Susijengiläisille komeita voittoja eurokentillä - Wilson jälleen huippuvireessä

26.10.2018 08:18 Susijengin pelaajat pääsivät viikolla juhlimaan komeita voittoja eurokentillä. Jamar Wilson oli suomalaisten johtotähtenä komeilla suorituksillaan Mestarien liigassa.

Jamar Wilson jatkoi väkeviä otteitaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koposen Bayern München otti toisen voittonsa Euroliigassa kaadettuaan kotonaan Baskonian 77-71 (43-32). Koponen sai tilastoikseen kolme pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Wilson pamautti tilastorivikseen 14 pistettä, viisi levypalloa ja kahdeksan syöttöä, kun Lietkabelis otti avausvoittonsa Mestarien liigassa kaatamalla Nymburkin 97-86 (41-46).

- Tämä oli todennäköisesti peli, jossa taistelimme eniten tällä kaudella. Uskon palasten alkavan loksahdella kohdilleen. Valmentaja on yrittänyt naulata päähämme niitä asioita joita meidän pitää tehdä. Mielestäni vihdoin olemme tulossa yhteen joukkueena, ymmärrämme, kuuntelemme ja pidämme huolen, ettemme tee niitä yksinkertaisia virheitä joiden takia olemme hävinneet. Nyt teimme hyvän työn, kaikki kantoivat kortensa kekoon, taistelimme viimeiseen minuuttiin ja niin meidän pitääkin pelata voittaaksemme otteluita tällä kaudella, Wilson totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Voitto oli Lietkabelisin ensimmäisen kolmen ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Mestarien liigassa nähtiin myös toinen suomalaisvoitto, kun Lassi Tuovin pääsi tuulettamaan entisen seuransa Besiktasin päänahkaa 78-71 (35-36). Strasbourg on aloittanut Mestarien liigan puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Sasu Salin pääsi juhlimaan niukkaa voittoa EuroCupissa. (Kuva: Ville Vuorinen)

EuroCupissa Sasu Salin Malaga otti makean 82-80 (70-70, 36-33)-jatkoaikavoiton Kazanista. Salin teki töitä kentällä 26 minuuttia saalistaen kaksi pistettä ja neljä levypalloa. Ottelun yhtenä tuomarina toimi Petri Mäntylä.
Ottelutilastot

Gordon ja Daniel Herbertin valmentama Frankfurt Skyliners juhli niin ikään voittoa EuroCupissa, kun saksalaisjoukkue kaatoi kotonaan Mornar Barin 98-75 (63-39). Shawn Huff merkkautti kuusi pistettä ja neljä levypalloa, kun Erik Murphy säesti viidellä pisteellä, kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Frankfurt, Malaga ja Kazan jakavat EuroCupin lohkonsa kärkipaikkaa.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj oli pitkään voitossa kiinni Dinamo Sassarin vieraana, mutta joutui lopulta taipumaan 94-98 (56-48). Szolnoki johti peliä parhaimmillaan jo 20 pisteellä, mutta Dinamo Sassari nousi viimeisellä neljänneksellä (31-16) rinnalle ja ohi. Szolnokilla on voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior nosteli Ironi Ness Zionalla yhdeksän pistettä, kun joukkue kaatoi FIBA Europe Cupissa Den Boschin 91-85 (35-35). Lee sai tilastosarakkeisiinsa myös yhden levypallon ja yhden syötön. Ironi Ness Ziona on aloittanut Europe Cupin voitolla ja tappiolla.
Ottelutilastot

 
5.2.2019 13:24 Susijengi

Korista VeikkausTVssä viikolla 6: Salin ja Murphy vastakkain Espanjassa, saako Katajan eurotaival jatkoa?

Tällä viikolla VeikkausTV:llä nähdään muun muassa Espanjan liigan suomalaiskohtaaminen, kolme Chicago Bullsin NBA-ottelua sekä Kataja Basketin kohtalonottelu FIBA Europe Cupin jatkolohkossa.

1.2.2019 11:51 Susijengi

Petteri Koponen juhli kovaa voittoa Euroliigassa

Petteri Koposen Bayern München tarrasi tiukasti kiinni Euroliigan pudotuspelipaikkaan saksalaisjoukkueen voittaessa kotonaan turkkilaisen suurseura Fenerbahcen.

18.1.2019 09:46 Susijengi

Salin ja Wilson juhlivat voittoja eurokentillä

Sasu Salin ja Jamar Wilson pääsivät voittojen makuun eurokentillä. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies, mutta se ei tällä kertaa riittänyt voittoon saakka Euroliigassa.

20.12.2018 09:56 Susijengi

Koponen ja Salin voittojen takuumiehinä eurokentillä

Petteri Koponen pääsi keskiviikkoiltana juhlimaan Bayern Münchenin kolmatta peräkkäistä voittoa Euroliigassa ja EuroCupissa Sasu Salin ja Malaga päättivät alkulohkon tyylikkäästi voittoon.

22.11.2018 09:44 Susijengi

Sasu Salin kuumassa heittovireessä - Gerald Lee Junior hurjasteli tupla-tuplan

Sasu Salinin käsi kävi kuumana, kun hän nakutti 17 pistettä johdattaessaan Malagan voittoon EuroCupin ottelussa. Gerald Lee Junior oli huippuvireessä tilastoiden 17 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan Ironi Ness Zionan varmistaessaan jatkopaikan FIBA Europe Cupissa.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

15.3.2019 07:28 Susijengi

Salinin tehoilta ei riittänyt jatkopaikkaan EuroCupissa – Kanervon Stjarnan runkosarjan voittoon

Sasu Salinin ja Malagan taival EuroCupissa päättyi puolivälierissä, kun Malaga hävisi ratkaisevan ottelun ALBA Berliinille Salinin 17 pisteen iltapuhteesta huolimatta. Islannin liigassa Antti Kanervon Stjarnan lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

8.3.2019 08:13 Susijengi

Salinin Malaga avasi EuroCupin pudotuspelit voitolla

Sasu Salin ja Malaga saivat lentävän lähdön EuroCupin pudotuspeleille voittamalla ALBA Berliinin vieraskentällä. Islannissa Antti Kanervo tykitti Stjarnanin sarjakärkeen.

28.1.2019 14:23 Susijengi

VeikkausTV:n korisviikko tarjoaa 12 suomalaispelaajien ottelua

Koriksen ystävät voivat viettää pakkaspäiviä viihtyisästi vastaanottimien äärellä, kun VeikkausTV välittää suomalaisten otteita kansainvälisiltä kentiltä peräti 12 ottelun verran tällä viikolla.

24.1.2019 09:44 Susijengi

Sasu Salinin Malaga tarrasi kiinni jatkopaikkaan

Sasu Salinin Malaga nappasi arvokkaan voiton EuroCupissa ja otti tiukan otteen jatkopaikkaan. Petteri Koposen Bayern Münchenin voittoputki Bundesliigassa jatkuu.

4.1.2019 07:07 Susijengi

Lindbom loisti Puolassa – EuroCupin jatkolohkot käynnistyivät

Carl Lindbom oli jälleen huippuiskussa, kun hän johdatti 24 pisteellään Rosa Radomin voittoon Puolan liigassa. EuroCupissa jatkolohkot pyörähtivät käyntiin ja Susijengin kolmikko ylsi komeasti kaksinumeroisiin pisteisiin.

12.12.2018 23:10 Susijengi

Erik Murphy ja Shawn Huff johdattivat Frankfurtin voittoon EuroCupissa

Erik Murphy ja Shawn Huff olivat isossa roolissa, kun Frankfurt Skyliners otti voiton EuroCupissa. Murphy oli ottelun paras pistemies ja Huff sinetöi Frankfurtin voiton viime hetkillä.

15.11.2018 10:10 Susijengi

Sasu Salinin Malaga varmisti jatkopaikan EuroCupissa

EuroCupissa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun vahvan suomalaisedustuksen omaava Frankfurt Skyliners isännöi Sasu Salinin Malagaa. Malaga kävi hakemassa Saksasta tärkeän voiton ja varmisti jatkopaikkansa EuroCupissa. FIBA Europe Cupissa Alex Murphyn Szolnoki Olaj varmisti niin ikään paikkansa seuraavalla kierroksella.

7.11.2018 23:52 Susijengi

Erik Murphyn hirmuvire jatkuu – heitti 33 pistettä EuroCupissa

Erik Murphy on erinomaisessa iskussa tärkeiden MM-karsintaotteluiden alla, kun hän johdatti Frankfurt Skylinersin tärkeään voittoon EuroCupissa Torinoa vastaan. Murphy tuli penkiltä sisään ja heitti peräti 33 pistettä. Mukaviin pistelukuihin ylsivät myös Gerald Lee Junior sekä Jamar Wilson.

1.11.2018 09:37 Susijengi

Susijengiläiset tehokkaina eurokentillä

Susijengin pelaajat osoittivat oivaa pelikuntoa tärkeiden MM-karsintaotteluiden lähestyessä, kun peräti kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin keskiviikon otteluissa.

19.10.2018 08:26 Suomalaiset ulkomailla

Erik Murphy hurjana EuroCupissa

Erik Murphy oli jälleen Frankfurtin ykkösnimi, kun hän pamautti 23 pistettä vajaassa 25 minuutissa, kun Frankfurt Skyliners voitti EuroCupin ottelussa Rytas Vilnan. Eurokentillä suomalaispelaajista Murphy ja joukkuekaverinsa Shawn Huffin lisäksi voittoja pääsivät juhlimaan myös Sasu Salin ja Alex Murphy.

17.10.2018 09:41 Susijengi

Koposen Bayern München avasi voittotilinsä Euroliigassa

Petteri Koponen oli Bayern Münchenin johtohahmoja, kun saksalaisjoukkue nappasi avausvoittonsa Euroliigassa kaadettuaan kreikkalaisjätti Panathinaikosin. Mestarien liigassa Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg jatkoi voittojen tiellä.

11.10.2018 07:47 Susijengi

Salinin Malaga vei EuroCupin suomalaiskohtaamisen

EuroCupissa nähtiin harvinaista herkkua, kun pelikentällä oli samanaikaisesti kolme suomalaispeluria Malagan ja Frankfurtin välisessä ottelussa.

28.9.2018 17:59 Susijengi

Bundesliigassa runsaasti suomalaismielenkiintoa

Saksan Bundesliigassa on iso suomalaiskiinnostus tällä kaudella, kun sarjan suomalaisedustus on noussut peräti neljällä.

Näytä lisää vastaavia