Savoy BC Jyväskylän uusi vahvistus

13.11.2002 BC Jyväskylä on kiinnittänyt 203-senttisen Patrick Savoyn irtisanotun Antric Klaiberin korvaajaksi. Kolmikymppinen Savoy on Las Vegasin yliopiston (UNLV) kasvatteja ja hän on ehtinyt kiertää ammattilaisurallaan jo Etelä-Amerikan sekä Euroopan sarjoissa.

Savoyn pelaaminen keskiviikon SM-kierroksella espoolaisjoukkue Honkaa vastaan on epävarmaa, koska miehen vapautuspaperit Etelä-Amerikasta eivät ole saapuneet. Suomeen Savoy saapuu kuitenkin jo keskiviikkona.

Patrick Savoy on ennestään tuttu BC Jyväskylän luotsi Tom Johnsonille. Miehet pelasivat samassa BBC Breen joukkueessa Belgian liigaa kaudella 1998-99, jolloin Savoy valittiin liigan All Star –otteluun. Belgian lisäksi Savoy on pelannut Euroopassa Espanjan I divisioonassa sekä Etelä-Amerikassa sekä Argentiinan että Brasilian sarjoissa. Syksyllä 1997 Savoy oli mukana Miami Heatin harjoitusleirillä, muttei saanut kauden kattavaa sopimusta.

BC Jyväskylä saa Honkaa vastaan takaisin vatsavaivojen kanssa taistelleen Timo Turusen. Sen sijaan sormensa murtanut Timo Naukkarinen pysyy poissa kokoonpanosta todennäköisesti jouluun saakka. Naukkarisen poissaolon vuoksi valmentaja Johnson pukeutunee peliasuun myös keskiviikkona Espoossa. Johnsonhan esiintyi jo viime sunnuntaina pelatussa SM-ottelussa karkkilalaista Team Componentaa vastaan.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia