkäisen voittonsa. Helmi Tulonen ja Annika Holopainen sen sijaan esiintyivät jälleen tehokkaasti.

26.2.2021 13:18 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen päässyt pelaamaan vapautuneesti - ”Tiedän mitä minulta vaaditaan”

Helmi Tulonen on pelannut hyvää kautta Espanjan Liga Femenina 2:n Ibaizabalin joukkueessa. Vaikka joukkueessa on tapahtunut muutoksia kauden aikana, on Tulonen ollut koko ajan joukkueensa avainpelaajia.

22.2.2021 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Holopainen ja Rokkanen saalistivat tupla-tuplan

Annika Holopainen ja Sara Rokkanen olivat oivassa vireessä tällä viikolla, kun molemmat tilastoivat tupla-tuplat. Holopainen johdatti hurjalla pelillään KR:n myös kauden avausvoittoon.

15.2.2021 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajat tehokkaina Espanjassa

Espanjan kentillä nähtiin vahvoja esityksiä Susiladiesin pelaajilta ja hyviä uutisia kuului myös Ruotsista, kun Isabella Kaukopaasi pelasi ensimmäisen pelinsä loukkaantumisensa jälkeen.

1.2.2021 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Susiladiesin pelaajat hyvässä iskussa EM-karsintojen alla

Susiladiesin pelaajat osoittivat hyvää kuntoa juuri ennen kuin Euroopan kärkisarjat jäivät maaottelutauolle. Annika Holopainen iski taululle jälleen hurjat tehot Islannissa, Sofia Pelander loisti Hernerin ottaessa viikolla kaksi voittoa ja Awak Kuier osoitti olevansa valmiina haastamaan Belgian ja Ukrainan.

19.1.2021 14:57 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierilla menossa vahva kausi – ”Olen tykännyt pelityylistä tosi paljon”

Suomalaisen koripalloilun kirkkaimpiin lupauksiin kuuluva Awak Kuier, 19, pelaa ensimmäistä kauttaan ammattilaisena. Italialaista Virtus Eirene Ragusaa edustavan Kuierin debyyttikausi ulkomailla on sujunut hyvin.

17.1.2021 11:32 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen palasi tositoimiin hurjin tehoin

Islannin liiga palasi yli kolmen kuukauden tauolta ja Annika Holopainen pääsi taas pitkästä aikaa pelien makuun iskemällä tilastoihin hurjia lukemia.

11.1.2021 22:57 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander ja Awak Kuier tehokkaina

Sofia Pelander ja Awak Kuier pelasivat vahvat pelit viikonloppuna, kun molemmat auttoivat joukkueensa voittoihin. Sara Rokkanen sen sijaan debytoi uudessa joukkueessaan vakuuttavasti ja Anniina Äijänen jatkoi hyviä esityksiään.

9.1.2021 12:40 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander vaatii itseltään enemmän – ”Tulen parantamaan loppukaudesta”

Sofia Pelander pelaa ensimmäistä kauttaan Saksassa, kun hän teki kesällä sopimuksen Bundesliigassa pelaavan Hernerin kanssa. Pelander löytää alkukauden jälkeen parannettavaa sekä itseltään että joukkueelta.

3.1.2021 21:57 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ylsi upeaan tupla-tuplaan

Awak Kuier avasi vuoden 2021 komeasti merkkauttamalla komean 15 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan siivittäessään Ragusan voittoon Italian liigassa. Espanjassa Marianne Kalin ja Anniina Äijänen pääsivät aloittamaan vuotensa myös voitoilla.

29.12.2020 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin joulun aika sujui voitokkaasti

Joulun molemmin puolin pelattiin sekä Saksassa että Espanjassa. Sofia Pelander pääsi juhlimaan kahta voittoa Hernerin kanssa.

20.12.2020 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierilla voittoisa viikko – Espanjassa suomalaisonnistumisia

Awak Kuierin Virtus Eirene Ragusan vahva meno Italian liigassa sai viikolla jatkoa kahdella voitolla. Espanjassa Anniina Äijäsen Ferrolin voittoputki venyi jo 13 ottelun mittaiseksi ja Helmi Tulonen sekä Elina Koskimies olivat joukkueensa parhaimmistoa.

13.12.2020 22:45 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen tehtaili hurjan tupla-tuplan

Helmi Tulonen oli ilmiliekeissä tilastoiden 25 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan viikonloppuna. Anniina Äijänen oli Ferrolin paras pistenainen joukkueen jatkaessa puhtaalla pelillä ja Awak Kuierin Ragusa nappasi kovan päänahan Italiassa.

10.12.2020 09:43 Suomalaiset ulkomailla

Kuier, Tulonen ja Äijänen terävässä iskussa

Awak Kuierin hienot pelit Italian liigassa saivat jatkoa tupla-tuplalla ja Helmi Tulonen ja Anniina Äijänen ylsivät koville pisteille Espanjassa.

6.12.2020 22:06 Suomalaiset ulkomailla

Äijänen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa – Pelander, Kuier ja Rokkanen tehokkaina

Espanjan Liga Femenina 2:ssa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, jossa Anniina Äijänen pääsi tuulettamaan voiton kunniaksi. Awak Kuier pääsi nauttimaan kahdesta voitosta viikolla ja Sofia Pelander sekä Sara Rokkanen olivat kovassa vireessä.

29.11.2020 22:23 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier palasi kentille tehokkaasti

Awak Kuier palasi pitkän tauon jälkeen peleihin ja merkkautti heti tupla-tuplan Italian liigassa. Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä.

24.11.2020 08:31 Susiladies

Sara Rokkanen sopimukseen Ville Tuomisen Helsingborgin kanssa

Susiladiesin Sara Rokkanen, 24, on siirtynyt Ruotsin Damliganin nousijajoukkue Helsingborgiin, jonka päävalmentajana toimii Ville Tuominen. Rokkanen pelasi aiemmin tällä kaudella Espanjan pääsarjan Bembibressä.

23.11.2020 09:46 Suomalaiset ulkomailla

Koskimies ja Tulonen urakoivat tehokkaasti Espanjassa

Elina Koskimies ja Helmi Tulonen olivat hyvässä vireessä, kun Ibaizabal pelasi viikon aikana peräti kolmasti. Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa murskatahtiaan ja Saksassa Sofia Pelanderin Herner koki avaustappionsa.

Näytä lisää vastaavia