Syntynyt 1990

Uutisia henkilöstä Remon Nelson

17.4.2016 Korisliiga

VTB-Liiga: Bisonsin kausi päätökseen kotitappion myötä

Loimaa Bisonsin kausi tuli päätökseen myös VTB-Liigan osalta, kun sarjassa yhdeksäntenä oleva Krasny Oktyabr haki sarjapisteet Loimaalta väkevän toisen puoliajan turvin lukemin 72-109 (38-46). Bisonsin saldoksi muodostui 30 ottelusta kahdeksan voittoa.

Korihait avasi Divari-A:n finaalit voitolla

Miesten I divisioonan finaalit käynnistyivät kotivoitolla, kun Uudenkaupungin Korihait kukisti vierasjoukkueen tiukasta vastuksesta huolimatta Forssan Koripojat lukemin 91-83 (44-38).

Korihait ja FoKoPo Divari-A:n finaaleihin

Miesten I divisioona A:n finaalipari selvisi, kun UU-Korihait kaatoi kotisalissaan Porvoon Tarmon lukemin 99-72 (43-32) ja eteni finaaleihin otteluvoitoin 3-0. Forssan Koripojat olivat myös jännitysnäytelmässä JKS Basketia vahvempi 87-85 (43-48) ja eteni niin ikään finaaleihin voitoin 3-0.

27.3.2016

Korihait ja FoKoPo vierasvoittoihin Divari-A:n välierissä

Miesten I divisioona A:n molemmissa ottelupareissa nähtiin vierasvoitot, kun Uudenkaupungin Korihait haki voiton Porvoosta 73-82 (27-42) ja FoKoPo Järvenpäästä lukemin 85-93 (42-35).

23.3.2016 Pääjuttu

Miesten Divari-A:n välierät käyntiin torstaina

Miesten I divisioona A:n pudotuspelit pyörähtävät käyntiin torstaina, kun runkosarjavoittaja Uudenkaupungin Korihait saa vastaansa Porvoon Tarmon. Toinen ottelupari käynnistyy perjantaina Forssassa, kun FoKoPon vieraaksi saapuu Järvenpään Koripalloseura.

20.3.2016 Pääjuttu

VTB-Liiga: Tsmoki Minsk tyly isäntä Bisonsille

Loimaan Bisonsin matka valkovenäläisen Tsmoki Minskin vieraaksi VTB-Liigassa ei sujunut loppuun asti toivotunlaisissa merkeissä. Avauspuolikkaan ajan ottelussa hyvin mukana olleet loimaalaiset putosivat isäntien kyydistä toisella puoliajalla, eivätkä onnistuneet etenkään puolustuspäässä pysymään kotijoukkueen mukana, Tsmokin karatessa turvalliseen 119-83 (60-54) –kotivoittoon.