Veera Pirttisen 20 pistettä eivät riittäneet voittoon Bundesliigan suomalaiskohtaamisessa

4.11.2018 21:44 Saksan Bundesliigassa nähtiin viikonloppuna jälleen suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries veti pidemmän korren Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitzistä. Puolan liigassa Annika Holopainen pääsi juhlimaan kauden avausvoittoa.

Veera Pirttisen hieno peli ei kantanut voittoon saakka. (Kuva: Ville Vuorinen)

Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries urakoi kahdesti viikon aikana. Keskiviikkona joukkue nappasi kauden toisen voittonsa kaadettuaan kotonaan Freiburgin selvästi 72-55 (25-37). Donau-Riesin hurja päätösneljännes (22-6) siivitti sen voittoon. Mäkitalo oli oivassa iskussa tilastoiden 13 pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön reilussa 32 minuutissa. Äijänen saalisti 2,5 minuutissa yhden levypallon.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Bundesliigassa nähtiin jälleen suomalaiskohtaaminen, kun Donau-Ries otti mittaa Camilla Grönbergin ja Veera Pirttisen Chemnitz Catsista. Donau-Ries otti pelistä täyden pistepotin 73-68 (36-28)-voitolla. Mäkitalo kokosi tilastoikseen viisi pistettä ja viisi levypalloa, kun taas Äijänen jäi ilman tilastomerkintöjä. Pirttinen oli tehokkaana kasaten joukkueensa korkeimman pistemäärän 20 koristaen tilastojaan myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Camilla Grönberg urakoi yli 31 minuuttia, mutta ainoiksi tilastomerkinnöiksi jäivät kaksi levypalloa ja syöttö. Viikon voitoilla Donau-Ries paranteli osakkeitaan voitettuaan nyt kuudesta ottelustaan kolme ja nousten kuudenneksi. Chemnitz on yhdellä voitolla sarjataulukossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen jatkoi vahvoja otteitaan Saarlouisin paidassa latomalla taululle 10 pistettä ja kaksi levypalloa, mutta Saarlouis joutui tunnustamaan sarjakärki Marburgin paremmakseen 65-92 (36-47). Saarlouis on voittanut tällä kaudella kaksi peliä.
Ottelutilastot

Annika Holopainen auttoi Gdanskin kauden avausvoittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Holopainen pääsi juhlistamaan kauden avausvoittoa Puolan liigassa, kun Gdansk otti niskalenkin Poznanista lukemin 88-71 (50-41). Holopainen pisti tilastoihin komeasti 11 pistettä ja kuusi levypalloa.
Ottelutilastot

Anniina Äijänen oli sivussa Sedis Basquetin kokoonpanosta sairastumisen takia, kun Sedis Basquet otti makoisan 86-81 (42-38)-voiton Katalonian derbyssä mahtiseura Gironasta. Sedis Basquet on voittanut viidestä pelistään kolme.
Ottelutilastot

Anissa Poundsin 16 pistettä eivät riittäneet siivittämään Marista Corunaa voittoon Espanjan Liga Femenina 2:ssa. Segle XXI haki vieraspisteet 71-62 (30-24)-voitolla. Pounds sai myös levypallo- ja syöttösarakkeisiin yhdet merkinnät. Maristas Coruna jahtaa edelleen kauden avausvoittoaan.
Ottelutilastot

Vilma Kesäsen KR jatkaa Islannin liigan kärkipaikalla voitettuaan kotikentällään Skallagrimurin 65-63 (30-31). Kesänen operoi ottelussa kuusi pistettä ja yhden syötön.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Janne Hännisen valmentama Uppsala taisteli avausvoitostaan aina päätösneljännekselle saakka, kunnes Högsbo repäisi 21-7-jaksovoiton vieden pelin lopulta nimiinsä 82-70 (38-40).
Ottelutilastot

 

 
10.12.2018 08:24 NCAA

Kalin, Korpinen ja Menna energisinä NCAA:ssa

Yhdysvaltojen yliopistosarjassa naisten NCAA:ssa nähtiin viikonloppuna pirteitä suomalaissuorituksia, kun Tuuli Menna ja Marika Korpinen takoivat kaksinumeroiset lukemat ja Marianne Kalinin vahva levypallotyöskentely kiritti Hofstran voittoon.

9.12.2018 22:43 Susiladies

Pounds ja Kesänen joukkueidensa pistetykkejä

Anissa Pounds ja Vilma Kesänen olivat joukkueensa parhaita pistenaisia viikonlopun otteluissa ja Saksassa Heta Äijäsen sekä Anni Mäkitalon Donau-Ries eteni Saksan cupissa jatkoon.

3.12.2018 09:37 Susiladies

Sofia Pelander palasi kentille tehokkaasti

Alaraajavamman takia muutamia viikkoja huilannut Sofia Pelander teki paluun pelikentille viikonloppuna Ruotsin liigassa. Saksan Bundesliigassa Helmi Tulonen pääsi juhlimaan viikolla kahta voittoa.

26.11.2018 10:46 Susiladies

Susiladies-pelurit palasivat tositoimiin seurajoukkueissaan

Susiladiesin pelaajat palasivat seurajoukkueidensa kanssa takaisin pelikentille viikonlopun aikana. Helmi Tulonen oli erityisen hyvällä pelipäällä upottaen 19 pistettä.

15.11.2018 12:19 Susiladies

Veera Pirttinen sopeutunut nopeasti Bundesliigan vaatimuksiin

Veera Pirttinen, 21, pelaa ensimmäistä kauttaan ulkomailla ammattilaisena, kun hän teki kesällä sopimuksen Saksan Bundesliigassa pelaavan ChemCats Chemnitzin kanssa. Vaikka joukkueen alkukausi on ollut vaikea, on Pirttinen aloittanut ammattilaisuransa hienosti.

14.11.2018 08:53 Susiladies

Susiladiesin Anniina Äijänen: "Mahdollisuudet kahteen voittoon on"

Espanjan kivenkovassa Liga Femeninassa Sedis Basquetissa ensimmäistä ammattilaiskauttaan pelaava Anniina Äijänen on yksi Susiladiesin tukipilareista. Äijänen ja Susiladies valmistautuu Kisakalliossa lauantaiseen EM-karsintaotteluun Töölön Kisahallissa Sloveniaa vastaan.

13.11.2018 09:44 Susiladies

Susiladiesin Veera Pirttinen: ”Halli täyteen!”

BC Nokian kasvatti Veera Pirttinen pelaa ensimmäistä ammattilaiskauttaan ulkomailla Saksan Bundesliigan ChemCats Chemnitzissä. Pirttinen ja Susiladies valmistautuu tällä hetkellä lauantaiseen EM-karsintaotteluun Sloveniaa vastaan Töölön Kisahallissa.

11.11.2018 15:40 Susiladies

Anissa Pounds johdatti joukkueensa avausvoittoon Espanjassa

Euroopan pääsarjoissa pelattiin viimeinen kierros ennen maaottelutaukoa ja Anissa Pounds pääsi lähtemään tauolle voitto taskussaan, kun Marista Coruna nappasi avausvoittonsa Espanjan Liga Femenina 2:ssa. Anni Mäkitalo oli Saksan Bundesliigassa hienossa iskussa heittämällä 25 pistettä.

5.11.2018 10:31 NCAA

Naisten NCAA-kausi käynnistyy – mukana huimat 32 suomalaisnaista

Yhdysvaltojen yliopistokoripallosarja NCAA pyörähtää käyntiin Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Suomalaisedustus rapakon takana on jälleen vahva ja pelikentillä nähdään muun muassa viime kaudella vakuuttavia otteita esittänyt Elina Koskimies sekä tulokaskautensa aloittava huippulupaus Lotta-Maj Lahtinen.

29.10.2018 09:21 Susiladies

Tulonen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa Bundesliigassa

Saksan Bundesliigassa nähtiin viikolla suomalaiskohtaaminen, kun Veera Pirttisen ja Camilla Grönbergin Chemnitz sai kotikentälleen vastaansa Helmi Tulosen Saarlouisin. Puolan liigassa Annika Holopaisen huippupeli ei riittänyt Gdanskille avausvoittoon.

22.10.2018 10:07 Susiladies

Susiladiesin pelaajat urakoivat viikolla – Tulonen, Holopainen ja Mäkitalo tehokkaina

Voitot olivat tiukassa Susiladiesin pelaajilla viime viikolla, mutta pelikentillä nähtiin kuitenkin vahvoja suomalaisesityksiä. Helmi Tulonen ja Annika Holopainen tekivät kauden piste-ennätyksensä ja Anni Mäkitalo oli joukkueensa ykköstykki.

15.10.2018 10:16 Susiladies

Anniina Äijäsellä vahva debyytti Espanjan liigassa

Anniina Äijäsen kausi Espanjan liigassa käynnistyi komeasti, kun hän esiintyi vahvasti Sedis Basquetin aloittaessa kautensa voitolla.

7.10.2018 09:58 Susiladies

Sofia Pelanderille kauden toinen tupla-tupla – Poundsilla vahva debyytti

Sofia Pelander oli jälleen vahvassa iskussa, kun hän avitti Norrköpingin kauden toiseen voittoon Ruotsin liigassa. Vilma Kesäsen kausi Islannin liigassa käynnistyi voitolla, mutta Annika Holopainen ja Anissa Pounds joutuivat pettymään omissa kauden avauksissaan.

6.10.2018 13:51 Susiladies

Anniina Äijänen ja Anissa Pounds tällä kaudella Espanjan kovissa sarjoissa

Anniina Äijänen, 23, ja Anissa Pounds, 25, ottavat ensimmäiset askeleensa ammattilaiskentillä Espanjassa. Äijänen teki pääsarjajoukkue Sedis Basquetin kanssa kesällä sopimuksen ja Pounds edustaa tulevalla kaudella Liga Femenina 2:ssa pelaavaa Club Maristas Corunaa.

5.10.2018 13:35 Susiladies

Annika Holopainen uudenlaisessa roolissa Puolassa

Annika Holopainen, 25, aloittaa toisen kautensa Euroopan ammattilaiskentillä, kun hän siirtyi kesällä kovaan Puolan sarjaan Politechnika Gdanskin joukkueeseen. Viime kauteen verrattuna Holopainen lähtee kauteen erilaisista asetelmista, sillä tällä kertaa hän on joukkueen kokenutta kaartia.

30.9.2018 08:50 Susiladies

Veera Pirttinen ja Sofia Pelander aloittivat kauden vakuuttavasti

Veera Pirttinen ja Sofia Pelander olivat viikonlopun suomalaisnimet, kun sarjakaudet pyörähtivät käyntiin Saksan Bundesliigassa ja Ruotsin Basketliganissa. Anni Mäkitalon ja Heta Äijäsen Donau-Ries aloitti kauden niin ikään vahvasti Bundesliigassa.

29.9.2018 10:16 Susiladies

Sofia Pelander jatkaa Ruotsissa – Janne Hänninen aloittaa Uppsalan päävalmentajana

Sofia Pelander ja Janne Hänninen ovat tällä kaudella suomalaisedustajat Ruotsin liigassa, kun Pelanderilla käynnistyy neljäs kausi Norrköping Dolphinsin joukkueessa ja Hänninen aloittaa ensimmäisen kautensa Uppsala Basketin päävalmentajana.

28.9.2018 10:11 Susiladies

Vilma Kesänen Islannin pääsarjaan KR Reykjavikin riveihin

Naisten Korisliigan viime kevään hopeamitalisti Vilma Kesänen, 30, on tehnyt sopimuksen Islannin pääsarjassa pelaavan perinteikkään KR Reykjavikin kanssa.

27.9.2018 17:20 Susiladies

Bundesliigassa vahva Susiladies-edustus

Saksan Bundesliiga pyörähtää käyntiin viikonloppuna ja sarjassa nähdään tällä kaudella ilahduttavasti peräti viisi suomalaispelaajaa.

28.8.2018 09:47 Susiladies

Susiladiesin Anissa Pounds Espanjan kakkossarjaan

Keväällä SM-kultaa Peli-Karhujen riveissä huuhtonut Susiladiesin Anissa Pounds, 25, siirtyy ensi kaudeksi Espanjan kakkossarjan Maristas A Coruñaan.

Näytä lisää vastaavia