Alex Murphy taas suomalaiskohtaamisen voittoon

20.11.2023 09:47 Espanjassa, Islannissa ja Ranskassa nähtiin viikonloppuna suomalaisten kohtaamiset ja Erik Murphy, Antti Kanervo ja Mikko Larkas pääsivät maistelemaan voittoa.

Jacob Grandison ja Alex Murphy iskivät yhteen Espanjassa. (Kuva: FIBA)

Espanjan liigassa Elias Valtonen ja Sasu Salin juhlistivat voittoja. Manresan vahva vire sai jatkoa Obradoiron kaatuessa selvästi 76-56 (37-25). Valtonen autteli joukkuettaan kuuden pisteen ja kolmen levypallon saldolla. Manresa on kuudentena.
Ottelutilastot

Teneriffa puolestaan pyyhälsi Palencian yli 92-71 (49-35)-voitolla. Salin sai rivilleen kolme pistettä, kaksi levypalloa ja riiston. Voitolla Teneriffa nosti voittoprosenttinsa 50:een.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Sarjaporrasta alempana nähtiin Susijengin MM-pelaajien taistelu, kun Alex Murphy toivotti Jacob Grandisonin Menorcan vieraakseen. Sarjakärki Estudiantes jyräsi toisella puoliajalla selvään 81-56 (32-25)-voittoon. Murphy merkkautti viisi pistettä, kaksi levypalloa ja syötön. Grandisonin ainoaksi tehomerkinnäksi jäi yksi levypallo.
Ottelutilastot

Caceresin orastava voittoputki tuli päätökseen Gipuzkoan vieraana numeroin 64-88 (26-48). Remu Raitanen oli teholuvulla (14) mitattuna joukkueensa ykkönen yhdeksän pisteen, kuuden levypallon ja syötön tilastoilla. Caceresilla on kolme voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Edon Maxhunin ja Le Portelin voittokulku tyssäsi Mikko Larkaksen Strasbourgin vieraana. Strasbourg otti ottelusta 90-75 (34-46)-voiton. Strasbourg käänsi ottelun viimeisellä neljänneksellä voittamalla sen peräti 36-12. Maxhuni oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa 14 pisteellä ja tilastot täyttyivät kolmella levypallolla ja syötöllä. Strasbourg paranteli asemiaan ollen nyt 12. ja Le Portel on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Myös Paris Basketballin voittoputki katkesi, kun Roanne yllätti pääkaupunkilaiset 83-76 (43-36). Jantunen upotti yhden kolmeen pisteen heiton ja täytteli rivejään neljällä levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Tappiosta huolimatta Tuomas Iisalon miehistö jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Henri Kantonen kunnostautui syöttelijänä pedaten joukkuekaverilleen korin neljästi, mutta Mazeikiai hävisi Lietkabelisille 64-82 (34-39). Syötöt jäivät Kantosen ainoiksi tilastomerkinnöiksi. Mazeikiai on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Euroliigassa Lassi Tuovin Bolognan voittoputki katkesi Panathinaikosin vieraana 76-90 (42-45).
Ottelutilastot

Patrioti Levice jatkaa Slovakian sarjan kakkospaikalla voitettuaan Handlovan 88-70 (40-34). Severi Kaukiaisen tilastomerkinnäksi tuli yksi syöttö.
Ottelutilastot

Adrianmeren kakkostasolla, ABA2:ssa, Perttu Blomgrenin Domzale koki kirvelevän 83-89 (46-32, 76-76)-tappion Vojvodinalle. Vojvodina tuli varsinaisen peliajan viime hetkillä tasoihin kolmen pisteen heitolla ja vei jatkoajan nimiinsä. Blomgren heitti ottelussa yhdeksän pistettä, nappasi kolme levypalloa, antoi syötön ja torjui kerran. Domzalella on voitto ja kolme tappiota.
Ottelutilastot

Domzale sai balsamia haavoilleen viikonlopun toisessa ottelussaan, kun Mozzart Skopje kaatui vieraskentällä 70-63 (33-40). Blomgrenille merkittiin kaksi pistettä, neljä syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Antti Kanervo pääsi paukuttelemaan henkseleitä Islannin liigan suomalaiskohtaamisessa, kun Stjarnan voitti kotonaan Osku Heinosen ja Ville Tahvanaisen Haukarin 89-79 (52-43). Kanervo pussitti 12 pistettä, levypallon ja kaksi syöttöä. Suomalaisten ykköstykki oli 14 pistettä heittänyt Tahvanainen, joka keräsi lisäksi kolme levypalloa, syötön ja torjunnan. Heinoselle kirjattiin kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, syöttö ja riisto.
Ottelutilastot

Ilmari Toikkanen pääsi nauttimaan murskavoitosta Svendborg Rabbitsin nakertaessa Amagerin kumoon 125-73 (52-33). Toikkasen riville kirjailtiin neljä pistettä, neljä levypalloa ja riisto. Rabbits jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Trey Niemi oli Lumezzanen parhaimmistoa 10 pisteen, viiden levypallon ja riiston tilastoilla. Siitä huolimatta Virtus Imola oli kotonaan vahvempi 55-83 (25-33). Lumezzane on Serie B:n B-lohkossa 14.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen otti kauden toisen voittonsa, kun Löwen Braunschweig kaatui jatkoajan jälkeen 92-87 (39-39, 77-77). Voiton tekee erityisen maukkaaksi se, että Tigers nousi varsinaisella peliajalla viime sekunneilla tasoihin.
Ottelutilastot

ProB:ssä Valtteri Mervolan vahvasta 11 pisteen, kuuden levypallon, seitsemän syötön ja kahden riiston ottelusta huolimatta, Ehingen Urspring hävisi Oberhaching Tropicsin vieraana 76-82 (37-42). Ehingen on etelälohkossa jumbona voitettuaan vasta yhden ottelun.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Samuli Niemisen valmentama Swans Gmunden puolusti kotipesäänsä tehokkaasti Gunners Oberwart kaatuessa selvästi 75-54 (36-24). Swans on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin takamiehet tehokkaina

Susijengin takamiehet osoittivat heittotaitojaan viikonlopun otteluissa. Sasu Salin kiitti vastuusta tehokkaasti auttaessaan Teneriffan voittoon Espanjassa, Ilari Seppälä paukutti 21 pistettä Ranskassa ja Ville Tahvanainen saman määrän Islannissa. Myös Aatu Kivimäki ylsi kaksinumeroisiin.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

6.4.2024 08:05 Suomalaiset ulkomailla

Islannissa saatiin runkosarja päätökseen – Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspeleissä

Islannissa paketoitiin runkosarja ja Ville Tahvanaisen kausi jatkuu pudotuspelien merkeissä. Antti Kanervon osalta kausi tuli päätökseen.

1.4.2024 09:52 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset kovassa iskussa europarketeilla

Susijengin pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla viikonlopun otteluissa. Edon Maxhuni oli loistovireessä Ranskassa, Alex Murphy oli joukkueensa ykköstykki Espanjassa ja Perttu Blomgren oli käsi kuumana Sloveniassa.

30.3.2024 09:21 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball EuroCupin finaaliin

Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

Näytä lisää vastaavia