Antti Hyvärinen

cm / kg
Syntynyt 1976


Uutisia henkilöstä Antti Hyvärinen

Hyvärinen jatkaa BC Nokian päävalmentajana, pelaajarunko pysyy kasassa

Naisten I divisioonan voittajaksi tänä keväänä kruunattu BC Nokia pelaa tulevalla kaudella SM-sarjaa tutun rungon turvin. Päävalmentaja Antti Hyvärisen lisäksi viime kauden runkopelaajat Nina Hyvärinen ja Katri Menna johdattavat nokialaisjoukkueen takaisin SM-sarjaan.

Tupamäki ja Selkee BC Nokian päävalmentajiksi

Nokialainen koripallon erikoisseura BC Nokia on nimittänyt miesten ja naisten edustusjoukkueilleen päävalmentajat. Nokian miesten joukkueen valmennusvastuussa aloittaa Mikko Tupamäki ja naisjoukkueen päävalmentajana Aki Selkee.

8.11.2006 Naisten Korisliiga

Shannon Mathews vahvistaa BC Nokiaa

Naisten SM-sarjassa pelaava BC Nokia hakee vahvistusta pelinjohtoonsa niin penkin päähän kuin kentällekin. Uusin pelaajahankinta on amerikkalainen Shannon Mathews. Päävalmentaja Antti Hyvärisen tueksi joukkueen valmennustiimiin liittyvät nokialaiset koripallokonkarit Kimmo Olli ja Aki Selkee.

15.7.2006 Naisten Korisliiga

Alison Carney ja Tierra Jackson vahvistavat BC Nokiaa

BC Nokian naisilla on vakaa aikomus kamppailla koripalloilun SM-mitaleista myös kaudella 2006-07. Tavoitteitaan pönkittämään Nokia on hankkinut riveihinsä amerikkalaisvahvistusta. Uudet nimet ovat Alison Carney ja Tierra Jackson.

26.5.2006 Pääjuttu

BC Nokian naisten joukkueelle uusia sopimuksia

Koripallon naisten SM-sarjassa peräkkäisinä vuosina SM-kultaa ja SM-pronssia saalistanut BC Nokia teki alkuviikolla sopimukset Nina Hyvärisen, 26, Tiia Huuhkan, 20, ja Mari Summasen, 20, kanssa. Kaikki kolme siirtyvät Nokialle Tampereen Pyrinnöstä.

18.11.2005 Pääjuttu

Ennakkotunnelmia naisten SM-peleistä 19.-20.11.

Naisten SM-runkosarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 19.-20.11. kaikkiaan yhdeksän ottelua. Koris.net keräsi SM-joukkueiden tunnelmia ennen viikonvaihteen koitoksia.

11.11.2005 Pääjuttu

Ennakkotunnelmia naisten SM-peleistä 12.-13.11.

Naisten SM-runkosarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 12.-13.11. kaikkiaan seitsemän ottelua. Koris.net keräsi SM-joukkueiden tunnelmia ennen viikonvaihteen koitoksia.

3.10.2005 Pääjuttu

Naisten mestaruussarjan ennakkosuosikkina BC Nokia

Koripallon naisten mestaruussarja polkaistaan käyntiin keskiviikkona kahden ottelun voimin. Hallitseva Suomen mestari BC Nokia saa ottaa ennakkosuosikin paikan. Kovimmat haastajat ovat viime kauden mitalijoukkueet Pantterit ja Peli-Karhut.

6.9.2005

HNMKY:n naisten turnaus Malmilla

Naisten koripallokauden ensimmäisiä merkkejä on Malmilla pelattava HNMKY-turnaus. Syyskuun 10. ja 11. päivä pelattavassa turnauksessa on mukana kolme naisten SM-sarjajoukkuetta sekä naisten ykkösdivisioonassa pelaava Helsingin NMKY.