Susijengiläisillä voitot tiukassa alkuviikosta

27.4.2019 08:55 Susijengin pelaajilla oli tiukkaa alkuviikosta, kun voitot karttoivat suomalaisten joukkueita.

Sasu Salinin Malaga koki vieraissa selvän tappion. (Kuva: Ville Vuorinen)

Espanjan liigassa Sasu Salinin Malaga koki ruman 57-96 (27-48)-tappion Valencian vieraana. Salin sukitti kuusi pistettä sekä sai merkinnät syöttö- ja levypallotilastoihin. Tappion myötä Malaga menetti asemiaan taistelussa pääsystä runkosarjan neljän parhaan joukkoon, sillä Malaga on nyt viidentenä kaksi voittoa neljäntenä olevaa Valenciaa perässä.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Roope Ahosen Oviedo taipui kärkiottelussa Palman vieraana 51-65 (32-41). Ahonen lukeutui kuudella pisteellään joukkueen parhaimmistoon ja lisäksi kouriin tarttui neljä levypalloa ja hän antoi kaksi syöttöä sekä riisti kertaalleen. Sarjassa Palma kiilasi Oviedon ohi ja Oviedo on nyt neljäntenä.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa suomalaiskolmikon Shawn Huffin sekä Gordon ja Daniel Herbertin Frankfurt hävisi kotonaan Ulmille 63-91 (27-50). Huff operoi tilastoihinsa seitsemän pistettä, kolme levypalloa ja syötön. Frankfurt on sarjassa 13.
Ottelutilastot

Jamar Wilson kärsi lievästä alaraajavammasta, kun Lietkabelis hävisi Neptunasille niukasti 69-73 (31-38). Wilson saattaa palata takaisin tositoimiin jo seuraavassa pelissä. Lietkabelis on Liettuan liigassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg koki kirvelevän 91-93 (45-51)-tappion Chalons-Reimsille. Strasbourg on Ranskan liigassa kuudentena.
Ottelutilastot

 
25.3.2024 10:43 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen johdatti Kalev/Cramon runkosarjan ykköseksi

Viron ja Latvian yhteisliigassa saatiin runkosarja paketoitua ja Severi Kaukiaisen Kalev/Cramo lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana. Alexander Madsen pääsi juhlimaan tärkeitä pisteitä Espanjassa ja Perttu Blomgren heitti joukkueensa ABA2:n pudotuspeleihin.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

8.3.2024 07:48 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa

Teneriffa puristi lähemmäs Mestarien liigan puolivälieräpaikkaa ilman Sasu Saliniakin. Ranskassa, Liettuassa ja Islannissa suomalaispelaajat pääsivät juhlimaan tärkeitä voittoja.

4.3.2024 10:28 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtosella komea debyytti Granadassa – ”Ihan hyvin se toimi”

Elias Valtonen otti heti paikkansa Granadan joukkueessa, kun hän suoriutui komeasti debyytissään. Ranskan liigassa suomalaiset pääsivät nauttimaan tärkeistä voitoista.

28.2.2024 12:36 Susijengi

Elias Valtonen siirtyy Manresasta Granadaan

Susijengin puolustuksen lukko Elias Valtonen, 24, vaihtaa seuraa Espanjassa. Alkukauden ajan BAXI Manresaa edustanut Euran Veivin kasvatti on solminut loppukauden kestävän sopimuksen CB Granadan kanssa tavoitteenaan auttaa uusi joukkueensa kuiville putoamistaistelusta.

18.2.2024 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Jantunen juhli cup-pokaalia Ranskassa – Kaukiaisesta Viron cup-mestari ja MVP

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball valloitti Ranskan Leaders Cupin varmistaen seuralle samalla sen ensimmäisen pokaalin. Severi Kaukiainen puolestaan siivitti Kalev/Cramon Viron cupin voittoon ja palkittiin finaalin MVP-palkinnolla.

Näytä lisää vastaavia