Myös Kaaresvirta siirtyy Kouvoihin

11.4.2003 Päättyneellä kaudella SM-Koriksessa seitsemänneksi sijoittunut Kouvot on vahvistanut joukkuettaan Salon Vilppaassa pelanneella Samu Kaaresvirralla. 22-vuotias Kaaresvirta oli Vilppaan paras kotimainen korintekijä pudotuspeliotteluissa ottelukohtaisella keskiarvollaan 13,2.

193-senttiselle Kaaresvirralle löytyy Kouvoista entuudestaan jo tuttuja pelaajia. Ville Kauniston kanssa hän on pelannut yhdessä peräti neljä kautta ja Jani Hiltunen oli joukkuekaveri Vilppaassa kaudella 2000-01.

- Tulen Kouvoihin suurin odotuksin varsinkin nyt, kun joukkueessa on mukana kovia pelimiehiä, kuten Toijalan Jukka, Kauniston Ville ja Hiltusen Jani. Mitalia lähdetään tavoittelemaan. Kouvoissa pelaaminen edesauttaa myös tavoitettani pelata aikanaan ammattilaisena ulkomailla, Kaaresvirta latasi tavoitteitaan.

- Samu on nuori, mutta jo nyt taitava lahjakkuus. Heittävänä takamiehenä, joka pystyy myös ajamaan sisään ja toimimaan tarvittaessa toisena pelintekijänä, hän tuo meille tulevalla kaudella uusia aseita. Uskon, että hän sopii muutenkin joukkueeseemme hyvin, kommentoi Kouvojen päävalmentaja Jouni Grönroos uusimmasta vahvistuksestaan.

Kaaresvirran sopimuksen lisäksi Kouvot on tehnyt jatkosopimuksen 198-senttisen Teemu Loikkasen, 22, kanssa. Kaaresvirran sopimus on mallia 1+1 ja Loikkasen puolestaan 2+1 vuotta.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/miesten_sm-koris/

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia