Äijänen juhli suomalaiskohtaamisen voittoa – Pelander, Kuier ja Rokkanen tehokkaina

6.12.2020 22:06 Espanjan Liga Femenina 2:ssa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen, jossa Anniina Äijänen pääsi tuulettamaan voiton kunniaksi. Awak Kuier pääsi nauttimaan kahdesta voitosta viikolla ja Sofia Pelander sekä Sara Rokkanen olivat kovassa vireessä.

Anniina Äijänen ja Awak Kuier pääsivät juhlimaan voittoja. (Kuva: Ville Vuorinen)

Viikolla Kuier oli jälleen lähellä tupla-tuplaa tilastoituaan 14 pistettä, yhdeksän levypalloa, kolme syöttöä ja riiston Ragusan voittaessa Bron 93:n 75-61 (37-33).
Ottelutilastot

Viikonloppuna Ragusa kaatoi Costa Masnagan 91-69 (49-32). Tällä kertaa Kuierin tilastokirjoihin merkittiin yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa, kuusi syöttöä, riisto ja kolme torjuntaa. Ragusan saldo näyttää seitsemän ottelun jälkeen viisi voittoa ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalin palasi kentille, mutta Bembibre taipui Extremaduran vieraana 77-81 (35-37). Kalinille tilastoitiin yksi levypallo ja yksi riisto. Bembibre on jaetulla viimeisellä sijalla voitettuaan 13 ottelustaan kaksi.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen ja Anniina Äijäsen Ferrol otti jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Elina Koskimiehen ja Helmi Tulosen Ibaizabalin 71-48 (35-28). Äijänen tilastoi kahdeksan pistettä, yhdeksän levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan. Tulonen ja Koskimies molemmat urakoivat yli 32 minuuttia ja Tulonen heitti 10 pistettä, otti kolme levypalloa, antoi syötön, riisti ja torjui kahdesti. Koskimiehelle kertyi kahdeksan pistettä, viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki 10 otteluaan ja Ibaizabalilla on viisi voittoa ja neljä tappiota.

- Olen tyytyväinen voitosta hyvää vastustajaa vastaan. Pysyimme yhdessä, vaikka Ibaizabal taisteli ja kävi lähellä. On aina hienoa päästä pelaamaan suomalaisia vastaan, Äijänen iloitsi ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli loistavalla pelipäällä Saksassa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Saksan Bundesliigassa Pelander hurjasteli 16 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan Hernerin voittaessa Hannoverin 88-74 (44-36). Pelanderin tilastot karttuivat myös kahdella syötöllä ja kahdella riistolla. Hernerillä on neljä voittoa ja kaksi tappiota.

- Oli hyvä ja tärkeä voitto ja pelasimme hyvää joukkuepeliä pitkästä aikaa. Meillä on ollut vähän vaikeuksia loukkaantumisten kanssa ja tähänkin peliin lähdimme vajaalla kokoonpanolla, mutta tänään jaoimme palloa hyvin ja pelasimme joukkueena kentän molemmissa päissä, ja se näkyi pelin lopussa tulostaululla, Pelander hehkutti.

Ottelusta ei ole saatavissa tarkempia tilastoja.

Sara Rokkanen oli hurjassa vireessä viikonloppuna heittäen 23 pistettä, mutta Helsingborg hävisi Mark Basketin vieraana 65-82 (39-44). Rokkanen tilastoi myös seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Aiemmin viikolla Helsingborg hävisi IK Eosille 64-77 (38-47). Rokkanen tilastoi kaksi pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Ville Tuomisen valmentama Helsingborg on hävinnyt kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

 

Uutista muokattu 6.12. kello 23.17: Awak Kuierin pistemäärä korjattu. 

 
6.3.2021 00:12 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier loisti Italian cupissa

Taistelu Italian cupin mestaruudesta on käynnissä ja Awak Kuierin Ragusa puristi tiensä välieriin.

1.3.2021 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijäsen joukkue porskuttaa edelleen tappioitta

Anniina Äijäsen Ferrolin voittoputki Espanjan Liga Femenina 2:ssa jatkui viikonloppuna, kun Ferrol otti 22. peräkkäisen voittonsa. Helmi Tulonen ja Annika Holopainen sen sijaan esiintyivät jälleen tehokkaasti.

26.2.2021 13:18 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen päässyt pelaamaan vapautuneesti - ”Tiedän mitä minulta vaaditaan”

Helmi Tulonen on pelannut hyvää kautta Espanjan Liga Femenina 2:n Ibaizabalin joukkueessa. Vaikka joukkueessa on tapahtunut muutoksia kauden aikana, on Tulonen ollut koko ajan joukkueensa avainpelaajia.

22.2.2021 09:37 Suomalaiset ulkomailla

Holopainen ja Rokkanen saalistivat tupla-tuplan

Annika Holopainen ja Sara Rokkanen olivat oivassa vireessä tällä viikolla, kun molemmat tilastoivat tupla-tuplat. Holopainen johdatti hurjalla pelillään KR:n myös kauden avausvoittoon.

15.2.2021 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajat tehokkaina Espanjassa

Espanjan kentillä nähtiin vahvoja esityksiä Susiladiesin pelaajilta ja hyviä uutisia kuului myös Ruotsista, kun Isabella Kaukopaasi pelasi ensimmäisen pelinsä loukkaantumisensa jälkeen.

1.2.2021 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Susiladiesin pelaajat hyvässä iskussa EM-karsintojen alla

Susiladiesin pelaajat osoittivat hyvää kuntoa juuri ennen kuin Euroopan kärkisarjat jäivät maaottelutauolle. Annika Holopainen iski taululle jälleen hurjat tehot Islannissa, Sofia Pelander loisti Hernerin ottaessa viikolla kaksi voittoa ja Awak Kuier osoitti olevansa valmiina haastamaan Belgian ja Ukrainan.

24.1.2021 21:54 Suomalaiset ulkomailla

Holopaisen hurja tahti Islannissa jatkuu – Susiladies-pelaajat hyville pisteille

Annika Holopainen jatkoi vahvoja pelejään Islannin liigassa, mutta KR jahtaa siitä huolimatta edelleen ensimmäistä voittoaan. Awak Kuier ylsi kahdesti viikon aikana kaksinumeroisiin pisteisiin ja koville pisteille pääsivät myös Sofia Pelander, Anniina Äijänen sekä Sara Rokkanen.

19.1.2021 14:57 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierilla menossa vahva kausi – ”Olen tykännyt pelityylistä tosi paljon”

Suomalaisen koripalloilun kirkkaimpiin lupauksiin kuuluva Awak Kuier, 19, pelaa ensimmäistä kauttaan ammattilaisena. Italialaista Virtus Eirene Ragusaa edustavan Kuierin debyyttikausi ulkomailla on sujunut hyvin.

17.1.2021 11:32 Suomalaiset ulkomailla

Annika Holopainen palasi tositoimiin hurjin tehoin

Islannin liiga palasi yli kolmen kuukauden tauolta ja Annika Holopainen pääsi taas pitkästä aikaa pelien makuun iskemällä tilastoihin hurjia lukemia.

11.1.2021 22:57 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander ja Awak Kuier tehokkaina

Sofia Pelander ja Awak Kuier pelasivat vahvat pelit viikonloppuna, kun molemmat auttoivat joukkueensa voittoihin. Sara Rokkanen sen sijaan debytoi uudessa joukkueessaan vakuuttavasti ja Anniina Äijänen jatkoi hyviä esityksiään.

9.1.2021 12:40 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelander vaatii itseltään enemmän – ”Tulen parantamaan loppukaudesta”

Sofia Pelander pelaa ensimmäistä kauttaan Saksassa, kun hän teki kesällä sopimuksen Bundesliigassa pelaavan Hernerin kanssa. Pelander löytää alkukauden jälkeen parannettavaa sekä itseltään että joukkueelta.

3.1.2021 21:57 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ylsi upeaan tupla-tuplaan

Awak Kuier avasi vuoden 2021 komeasti merkkauttamalla komean 15 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan siivittäessään Ragusan voittoon Italian liigassa. Espanjassa Marianne Kalin ja Anniina Äijänen pääsivät aloittamaan vuotensa myös voitoilla.

29.12.2020 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin joulun aika sujui voitokkaasti

Joulun molemmin puolin pelattiin sekä Saksassa että Espanjassa. Sofia Pelander pääsi juhlimaan kahta voittoa Hernerin kanssa.

20.12.2020 22:52 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierilla voittoisa viikko – Espanjassa suomalaisonnistumisia

Awak Kuierin Virtus Eirene Ragusan vahva meno Italian liigassa sai viikolla jatkoa kahdella voitolla. Espanjassa Anniina Äijäsen Ferrolin voittoputki venyi jo 13 ottelun mittaiseksi ja Helmi Tulonen sekä Elina Koskimies olivat joukkueensa parhaimmistoa.

13.12.2020 22:45 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen tehtaili hurjan tupla-tuplan

Helmi Tulonen oli ilmiliekeissä tilastoiden 25 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan viikonloppuna. Anniina Äijänen oli Ferrolin paras pistenainen joukkueen jatkaessa puhtaalla pelillä ja Awak Kuierin Ragusa nappasi kovan päänahan Italiassa.

10.12.2020 09:43 Suomalaiset ulkomailla

Kuier, Tulonen ja Äijänen terävässä iskussa

Awak Kuierin hienot pelit Italian liigassa saivat jatkoa tupla-tuplalla ja Helmi Tulonen ja Anniina Äijänen ylsivät koville pisteille Espanjassa.

29.11.2020 22:23 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier palasi kentille tehokkaasti

Awak Kuier palasi pitkän tauon jälkeen peleihin ja merkkautti heti tupla-tuplan Italian liigassa. Espanjan Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä.

24.11.2020 08:31 Susiladies

Sara Rokkanen sopimukseen Ville Tuomisen Helsingborgin kanssa

Susiladiesin Sara Rokkanen, 24, on siirtynyt Ruotsin Damliganin nousijajoukkue Helsingborgiin, jonka päävalmentajana toimii Ville Tuominen. Rokkanen pelasi aiemmin tällä kaudella Espanjan pääsarjan Bembibressä.

23.11.2020 09:46 Suomalaiset ulkomailla

Koskimies ja Tulonen urakoivat tehokkaasti Espanjassa

Elina Koskimies ja Helmi Tulonen olivat hyvässä vireessä, kun Ibaizabal pelasi viikon aikana peräti kolmasti. Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa murskatahtiaan ja Saksassa Sofia Pelanderin Herner koki avaustappionsa.

8.11.2020 10:15 Suomalaiset ulkomailla

Anniina Äijänen tehokkaana Ferrolin voittoputken venyessä

Anniina Äijänen oli jälleen tehokkaalla pelipäällä, kun Ferrol jatkaa Espanjan Liga Femenina 2:ssa puhtaalla pelillä. Sofia Pelanderin Herner jatkaa niin ikään voittojen tiellä Saksan Bundesliigassa.

Näytä lisää vastaavia