Kouvot katkaisi Bisonsin voittokulun

23.1.2015 Vahvaa tammikuuta Korisliigassa pelanneella Loimaan Bisonsilla oli perjantaina tilaisuus nousta voitolla sarjataulukon kakkoseksi. Pisteitä ei kuitenkaan tullut, kun Kouvot katkaisi kotipelissään Bisonsin voittokulun selvällä erolla 85-66 (38-32).

Jason Conley ja Kouvot katkaisi Bisonsin voittokulun Kouvolassa.

Kenneth Simms teki KTP:lle 20 pistettä Vilpasta vastaan. Kuvat: Matti Koskinen & Kai Kilappa.

Kouvot otti pelin ohjat toisella neljänneksellä ja jatkoi kolmannella jaksolla tarkalla heittopelillä, jolla kotijohto kasvoi jakson lopulla jo 19 pisteeseen. Ero jäi ratkaisevaksi, kun Bisonsilta ei löytynyt enää kirivaihdetta.

– Pääsimme kolmosilla flow-tilaan ja vauhtiin, jossa emme joutuneet pelaamaan 5-5 hyökkäyspeliä paljonkaan. Pelistämme löytyi paljon hyviä elementtejä, kehui Kouvojen valmentaja Jyri Lehtonen.

Kouvojen tehokkaimpia olivat Jason Conley 22:lla ja Andre Williamson 18 pisteellä. Ian Hummer jäi Bisonsin yksinäiseksi tehomieheksi 23 pisteellä.

KTP:lle helppo voitto

Korisliigaa johtava KTP otti helpon 98-81 (50-36) -kotivoiton Salon Vilppaasta.

KTP johti läpi pelin ja pohjusti voittonsa jo toisella neljänneksellä karattuaan 25 pisteen johtoon.

Timo Heinonen teki KTP:lle 26 pistettä ja Kenneth Simms 20.

- Todella kaksijakoinen peli meiltä. Muutaman tunnustelevan minuutin jälkeen saatiin pelirytmi päälle ja 13-14 minuuttia pelasimme joukkueena hyvin yhteen. Syöttöjä oli paljon (20) ja parhaimmillaan pallo liikkui hyvin, KTP-luotsi Anton Mirolybov.

Vilppaan vierasvahvistuksista Darren Duncan heitti 22 ja William Walker 20 pistettä. Vilpas jatkaa viime viikolla loukkaantuneen sentterinsä Juan Pattillon korvaajan etsintää.

8.3.2024 20:28 Korisliiga

KTP jatkaa voittojen tiellä – Korisliiga-veteraani Jeremiah Wood jälleen vedossa

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa KTP-Basket päihitti Bisons Loimaan 84–76.