Hongan Heinonen vuokralle Korihaihin

28.2.2009 Korisliigan hallitseva mestari Espoon Honka on vuokrannut Petri Heinosen, 20, loppukaudeksi Uudenkaupungin Korihaiden riveihin. Heinonen siirtyi Honkaa vuonna 2007 kolmivuotisella sopimuksella.

Viime keväänä Hongassa Suomen mestaruutta juhlinut 207-senttinen Heinonen ehti pelata tällä kaudella espoolaisasussa 28 ottelussa 12,2 minuutin, 2,3 pisteen ja kahden levypallon keskiarvoilla.

Heinonen valittiin vuonna 2007 Korisliigan kehittyneimmäksi pelaajaksi, jolloin hän edusti kasvattajaseuraansa Tampereen Pyrintöä.

Heinosen keväisen Korihait-pestin taustalla on maajoukkuemies Tuukka Kotin siirtyminen Ranskan kentiltä Honkaan.

- Heinoselle tarjoutuu tämän myötä hyvä tilaisuus saada peliaikaa ja vastuuta. Korihaiden valmentaja Jyri Lehtonen oli kiinnostunut ottamaan Heinosen, jonka sopimus siis jatkuu edelleen Hongan kanssa, korostaa Rekonen.

Honka kohtaa lauantaina kotiottelussaan Kotin kasvattajaseuran Forssan Koripojat. Ottelu merkitsee Kotin debyyttiä Hongassa ja paluuta Suomen pääsarjaan kahdeksan ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen.

Honka tuo kentälle myös Monte Cummingsin, joka on toipunut pelikuntoon. Cummigns pelasi edellisen ottelunsa kuukausi sitten. Ärtynyttä lonkkaansa paranteleva pelintekijä Chanan Colman on sen sijaan sivussa klo 17 käynnistyvästä ottelusta.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/korisliiga/

Asiat

 
6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

2.4.2024 10:12 Korisliiga

Pantterijahti perjantaina käyntiin – Korisliigan puolivälieräsarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan puolivälieräsarjat käynnistyvät perjantaina 5.4. kolmen ottelusarjan voimin. BC Nokian ja Kouvojen välinen sarja käynnistyy lauantaina 6.4.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

Näytä lisää vastaavia