Ura Basket palkkasi junioripäällikön

3.8.2006 Kaarinalainen koripalloseura Ura Basket on palkannut päätoimisen junioripäällikön. Uudeksi junioripäälliköksi valittiin Kari Ruohonen, 32. Ruohonen aloittaa uudessa tehtävässään 7.8.2006.

- Saimme paljon hyviä hakemuksia toimeen. Karin valinta oli kuitenkin loppujen lopuksi erittäin helppo, sillä hänet tiesimme ja tunsimme hyvin jo aiemmin, kertoo Ura Basketin toiminnanjohtaja Oskari Arell seuran nettisivuilla.

Kari Ruohonen on 32-vuotias kahden lapsen isä ja hän on toiminut Ura Basketin eri juniorijoukkueiden valmentajana jo 15 vuoden ajan. Hän on suorittanut Koripalloliiton lasten ja nuorten valmentajatutkinnot, Nuoren Suomen liikuntaleikkikouluohjaajan tutkinnon sekä SLU:n järjestämän kerhokapteenikoulutuksen.

- Itse odotan, että saan lapset liikkumaan ja aloittamaan jonkun hyvän harrastuksen. Kuulun niihin, jotka todella uskovat, että lapset pysyvät poissa kaduilta, kun ovat mukana hyvässä harrastuksessa, pohdiskelee Kari Ruohonen ennakko-odotuksiaan junioripäällikön toimesta.

Junioripäällikön tehtäviin kuuluu mm. syksyllä Kaarinan ala-asteilla aloittavien 15 Sporttis –liikuntakerhon pyörittäminen, kyläkoris-liigan organisointi, mini- ja mikroikäisten valmennuksen koordinoinnin ja erilaisten tapahtumien ja projektien järjestäminen. Junioripäällikön toimenkuvaan kuuluu kiteytettynä siis kaikki ala-asteikäisille tai sitä nuoremmille kohdistettu toiminta.

Ura Basketin junioripäällikölleen asettama konkreettinen tavoite on harrastaja- ja jäsenmäärän tuplaaminen kolmen vuoden kuluessa.



Lisätietoja: http://www.urabasket.fi/
 
3.1.2018 Pohjoinen alue

Ensi kaudeksi Tampereelle ja Pyrintöön valmentajaksi?

Tampereen Pyrinnön juniorivalmennuksen suunnittelu kaudeksi 2018-19 on hyvässä vauhdissa.

23.12.2015 Läntinen alue

Tampereen Tesomalle nousee uusi korispyhättö

Ensi syksynä 70 vuotta täyttävä Raholan Pyrkivä ei voisi juhlavuodeltaan enempää toivoa kuin vuosikymmeniä unelmoidun monitoimihallin toteutumisen. Tamperelaisseuran unelmat ovat vuosien määrätietoisen ja sitkeän työn jälkeen käymässä toteen, sillä Tesomalle on parhaillaan rakenteilla kolmen täysmittaisen koripallokentän kokonaisuus. Tesoman uuden korispyhätön on määrä avautua ensi kesänä.

15.12.2014 Läntinen alue

Hanno Möttölä panelistina Lasten ja nuorten urheiluseminaarissa Nokialla 7.2.2015

Kolmatta kertaa järjestettävän Lasten ja Nuorten urheiluseminaari on kerännyt jälleen kerran panelisteikseen huippuammattilaisia ja mielenkiintoisia persoonia. Hanno Möttölän keskustelukumppaneina seminaarissa Raipe Helminen, Petteri Sihvonen, Jarkko Wiss, Antti Pohja ja Tuomo Karila. Panelistien joukkoa johtaa Aamulehden urheilun uusi uutispäällikkö Elina Paasonen.

8.2.2013 Läntinen alue

Kangasalla mikro- ja miniturnaus 20.-21.4.2013

Kangasalan Urheilijoiden (KU-68) koripallojaosto järjestää seitsemännen kerran Kangasalan Tori’s Koris -juniorikoripalloturnauksen 20.-21.4.2013 Pitkäjärven liikuntahallissa ja koululla. Ilmoittautuminen mikro- ja mini-ikäisten tyttöjen ja poikien turnaukseen on alkanut.

4.2.2013 Läntinen alue

Korisrieha Tampereella 27.-28.4.2013

Tampereen Pyrintö ja Suomen Koripalloliitto järjestävät yhteistyössä Korisriehan mikro- ja supermikro-ikäisille Tampereella 27.-28.4.2013.

7.9.2009 Minit

Mesuca Basket -turnaus 26.-27.9.Salossa

Mesuca Basket järjestää VII kansainvälisen junioriturnauksen Salossa 26.-27.9. Salossa.

31.8.2009 Läntinen alue

Mari Mattila on LoKoKon uusi juniorivalmennuspäällikkö

Loimaan Korikonkarit on valinnut Mari Mattilan juniorivalmennuspäällikökseen. Juniorivalmennuspäällikön monimuotoisiin tehtäviin kuuluu mm. valmennus-, kerho- ja seuratoiminnan yleinen kehittäminen sekä koordinointi.

12.8.2009 Läntinen alue

ShipTek Basket Loimaalla 26.-27.9.

Loimaan Korikonkarit järjestää tulevaan sarjakauteen valmistavan junioreiden syysturnauksen ShipTek Basketin Loimaalla 26.-27.9.2009.

12.8.2009 Läntinen alue

Ville Vuorisesta Korihaiden valmennuspäällikkö

Uudenkaupungin Korihait on vahvistanut nuorisotoimintansa taustoja kiinnittämällä Ville Vuorisen, 29, valmennuspäällikökseen.

30.7.2009 Läntinen alue

Loimaan Korikonkarit hakee juniorivalmennuspäällikköä

Loimaan Korikonkarit ry. on Loimaan alueella toimiva palkittu koripalloilun erikoisseura. LoKoKolla on joukkueita kaikissa ikäluokissa tytöissä ja pojissa. Miesten edustusjoukkue pelaa valtakunnallisessa I divisioonassa. LoKoKo hakee kokopäiväiseen työsuhteeseen juniorivalmennuspäällikköä. Aloitus sopimuksen mukaan.

Näytä lisää vastaavia