Koskimies juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Espanjassa - Pounds hirmuiskussa

14.10.2019 07:35 Elina Koskimies pääsi tuulettamaan maukasta voittoa Espanjan Liga Femenina 2:ssa, kun Ibaizabal kaatoi vieraissa Anniina Äijäsen Ferrolin. Anissa Pounds, Roosa Lehtoranta, Kaisa Kuisma sekä Veera Pirttinen olivat tehokkaina ja Sofia Pelander sekä Vilma Kesänen palasivat pelikentille pienten loukkaantumisten jälkeen.

Elina Koskimies ja Annika Holopainen pääsivät viikonloppuna voiton makuun. (Kuva: Ville Vuorinen)

Koskimiehen Ibaizabal haki 73-69 (61-61, 33-36)-jatkoaikavoiton Ferrolin vieraana. Koskimies kirjautti 27 minuutissa kaksi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Äijänen sai tilastorivilleen neljä pistettä ja yhden levypallon. Ibaizabal on voittanut molemmat ottelunsa ja Ferrolille tappio oli ensimmäinen.
Ottelutilastot

Vilma Kesänen teki kauden debyyttinsä pienoisen loukkaantumisen jälkeen, kun hän kohtasi Barakaldon kanssa entisen seuransa Real Canoen. Barakaldo taipui vieraissa lukemin 46-57 (24-30). Kesänen urakoi joukkueensa suurimmat minuutit 32 ja kasasi sinä aikana kaksi pistettä ja viisi levypalloa. Barakaldo on hävinnyt molemmat pelinsä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen oli sivussa Celta Vigon kokoonpanosta, kun joukkue voitti kotonaan Estudiantesin 67-62 (32-31). Celta Vigo on voittanut molemmat pelinsä.
Ottelutilastot

Kuisma heitti hienosti 13 pistettä ja nappasi viisi levypalloa, kun Vitoria SC voitti Portugalin liigan avausottelussa Madeiran 84-61 (46-36).
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Heta Äijäsen Donau-Ries nappasi 68-61 (30-36)-voiton BG 74:stä. Äijäsen nappasi 13 minuutissa viisi levypalloa. Donau-Ries on aloittanut kautensa mukavasti kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla.
Ottelutilastot

Anissa Poundsin käsi oli kuumana. (Kuva: Ville Vuorinen)

2. Bundesliigassa Pounds oli hurjana heitettyään 22 pistettä Bergische Löweninin voittaessa vieraissa Grünbergin selvästi 81-46 (29-21). Pounds pussitti ottelussa peräti kuusi kolmen pisteen heittoa ja tilastot karttuivat myös neljällä levypallolla ja neljällä riistolla. Bergische Löwenillä on kahden ottelun jälkeen voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Pelander teki debyyttinsä A3 Basket Uumajan riveissä, kun hän palasi loukkaantumisen jälkeen tositoimiin uumajalaisten voittaessa vieraissa Alvik Basketin niukasti 67-65 (32-28). Pelander pelasi 12 minuuttia ennen virhetilinsä täyttymistä ja ehti tilastoida pisteen ja kolme levypalloa. Uumaja on voittanut molemmat ottelunsa Ruotsin liigassa.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin edustama Visby sen sijaan hävisi vieraissa Telge Basketille selvästi 45-90 (21-44). Kaukopaasin ainoaksi tehomerkinnäksi reilussa 16 minuutissa jäi riisto. Visby on hävinnyt kaikki kolme peliään.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Veera Pirttinen oli jälleen Snæfellin pistetykki, kun hän pussitti 18 pistettä, mutta sekään ei riittänyt siivittämään joukkuetta voittoon Valurista. Valur kuittasi pisteet kotikentällään 110-75 (55-30)-voitolla. Pirttinen tilastoi lisäksi yhden levypallon ja peräti kahdeksan syöttöä. Snæfellillä on voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Belgian liigassa Roosa Lehtoranta viimeisteli kahdeksan pistettä, otti neljä levypalloa ja riisti kolmesti, kun Antwerpen Giants taipui Kortrijk Spursin vieraana 62-59 (33-32). Giants on voittanut viidestä ottelustaan kaksi.

Ottelutilastot

Annika Holopaisen kausi Ranskan Ligue Feminine 2:ssa alkoi hienosti, kun Reims voitti sarjan suurimmaksi ennakkosuosikiksi rankatun Angersin kotonaan 63-56 (24-29). Ottelusta ei ole saatavissa tarkempia tilastotietoja.

 
25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

4.3.2024 11:14 Suomalaiset ulkomailla

Lotta-Maj Lahtinen isossa roolissa tärkeässä voitossa – ”Itsellä upposi tärkeissä paikoissa”

Lotta-Maj Lahtisen heitot upposivat oikeisiin hetkiin, kun hän auttoi Sedis Basquetin tärkeään voittoon maratonottelussa. Elina Aarnisalo merkkautti komean tupla-tuplan Belgiassa, Roosa Lehtoranta ylsi kauden piste-ennätykseensä Saksassa ja Sofia Pelander sai valinnan kierroksen joukkueeseen Ruotsissa.

1.3.2024 10:13 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia EuroCupin välieriin

Awak Kuier oli siivittämässä Reyer Veneziaa EuroCupin välieriin, kun latvialainen TTT kaatui selvästi. Sofia Pelander sai vahvan startin viikkoon Ruotsissa.

26.2.2024 09:40 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Reyer Venezia tarrasi kiinni EuroCupin välieräpaikkaan

Awak Kuierin Reyer Venezia otti ison askeleen kohti EuroCupin välieräpaikkaa, kun se avasi puolivälierät selvällä voitolla TTT Riiasta. Espanjassa ja Ruotsissa nähtiin suomalaisten kohtaamiset.

5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

Näytä lisää vastaavia