Korihait ja FoKoPo vierasvoittoihin Divari-A:n välierissä

27.3.2016 Miesten I divisioona A:n molemmissa ottelupareissa nähtiin vierasvoitot, kun Uudenkaupungin Korihait haki voiton Porvoosta 73-82 (27-42) ja FoKoPo Järvenpäästä lukemin 85-93 (42-35).

Aapeli Alasen FoKoPo haki vierasvoiton Järvenpäästä. Kuva: Harri Vallila.

Porvoossa ensimmäiset kolme jaksoa olivat vieraiden todellista dominointia, kun kotijoukkueen heitot kolisivat rautoihin ja Korihait puhkoi isäntien puolustusta Mikael Herbertin (14/6) sekä Marcus Vanin (20/14) onnistumisilla.

Tarmo vei päätösneljänneksen onnistuneen puolustuksen ja Nigel Mooren (22/6/5/6 riistoa) ja Connor Donaldsonin (20/1) pisteillä nimiinsä 38-21, mutta Korihait ei antanut enää voiton lipsua käsistään.

Ottelusarja on katkolla Korihaille keskiviikkona Uudessakaupungissa.

Lisätiedot: Ottelutilastot

Vahva päätösneljännes takasi voiton FoKoPolle

JKS oli kiinni voitossa ensimmäiset 30 minuuttia, kunnes tarkasti kahden pisteen heittonsa upottanut (69%) FoKoPo sai turbovaihteen päälle ja vei nimiinsä päätösneljänneksen lukemin 15-35 ja siirtyi ottelusarjassa 2-0 -johtoon.

Voittajien tehokkaimmat olivat Remon Nelson (27/2/6), Aapeli Alanen (12/2) sekä Juho-Matti Henttonen (14/11). JKS:n ykkönen oli 23 pisteellään Juuso Kauppinen.