Tulonen juhli Bundesliigan suomalaiskohtaamisen voittoa

11.2.2019 08:09 Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja Helmi Tulonen pääsi Saarlouis kanssa juhlimaan voittoa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Ruotsin liigassa Sofia Pelanderin ja Norrköpingin voittokulku jatkui.

Helmi Tulonen pääsi juhlimaan tärkeää voittoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Tulonen heitti neljä pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön Saarlouisin voittaessa Chemnitzin 73-68 (37-35). Pirttinen tilastoi Chemnitzille pisteen, kaksi syöttöä sekä kaksi riistoa ja Grönberg sai yhdet merkinnät levypallo- ja riistosarakkeisiin. Voitolla Saarlouis nousi pois jumbopaikalta pudottaen Chemnitzin viimeiseksi.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries pisti tiukasti hanttiin mahtiseura Wasserburgille, mutta joutui lopulta taipumaan kotonaan 54-57 (23-35). Mäkitalo lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 10 pisteellä ja kahdella syötöllä. Äijänen kunnostautui erityisesti levypalloissa napaten käsiinsä kuusi irtopalloa ja lisäksi tilastot karttuivat neljällä pisteellä. Donau-Ries on seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen Sedis Basquetille voitto

Anniina Äijäsen Sedis Basquet palasi takaisin voittojen tielle Espanjan liigassa kaatamalla kotikentällään Gipuzkoan selvästi 77-57 (42-31). Äijänen jäi 4,5 minuutissa ilman tehomerkintöjä. Sedis Basquet on sarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Anissa Poundsin Maristas Coruna ei pystynyt haastamaan kotikentällään sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvaa Riojaa, vaan hävisi selvästi 59-89 (37-48). Pounds heitti kotijoukkueelle kahdeksan pistettä, antoi yhden syötön ja otti kaksi riistoa. Maristas Coruna on toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Pelanderin Norrköpingin voittoputki jatkuu - Kesäsellä kahden voiton viikko

Sofia Pelanderin Norrköping otti jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa Ruotsin liigassa kukistettuaan sarjataulukossa takanaan kärkkyvän Eos Lundin 78-65 (38-36). Pelander lähenteli jälleen tupla-tuplaa 10 pisteen ja seitsemän levypallon saldollaan. Levypalloista peräti kuusi tuli hyökkäyspäässä. Voitolla Norrköping tukevoitti asemiaan sarjanelosena.
Ottelutilastot

Puolassa Annika Holopaisen Politechnika Gdansk joutui antautumaan Euroliigajoukkue Polkowicelle 68-89 (24-48). Holopaiselle kertyi ottelussa seitsemän pistettä ja kaksi levypalloa. Gdansk on toiseksi viimeisenä sijalla 12.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR on Islannin sarjakärjessä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Vilma Kesänen vietti Islannissa kahden voiton viikkoa. Ensin KR hurjasteli Breidablikin kumoon 102-81 (59-38). Kesänen nakutteli kuusi pistettä ja nappasi yhden levypallon.
Ottelutilastot

Viikon toisessa pelissä KR jätti Skallagrimurin vaille mahdollisuuksia 80-64 (43-32)-voitolla. Tällä kertaa Kesänen kunnostautui erityisesti syöttelijänä antaen joukkuetovereilleen seitsemän passia, jotka johtivat koriin ja lisäksi tilastoihin kertyi kuusi pistettä ja kaksi levypalloa. KR pitää jaettua kärkisijaa.
Ottelutilastot

Uutista muokattu 11.2. kello 10.15: virheellinen kappale poistettu

 
2.2.2019 08:21 NCAA

Lahtinen ennätyspisteille Georgia Techin trillerissä

NCAA:ssa kolme suomalaisnaista ylsi kaksinumeroisille lukemille, kun Lotta-Maj Lahtinen merkkautti tulokaskauden ennätyksekseen 14 pistettä, Elina Koskimies viimeisteli voittoputken jatkuessa 16 pistettä ja Sandra Karsten oli joukkueensa tehokkain 10 pisteellä.

30.1.2019 19:52 NCAA

Viimeistä NCAA-kauttaan pelaava Elina Koskimies: ”Isompaa roolia ei saa ilmaiseksi”

American Universityä edustava Elina Koskimies on noussut neljässä vuodessa joukkueensa avainpelaajaksi. Tällä kaudella tähtäimessä on konferenssivoitto sekä NCAA-turnaus, sen jälkeen Euroopan ammattilaiskentät.

28.1.2019 09:00 NCAA

Augustin sivusi piste-ennätystään, Kalinille komea tupla-tupla

Hofstran Marianne Kalin ylsi naisten NCAA-parketeilla kauden ensimmäiseen tupla-tuplaansa joukkueen napatessa konferenssissaan tärkeän avausvoiton. Nina Augustin tehoili Robert Morrisin paidassa 14 pistettä johdattaen joukkueensa seitsemänteen peräkkäiseen voittoon.

27.1.2019 19:33 Susiladies

Pelander siivitti joukkueensa yllätysvoittoon

Sofia Pelander ja Norrköping kulkevat vahvassa myötätuulessa tällä hetkellä, kun Norrköping kaatoi Ruotsin liigassa tappioitta olleen Luleån vieraskentällä ja kasvatti voittoputkensa viiden ottelun mittaiseksi. Espanjan liigassa Anniina Äijäsen Sedis Basquet juhli niin ikään kovaa päänahkaa.

25.1.2019 12:14 Susiladies

Sofia Pelander nauttii pelaamisesta – ”Kaikki tuntuu hyvältä”

Sofia Pelander, 26, pelaa vahvaa kautta Ruotsin liigan Norrköping Dolphinsin riveissä. Kolmasti tällä kaudella kierroksen tähdistöjoukkueeseen valittu Pelander nauttii pelaamisesta, kun pelit kulkevat ja voittoja tulee.

21.1.2019 09:00 NCAA

American jatkaa voittoputkessa - Koskimies tehokkain 20 pisteellä

Elina Koskimies ja Nina Augustin esittivät loisto-otteita molempien johdattaessa joukkueensa jo viidenteen peräkkäiseen voittoon naisten NCAA:ssa. Lotta-Maj Lahtinen sai vastuuta kovassa paikassa Georgia Techin napatessa taisteluvoiton Syracusesta.

20.1.2019 20:50 Susiladies

Viime kierroksen tähdistöviisikkoon valittu Pelander loisti jälleen - Mäkitalo ja Heta Äijänen suomalaiskohtaamisen voittoon

Sofia Pelander ansaitsi viime kierroksen tupla-tuplallaan nimityksen Ruotsin liigan kierroksen tähdistöviisikkoon ja vahvat otteet saivat jatkoa viikonloppuna suurseura Alvikin kaadossa. Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries veti pidemmän korren Helmi Tulosen Saarlouisista.

14.1.2019 09:01 Susiladies

Susiladiesin pelaajat tehokkaina viikonloppuna – Poundsille 24 pistettä

Anissa Pounds heitti Espanjan Liga Femenina 2:ssa komeasti 24 pistettä viikonloppuna, Ruotsissa Sofia Pelander kasasi jälleen tupla-tuplan, Saksassa Veera Pirttinen esitti vahvoja otteita ja Helmi Tulonen juhli kovaa voittoa.

14.1.2019 08:47 NCAA

Augustinin yliopisto voittoputkessa, Koskimies 17 pistettä

Naisten NCAA:n konferenssiottelut ovat alkaneet Nina Augustinin ja Robert Morrisin osalta loistavasti kolmella voitolla. Viikonlopun ottelussa Elina Koskimies nakutti varmoin ottein 17 pistettä ja johdatti Americanin tärkeään kotivoittoon.

7.1.2019 08:47 NCAA

Marianne Kalin kauden ennätyspisteille NCAA:ssa

Hofstran yliopiston Marianne Kalin syttyi konferenssiavauksessa ja heitti kauden piste-ennätyksensä 17 pistettä. Sara Rokkasen ja Ninni Salmen joukkueet nappasivat voitot ensimmäisistä konferenssikohtaamisistaan ja kasvattivat näin voittoputkiaan.

6.1.2019 22:12 Susiladies

Vilma Kesänen siivitti KR:n Islannin liigan kärkeen

Vilma Kesänen palasi vahvasti talvitauolta, kun hän heitti 11 pistettä KR:n voittaessa Islannin liigan kärkikamppailun ja nousten yksin sarjakärkeen.

4.1.2019 08:39 NCAA

Lahtisen Georgia Tech voittoon ACC-konferenssin avauksessa

NCAA:n konferenssiottelut käynnistyivät tällä viikolla toden teolla suomalaisnaisten osalta ja Lotta-Maj Lahtisen Georgia Tech taisteli tiensä hienoon avausvoittoon. Marika Korpinen ja Ninni Salmi nappasivat voitot viimeisistä konferenssin ulkopuolisista kohtaamisista.

30.12.2018 21:16 Susiladies

Anniina Äijäsen Sedis Basquet päätti vuotensa komeasti

Anniina Äijäsen Sedis Basquet liihottaa vahvassa myötätuulessa Espanjan liigassa, kun joukkue päätti vuotensa peräti seitsemän ottelun voittoputkessa.

30.12.2018 09:36 Susiladies

Helmi Tulonen nauttinut vastuusta Saksassa – ”Olen päässyt hyvin pelaamaan”

Ensimmäistä kauttaan ammattilaisena pelaava Helmi Tulonen, 20, on ollut Saksan Bundesliigassa pelaavat Saarlouis Royalsin valopilkkuja tällä kaudella. Tulonen on ottanut heti ison roolin joukkueessa ja myös tulosta on tullut.

23.12.2018 11:48 Susiladies

Anniina Äijäsen joukkue voittoputkessa joulun viettoon

Naisten kansainväliset korissarjat vetäytyivät joulutauolle lauantain jälkeen. Anniina Äijäsen Sedis Basquet liihottaa viiden ottelun voittoputkessa ja Vilma Kesäsen KR pitää jaettua kärkisijaa Islannin liigassa.

19.12.2018 14:36 Haastattelu

Tulokaskauttaan NCAA:ssa pelaava Lotta-Maj Lahtinen: ”Itsevarmuus on avain”

HBA:n peliasu vaihtui kesän aikana Georgia Techin paitaan, kun Lotta-Maj Lahtinen lähti Atlantaan tavoittelemaan unelmaansa ja keräämään kokemusta kansainvälisiltä koripallokentiltä. Nyt 19-vuotiaalla Lahtisella on takanaan kymmenen ottelua Yhdysvaltojen arvostetuimmassa yliopistosarjassa NCAA:ssa.

10.12.2018 08:24 NCAA

Kalin, Korpinen ja Menna energisinä NCAA:ssa

Yhdysvaltojen yliopistosarjassa naisten NCAA:ssa nähtiin viikonloppuna pirteitä suomalaissuorituksia, kun Tuuli Menna ja Marika Korpinen takoivat kaksinumeroiset lukemat ja Marianne Kalinin vahva levypallotyöskentely kiritti Hofstran voittoon.

9.12.2018 22:43 Susiladies

Pounds ja Kesänen joukkueidensa pistetykkejä

Anissa Pounds ja Vilma Kesänen olivat joukkueensa parhaita pistenaisia viikonlopun otteluissa ja Saksassa Heta Äijäsen sekä Anni Mäkitalon Donau-Ries eteni Saksan cupissa jatkoon.

3.12.2018 09:37 Susiladies

Sofia Pelander palasi kentille tehokkaasti

Alaraajavamman takia muutamia viikkoja huilannut Sofia Pelander teki paluun pelikentille viikonloppuna Ruotsin liigassa. Saksan Bundesliigassa Helmi Tulonen pääsi juhlimaan viikolla kahta voittoa.

26.11.2018 10:46 Susiladies

Susiladies-pelurit palasivat tositoimiin seurajoukkueissaan

Susiladiesin pelaajat palasivat seurajoukkueidensa kanssa takaisin pelikentille viikonlopun aikana. Helmi Tulonen oli erityisen hyvällä pelipäällä upottaen 19 pistettä.

Näytä lisää vastaavia