Susiladiesin pelaajat tehokkaina viikonloppuna – Poundsille 24 pistettä

14.1.2019 09:01 Anissa Pounds heitti Espanjan Liga Femenina 2:ssa komeasti 24 pistettä viikonloppuna, Ruotsissa Sofia Pelander kasasi jälleen tupla-tuplan, Saksassa Veera Pirttinen esitti vahvoja otteita ja Helmi Tulonen juhli kovaa voittoa.

Anissa Poundsin heittokäsi oli kuumana. (Kuva: Ville Vuorinen)

Anniina Äijänen kärsii lievästä alaraajavammasta eikä ollut mukana, kun Sedis Basquet palasi voittojen tielle voittamalla kotikentällään Ferrolin 79-55 (32-38). Sedis Basquet on vahvasti sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Pounds oli kovassa iskussa heittäen 24 pistettä, mutta sekään ei riittänyt voittoon Maristas Corunan taipuessa Lima-Horta Barcelonalle 66-80 (37-44). Pounds kasasi tilastoihinsa myös kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja peräti viisi riistoa. Maristas Coruna on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Pirttinen oli Chemnitzin kantavia voimia 14 pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä ja torjunnalla, kun Chemnitz voitti kotikentällään Braunschweigin 90-69 (52-31). Camilla Grönberg merkkautti kolme levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Chemnitz on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen juhli komeaa päänahkaa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulonen pääsi juhlimaan makeaa voittoa Saarlouisin kaadettua kotikentällään mahtiseura Wasserburgin 63-62 (28-36). Tulonen kunnostautui viidellä pisteellä, yhdeksällä levypallolla ja torjunnalla. Voitolla Saarlouis nousi pois jumbosijalta.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries kärsi 57-72 (27-29)-tappion Hannoverin vieraana. Mäkitalo kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon 10 pisteellä, yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Äijänen jäi kolmessa minuutissa ilman tilastomerkintöjä. Donau-Ries pitää hallussaan seitsemättä sijaa.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli jälleen joukkueensa kantavia voimia. (Kuva: Ville Vuorinen)

Pelander tilastoi jälleen kovan tupla-tuplan 14 pisteellä ja 10 levypallolla Norrköpingin voittaessa Wetterbygdenin 77-60 (42-39). Pelander lisäsi tilastoriviinsä myös kaksi syöttöä ja kaksi torjuntaa. Voitolla Norrköping paranteli asemiaan ja on nyt viidentenä.
Ottelutilastot

Janne Hännisen valmentama Uppsala taipui Högsbon vieraana 68-75 (32-29). Uppsala on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Puolan liigassa Annika Holopainen ja Politechnika Gdansk joutuivat tunnustamaan Wisla Krakovan paremmakseen numeroin 58-74 (33-35). Holopaisen tilastoihin kertyi kolme pistettä ja kolme levypalloa. Gdansk on sarjassa sijalla 11.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkoi vahvoja otteitaan Islannin liigassa voittamalla vieraskentällä Haukarin 80-70 (37-30). Kesänen auttoi joukkuettaan kahdeksalla pisteellä, neljällä levypallolla ja kahdella syötöllä. KR pitää sarjan piikkipaikkaa hallussaan.
Ottelutilastot

 
31.7.2019 09:08 Susiladies

Kaisa Kuisma siirtyy Portugaliin, uusi osoite Vitória SC

Napolin universiadijoukkueen Kaisa Kuisma, 25, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille ammattilaiseksi, kun 180-senttinen Orimattilan Jymyn kasvatti on tehnyt sopimuksen Portugalin pääsarjaa pelaavan Vitória Sporte Cluben kanssa.

15.7.2019 13:09 Susiladies

Universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies Espanjan kakkossarjan Ibaizabaliin

Kesän universiadijoukkueen kapteeni Elina Koskimies, 22, siirtyy neljän Americanissa vietetyn yliopistovuoden jälkeen Espanjan kakkossarjaan ammattilaiseksi. Koskimiehen uusi osoite on galdakaolainen GDKO Bizkaia Ibaizabal.

20.6.2019 13:31 Susiladies

Helmi Tulonen Espanjan kakkossarjaan Celtan riveihin

Susiladies-pelaajien Euroopan valloitus saa jatkoa, kun Helmi Tulonen, 20, on tehnyt sopimuksen Espanjan kakkossarjassa pelaavan Celta de Vigo Baloncesto. Tulonen pelasi päättyneellä kaudella Saksan Bundesliigaa Saarlouis Royalsissa.

19.6.2019 08:47 Susiladies

Roosa Lehtoranta Belgian pääsarjan Antwerp Giantsiin

Naisten Korisliigaa päättyneellä kaudella Tapiolan Hongassa pelannut Roosa Lehtoranta, 22, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, kun Peli-Karhut-kasvatti on tehnyt sopimuksen Belgian pääsarjassa pelaavan Antwerp Giantsin kanssa.

18.6.2019 09:31 Susiladies

Anniina Äijänen vaihtaa joukkuetta Espanjassa

Susiladiesin Anniina Äijänen, 23, jatkaa Espanjassa myös tulevalla kaudella. Espanjan pääsarjassa Sedis Basquetissa päättyneellä kaudella pelannut Äijänen siirtyy Universitario de Ferroliin, joka hakee kakkossarjasta nousua takaisin Liga Femeninaan.

2.5.2019 11:20 Susiladies

Anniina Äijänen tietää nyt mitä huipulle pääseminen vaatii

Neljän USA:n yliopistossa vietetyn kauden jälkeen Anniina Äijänen, 23, otti viime kesänä ensimmäisen askeleen ammattilaisena, kun hän pelasi menneen kauden Espanjan liigassa Sedis Basquetin joukkueessa. Kausi oli joukkueelle menestyksekäs, sillä se selvitti tiensä aina välieriin saakka ja samalla Äijänen sai vyölleen arvokasta kokemusta tulevaisuutta ajatellen.

25.4.2019 12:02 Susiladies

Kausi Islannissa oli Vilma Kesäselle hieno kokemus

Vilma Kesäsellä, 30, oli vahva kausi Islannin liigassa KR:n riveissä. Joukkueen taival päättyi välierissä, mutta Kesäselle kausi oli menestyksekäs ja hieno kokemus.

8.4.2019 09:10 Susiladies

Anniina Äijäsen runkosarja päätökseen Espanjassa

Anniina Äijäsen ja Sedis Basquetin runkosarja päättyi Espanjan liigassa. Sedis sijoittui komeasti kolmanneksi. Islannissa Vilma Kesänen on selkä seinää vasten pudotuspeleissä.

5.4.2019 12:15 Susiladies

Kausi Puolassa oli Annika Holopaiselle erilainen ja mielenkiintoinen kokemus

Annika Holopainen pelasi ensimmäisen kautensa Puolan kovassa pääsarjassa. Holopaisen kauteen mahtui paljon uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

2.4.2019 11:42 Susiladies

Vilma Kesänen hyvässä iskussa Islannin liigan pudotuspeleihin

Islannin liigan pudotuspelit pyörähtävät käyntiin Vilma Kesäsen KR:n osalta keskiviikkona, kun vastaan asettuu runkosarjan voittaja Valur. Otteluparissa on erityistä jännitettä, sillä kyseessä on paikallisottelu.

1.4.2019 12:57 Susiladies

Sofia Pelanderilla vahva kausi Ruotsissa

Sofia Pelanderin, 26, neljäs kausi Ruotsissa tuli päätökseen viime viikolla, kun Norrköping Dolphins putosi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Vaikka kauden päättyminen otti koville, niin kokonaisuudessaan Pelanderin kausi oli positiivinen.

28.3.2019 10:19 Susiladies

Pelanderin kausi päättyi niukkaan tappioon - Kesäsen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Sofia Pelanderin kausi Ruotsissa päättyi pudotuspelien avauskierroksella. Pelanderin Norrköping hävisi molemmat ottelut Telgelle vain pisteellä. Islannissa saatiin runkosarja päätökseen ja Vilma Kesäsen kausi jatkuu ensi viikolla käynnistyvillä pudotuspeleillä.

24.3.2019 21:02 Susiladies

Pelanderin Norrköpingille kirvelevä tappio pudotuspelien avauksessa

Ruotsin liigassa pudotuspelit pyörähtivät käyntiin viikonloppuna ja Sofia Pelanderin Norrköping koki harmittavan tappion. Anissa Pounds väläytteli Espanjassa komeasti 19 pisteellä.

21.3.2019 14:36 Susiladies

Suomalaisnaiset onnistuivat hienosti Saksan Bundesliigassa

Naisten Saksan Bundesliigassa nähtiin tällä kaudella vahva suomalaisedustus, kun sarjassa pelasi peräti viisi suomalaispelaajaa. Vaikka joukkueiden kaudet olivat vaikeat, ylsivät pelaajat hyviin suorituksiin.

18.3.2019 10:44 NCAA

Nina Augustinin Robert Morris konferenssimestaruuteen

Naisten yliopistosarjassa Robert Morris ylsi Nina Augustinin johdolla konferenssinsa mestaruuteen ja varmisti paikkansa kovatasoisessa NCAA-lopputurnauksessa.

17.3.2019 09:06 Susiladies

Naisten Saksan Bundesliigassa runkosarja päätökseen

Saksan Bundesliigassa saatiin runkosarja päätökseen. Suomalaispelaajia ei nähdä tällä kaudella pudotuspeleissä.

11.3.2019 07:10 Susiladies

Anniina Äijänen voiton makuun Espanjassa

Anniina Äijäsen Sedis Basquet otti kovan vierasvoiton Espanjan liigassa kaadettuaan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Valencian vieraskentällä.

8.3.2019 09:56 NCAA

Varis, Lahtinen, Kalin ja Augustin joukkueidensa tehokkaimpina NCAA-kentillä

Lotta-Maj Lahtinen ja Marika Korpinen saivat kokea yliopistosarjan pudotuspelien tylyyden, kun molempien kausi päättyi niukan tappion seurauksena.

4.3.2019 10:00 NCAA

Augustinin yliopistojoukkue Northeast-konferenssin runkosarjan voittoon

Naisten NCAA:ssa konferenssien runkosarjat lähenevät loppuaan ja tulivat muutamien suomalaisnaisten osalta päätökseen jo viikonlopun aikana. Ottelut jatkuvat pudotuspelien muodossa.

1.3.2019 08:32 NCAA

Rokkanen, Augustin ja Koskimies kaksinumeroisille lukemille

Naisten NCAA-kentillä Sara Rokkanen, Nina Augustin ja Elina Koskimies ylsivät kukin voittoon ja yli kymmenen pisteen suoritukseen konferenssien runkosarjojen lähetessä loppuaan.

Näytä lisää vastaavia