201 cm / 102 kg
Syntynyt 1990

Uutisia henkilöstä Ian Hummer

Huffille ja Ahoselle tärkeät voitot

Shawn Huffin Ludwigsburg vahvisti paikkaansa Saksan Bundesliigan neljännellä sijalla voittaen vieraissa BG Göttingenin 83-91 (43-48). Roope Ahosen Kolossos Rodou taas nousi Kreikan pääsarjan jännittävässä pudotuspelikamppailussa kuudenneksi, kun rodoslaiset voittivat kotonaan Aries Trikalan 79-69 (37-34).

19.5.2015 Pääjuttu

Pitkä odotus päättyi vihdoinkin, Kataja on Suomen mestari!

Kataja Basket sai vihdoinkin kauan odotetun palkintonsa, kun kuuden hopeamitalin jälkeen joensuulaisseura pääsi juhlimaan Suomen mestaruutta. Trilleriksi edenneen ottelun ratkesi vasta viimeisellä minuutilla, kun ensimmäisen Suomen mestaruutensa voittanut Teemu Rannikko heitti viimeisellä neljällä pisteellään lopputulokseksi 88-85 (44-49).

17.5.2015 18:01 Pääjuttu

Bisons hyydytti Katajan kontaktipelillä, Korisliigan mestaruus ratkeaa tiistaina

Korisliigan kevään 2015 mestaruus ratkeaa tiistaina. Lauantaina Joensuussa pahasti alisuorittanut Loimaa Bisons palasi tasolleen Turun HK-Areenassa sunnuntain neljännessä osaottelussa. Kivikovan joukkuepuolustuksen huolelliseen hyökkäyspeliin yhdistänyt Bisons karkasi joensuulaisilta toisella neljänneksellä ja tasoitti finaalisarjan 89–74 (47–33)-voitollaan.

16.5.2015 20:43 Pääjuttu

Kataja voiton päähän ensimmäisestä mestaruudestaan, Bisons kaatui yli 3000 katsojan edessä

Korisliigan finaalien kolmannessa ottelussa Kataja Basket haki revanssin keskiviikkoisesta vierastappiostaan, kun joensuulaiset veivät Bisons Loimaata 3348 katsojan edessä Mehtimäen Jäähallissa 84-73 (44-43). Kataja johtaa nyt ottelusarjaa 2-1 ja Suomen mestaruus on katkolla huomenna Turun HK-Areenalla.

10.5.2015 Pääjuttu

Katajan hyökkäys ja Bisonsin intensiteetti mittelevät Korisliigan finaaleissa

Korisliigan kausi 2015/2015 saa arvoisensa päätöksen, kun finaalipariksi selviytyivät viiden välieräottelun jälkeen Kataja Basket ja Bisons Loimaa. ”Biisonit” ovat kasvattaneet intensiteettiään kansainvälisten VTB-liigapelien myötä, kun taas joensuulaiset ovat kartuttaneet mainetta oivalla hyökkäyspelillään. Finaalit alkavat huomenna maanantaina Mehtimäen Jäähallissa.

9.5.2015 Pääjuttu

Bisons palaa Korisliigan finaaleihin

Bisons Loimaa tekee paluunsa Korisliigan finaaleihin kauden tauon jälkeen, kun loimaalaiset kaatoivat välieräsarjan viidennessä ottelussa KTP-Basketin 90-84 (38-32). Kotijoukkue Bisons taisteli itsensä edelle puoliaikaan mennessä ja piti johtonsa loppusummeriin saakka. Finaaleissa Bisons kohtaa joensuulaisen Kataja Basketin.

7.5.2015 Pääjuttu

KTP tasoitti välieräsarjan Jeffersonin uskomattomalla haamuheitolla

Korisliigan kummatkin finaalipaikat ratkeavat vasta viidensien otteluiden jälkeen, kun KTP-Basket tasoitti trillerimäisen pelin jälkeen välieräsarjan Bisons Loimaata vastaan 2-2:een voittamalla kotonaan 73-68 (37-36). Kotkalaisten sankariksi nousi jälleen Brandon Jefferson, joka ratkaisi pelin sirkusmaisella heitollaan 10 sekuntia ennen loppua.

28.4.2015 14:22 Pääjuttu

Viime kevään pronssiotteluvastustajat KTP ja Bisons iskevät yhteen välierissä

Korisliigan toisessa välieräparissa haistellaan tunnelmia kevään 2013 finaaleista ja viime kevään pronssipelistä, kun Bisons kohtaa runkosarjavoittaja KTP-Basketin. KTP luuttusi liiganousija Seagullsin tieltään puolivälierissä voitoin 3-0, kun taas kahden avainpelaajansa loukkaantumisesta toipuva Bisons lähetti Kouvot varhaiselle kesälomalle.

22.4.2015 21:26 Pääjuttu

KTP ja Bisons etenivät välieriin, Kataja vei Lahtea kotonaan

KTP-Basket ja Bisons Loimaa etenivät keskiviikkona miesten Korisliigan välieriin voitettuaan puolivälieränsä puhtaasti 3-0 -voitoin. KTP haki kolmannen voiton Helsingistä, jossa se kukisti Seagullsin 82-75 (38-49). Bisons puolestaan voitti Loimaalla Kouvot 83-74 (41-43). Kataja Basket taas eteni 2-1-johtoon voittamalla kotonaan Namika Lahden.

20.4.2015 Pääjuttu

KTP ja Bisons voiton päähän välieristä, Lahti tasoitti ottelusarjan

KTP-Basket ja Bisons Loimaa nousivat maanantaina voiton päähän miesten Korisliigan välieristä. KTP otti toisen puolivälierävoiton kotonaan Helsinki Seagullsista 92-80 (42-38). Bisons puolestaan haki toisen voiton Kouvoista 83-80 (41-35). Kolmannessa otteluparissa sen sijaan voitot tasoittuivat 1-1:een, kun Namika Lahti otti 80-77 (36-30) -kotivoiton Kataja Basketista.

15.4.2015 Pääjuttu

KTP voitti Korisliigan runkosarjan

Korisliigan runkosarjan voitto ratkesi keskiviikkona viimeisellä kierroksella KTP:lle, kun se voitti kotipelissään Kauhajoen Karhun 85-73 (44-34). Karhullakin oli mahdollisuus runkosarjan voittoon, mutta se jäi lopulta kolmanneksi. Kakkossijan vei Joensuun Kataja, vaikka se hävisi Kouvolassa Kouvoille 84-97 (40-60).

12.4.2015 Pääjuttu

Bisonsin VTB-liigakausi sai päätöksensä Riikassa

Bisons Loimaan VTB-liigataival päättyi tänään sunnuntaina Riikassa, kun loimaalaiset hävisivät latvialaiselle VEF:llä 78-62 (36-31). Bisons pysyi VEF:n kannoilla ensimmäisen puoliajan, mutta kotijoukkue repäisi ratkaisevan eron kolmannella neljänneksellä.

28.2.2015 Pääjuttu

Himki viimeisteli jännitysnäytelmän Bisonsia vastaan, Koponen loisti ”kotiyleisön” edessä

Susijengin ykköstähti Petteri Koposen johdattama, VTB-liigan ykkössijalla majaileva, BC Himki vei Vantaan Energia Areenalla jännitysnäytelmän Bisons Loimaata vastaan niukasti 84-87 (37-46). Koposen käsi kävi kuumana 19 pisteen arvoisesti, kun moskovalaiset ratkaisivat pelin vasta viimeisellä minuutilla.

25.2.2015 Pääjuttu

Bisons onnistui karhujahdissa

Loimaan Bisons onnistui keskiviikkona Korisliigassa karhujahdissa, kun se sai Kauhajoen Karhun kiinni sekä pelissä että sarjataulukossa. Bisonsin 98-94 (39-43) -kotivoitto nosti sen jakamaan sarjataulukon kakkossijaa tasapistein Karhun kanssa.

15.2.2015 Pääjuttu

Bisonsille jälleen iso päänahka, ”Punainen Lokakuu” kaatui vieraissa

Bisons Loimaa palaa kotimaahan VTB-liigan vieraskiertueeltaan suupielet hymyssä, kun perjantaisen Astana-voiton jatkeeksi loimaalaisten voittolistalle päätyi sunnuntaina volgogradilainen ”Punainen Lokakuu”. Ottelu eteni tasaisesti kolme neljännestä, mutta Bisons viimeisteli voiton päätösneljänneksellä numeroiksi 83-75 (31-31).

13.2.2015 Pääjuttu

Tulikuuma Bisons heitti Astanan kumoon

Bisons Loimaan yhdeksän kolmosta ensimmäisellä puoliajalla johdatti loimaalaiset vierasvoittoon kazakstanilaisesta Astanasta 90-80 (35-51). Bisons on voittanut nyt kaksi ottelua peräkkäin ja on vain kolmen voiton päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta.

6.2.2015 Pääjuttu

Bisons nappasi ylivoimaisen voiton Jeniseistä

Bisons Loimaa vei VTB-liigassa näytöstyyliin krasnojarskilaista Jeniseitä Loimaan Liikuntahallilla perjantaina. Bisons nappasi ottelun ohjakset käsiinsä jo ensimmäisellä puoliajalla ja voitti ottelun lopulta peräti 36 pistettä 108-71 (52-39).

5.2.2015 Pääjuttu

Jenisei perjantaina Bisonsin testiin

Bisonsin VTB-liigan kotiottelut Loimaan Liikuntahallilla jatkuvat perjantaina, kun krasnojarskilainen Jenisei saapuu Saviseudulle haistelemaan suomalaista huippukoripallotunnelmaa. Ottelu piti pelata alun perin lauantaina, mutta se siirtyi vastustajan toivomuksesta vuorokautta aikaisemmaksi.

25.1.2015 Pääjuttu

Zenit koitui Bisonsin kohtaloksi Pietarissa

Maratonkautta pelaavan Bisons Loimaan vahva avausneljännes ei kantanut pitkälle VTB-liigassa, kun pietarilainen Zenit nappasi ottelun kontrollin erinomaisella kolmannella neljänneksellään ja kruisaili 100-85 (48-42) -kotivoittoon.

23.1.2015 Pääjuttu

Kouvot katkaisi Bisonsin voittokulun

Vahvaa tammikuuta Korisliigassa pelanneella Loimaan Bisonsilla oli perjantaina tilaisuus nousta voitolla sarjataulukon kakkoseksi. Pisteitä ei kuitenkaan tullut, kun Kouvot katkaisi kotipelissään Bisonsin voittokulun selvällä erolla 85-66 (38-32).