VTB-liigan nelonen Nizhni Novgorod Loimaalla sunnuntaina

14.3.2015 Loimaa Bisonsin kivikovat kotiottelut saavat jatkoa sunnuntaina Loimaan Liikuntahallilla, kun VTB-liigan neljättä sijaa hallitseva Nizhni Novgorod saapuu Saviseudulle. Bisonsilla on edelleen mahdollisuudet edetä VTB-liigan pudotuspeleihin, mutta pudotuspelijahdissa pysyäkseen on loimaalaisten venyttävä voittoon.

Tuukka Kotin Bisons jahtaa yhä VTB-liigan pudotuspelipaikkaa. Kuva: Tytti Nuoramo.

Nizhni Novgorod kuuluu Venäjän ehdottomiin eliittiseuroihin. Joukkue on raivannut Euroliigassa tiensä Euroopan 16 parhaan joukkueen joukkoon sekä on pelannut tiensä VTB-liigan neljännelle sijalle.

Valkovenäläismörssäri Artsiom Parakhuski (210 cm/27 v) muodostaa Nizhni Novgorodin iskuryhmän yhdessä amerikkalaisten Trey Thompkinsin (208/24), Taylor Rochestien (185/29) ja Tarence Kinsayn (200/30) kanssa. Lisäksi joukkueesta löytyy mm. Venäjän maajoukkuemiehet Semen Antonov (202/25) ja Dmitri Hvostov (190/25), Israelin maajoukkuetakamies Gal Mekel (191/27) sekä Latvian maajoukkuelaituri Rihard Kuksiks (199/26).

Joukkueiden edellisen kohtaamisen Nizhni Novgorod voitti joulukuussa kotonaan 79–65.

Bisons on kärsinyt viime kierroksilla loukkaantumista, mutta Ian Hummeria ja Aaron Johnsonia odotetaan parketeille lähiaikoina. Lisäksi uusin Biisoni, suomalaistunut gambialaissentteri Pierre Jallow, on jo tehnyt debyyttinsä loimaalaisten kokoonpanossa.

Kun VTB-liigan runkosarjaa on pelaamatta kuusi kierrosta, Bisons majailee 12. sijalla kahdeksalla voitollaan. Viimeisellä pudotuspelisijalla viihtyvät Avtodor Saratov ja VEF Riika ovat hakeneet kaksi voittoa enemmän.

Loimaa Bisons – Nizhni Novgorod sunnuntaina 15.3. klo 16:00 Loimaan Liikuntahallissa. Elisa Viihde televisioi ottelun.

Henkilöt

Asiat

 
4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

Näytä lisää vastaavia