Ennakkotunnelmia naisten SM-peleistä 12.-13.11.

11.11.2005 Naisten SM-runkosarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 12.-13.11. kaikkiaan seitsemän ottelua. Koris.net keräsi SM-joukkueiden tunnelmia ennen viikonvaihteen koitoksia.

Seuraavassa listattuna viikonvaihteen ottelut sekä Lappeenrannan Catzin, Tampereen Pyrinnön ja Helsingin Panttereiden ennakkotunnelmat.

Tommi Koskinen, Catz:

Huima on aloittanut sarjan mainiosti ja Huiman kotisalista on vaikea pisteitä hakea. Catz on pelannut nousijajoukkueena kohtuullisen hyvin, mutta tiukoissa otteluissa kokemattomuus on näkynyt loppuhetkillä. Catzille on sattunut sarjassa vain yksi todella heikko ottelu ja se tuli juuri edellisessä ottelussa Nokiaa vastaan. Nyt nähdään miten Catz on koonnut viikon aikana rivinsä. Uskoisin, että kissalauma tulee hieman ärtyneenä taistelemaan Äänekoskelle jokaisesta pallosta. Äänekosken kookas eturivi Sanna Jämsenillä ja Noora Kotisaarella höystettynä on kyllä aika paha pala purtavaksi. Voittaakseen Catzin on onnistuttava sataprosenttisesti, mutta kun kaikki naksahtaa kohdalleen, niin joukkue kuin joukkue on kaadettavissa.

Antti Hyvärinen, Pyrintö:

Meille uuden pelaajan tulo on vaikuttanut jo nyt positiivisesti. Nuori joukkue tarvitsee vahvistuksen, joka tuo joukkueeseen itseluottamusta. Jana Rediger (190 cm) näyttäisi olevan tällainen pelaaja. Sarjan kärjessä olevat viikonlopun vastustajat Pantterit ja Pelikarhut ovat hankala mittari, joukkueemme tavoitteena on yrittää pelata 40 minuutin ehjä peli. Toivon, että Hammarbergin Anna uskaltaa pelata enemmän omaa peliään, ja auttaa näin joukkuetta onnistumaan.

Joukkueenjohtaja Sami Paavola, Pantterit:

Pantterit saa lauantaina vieraakseen sarjan sijalla yhdeksän majailevan Tampereen Pyrinnön. Pyrintö esittelee ottelussa uuden jenkkivahvistuksensa, kun 190-senttinen sentteri Jana Rediger pelaa Suomen debyyttinsä. Viime lauantaina Pantterit hävisi Äänekoskella Huimalle ja menetti keskiviikkona hankkimansa sarjan kärkipaikan.

Nyt joukkueella on pitkästä aikaa takana ehjä harjoitusviikko. Viikonloppuna lähdetään tavoittelemaan kahta voittoa ja paluuta sarjakärkeen. Lauantain Pyrintö-ottelun jälkeen matkataan sunnuntaina Nokialle, jossa kohdataan BC Nokia ensimmäistä kertaa viime kevään finaalitappion jälkeen, mikä luo takuulla lisäjännitettä otteluun. Lauantain otteluun lisäjännitettä voi luoda ainakin se, että Panttereiden valmentaja Ilpo Rantanen kohtaa ensimmäistä kertaa viime vuotisen joukkueensa.

Viikonlopun ottelut:

pvm kotijoukkue vierasjoukkue klo paikka

la

12.11.

Pantterit

 

Pyrintö

17:00

Töölön Kisahalli

 

 

         

su

13.11.

ToPo

-

FoA

16:00

Töölön Kisahalli

su

13.11.

Espoo Team

-

PuHu

15:00

Espoonlahden Urheiluhalli

su

13.11.

BC Nokia

-

Pantterit

14:00

Nokian Ammattioppilaitos

su

13.11.

Huima

-

Catz

17:00

Äänekosken Liikuntatalo

su

13.11.

Pyrintö

-

PeKa

17:00

Hervannan Vapaa-aikatalo



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/naisten_sm-sarja/
 
26.4.2024 19:30 Naisten Korisliiga

Peli-Karhut hakee paikkaa EuroCupiin – Mestarivalmentaja Roope Mäkelä palaa päävalmentajaksi

Päättyneellä kaudella SM-hopeaa voittanut kotkalainen Peli-Karhut lähtee kauteen 2024–25 kunnianhimoisin suunnitelmin, kun joukkue on päättänyt hakea paikkaa naisten EuroCupiin.

23.4.2024 21:34 Naisten Korisliiga

ToPo on naisten Suomen mestari

Yli tuhatpäinen yleisö pääsi seuraamaan, kun Naisten Korisliigan mestaruus ratkesi Kisahallissa. ToPo vei kolmannen ottelun 92-85 ja pääsi juhlimaan seurahistorian ensimmäistä naisten mestaruutta.

21.4.2024 20:15 Naisten Korisliiga

ToPo voiton päässä mestaruudesta

ToPo haki vierasvoiton Naisten Korisliigan finaaleissa. Helsinkiläiset kaatoivat PeKa:n 97-77 ja siirtyivät finaalisarjassa 2-0 johtoon.

19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

Näytä lisää vastaavia