Alexander Madsen hurjasteli tupla-tuplan

16.12.2019 08:04 Alexander Madsen oli jälleen VEF Riian hahmoja merkkauttamalla tupla-tuplan latvialaisjoukkueen jatkaessa sarjassa puhtaalla pelillä. Carl Lindbom oli tarkassa heittovireessä Puolan liigassa ja Edon Maxhuni väläytti Espanjassa.

Alexander Madsen näytti taas monipuolisuuttaan. (Kuva: Ville Vuorinen)

Petteri Koposen Bayern München otti tärkeän voiton Euroliigassa kaatamalla kotonaan Pietarin Zenitin 77-69 (37-35). Koponen oli jälleen joukkueensa parhaimpia pistemiehiä 11 pisteen saldolla. Tilastot karttuivat myös yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Voitto oli Bayern Münchenille viides 13 ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Madsen merkkautti komeasti 14 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan VEF Riian jatkaessa puhtaalla pelillä Viron ja Latvian yhteisliigassa. Madsen tilastoi lisäksi kaksi syöttöä, riiston ja kaksi torjuntaa 91-85 (48-42)-voitossa Raplaa vastaan.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Sasu Salinin Teneriffa haki 86-76 (46-36)-voiton Andorrasta. Salin säkitti yhdeksän pistettä, noukki kaksi levypalloa, antoi kolme syöttöä ja riisti pallon kahdesti. Teneriffalla on 13 ottelusta kahdeksan voittoa.
Ottelutilastot

LEB Orossa jäi suomalaiskohtaaminen näkemättä, kun Matti Nuutinen joutui jättämään ottelun Alex Murphya ja Gipuzkoa Basketia vastaan väliin lievän loukkaantumisen takia. Gipuzkoa voitti Oviedon 76-63 (33-41) Murphyn tilastoidessa neljä pistettä, neljä levypalloa, syötön ja riiston. Gipuzkoa on sarjan jaetulla kärkipaikalla kymmenellä voitolla ja kolmella tappiolla. Oviedolla on koossa neljä voittoa.
Ottelutilastot

Roope Ahosen 14 pistettä eivät riittäneet siivittämään Breogania voittoon Palmasta, kun kotijoukkue oli vahvempi 102-84 (48-44). Ahosen tilastoihin lisättiin myös kolme levypalloa ja syöttö. Tappio oli Breoganille kauden viides.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni oli 16 pisteellään Gran Canarian pistemies laspalmaslaisten voittaessa LEB Platan ottelussa Menorcan 84-65 (33-37). Maxhuni kasasi lisäksi kaksi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Carl Lindbom oli jälleen Radomin parhaimmistoa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Lindbom oli jälleen tehokkaana Puolan liigassa Radomin hakiessa 86-78 (35-35)-vierasvoiton Starogard Gdanskista. Lindbom sukitti tarkasti 17 pistettä ja kaunisteli tilastojaan neljällä levypallolla, syötöllä, riistolla ja torjunnalla. Radomilla on 12 ottelun jälkeen seitsemän voittoa.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Jamar Wilson hävisi entiselle seuralleen Nanterrelle, kun JL Bourg Basket taipui vieraskentällä 70-85 (31-43). Wilsonille kertyi neljä pistettä, levypallo, kolme syöttöä ja riisto. Bourg Basketilla on yhdeksän voittoa ja viisi tappiota.
Ottelutilastot

Strasbourgin apuvalmentaja Lassi Tuovi pääsi herkuttelemaan voitolla entistä työantajaansa vastaan, kun Strasbourg haki Gravelines-Dunkerquen vieraana 91-73 (43-34)-voiton. Strasbourgin saldo on nyt kahdeksan voittoa ja kuusi tappiota.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä Ilari Seppälä uurasti 31 minuuttia tilastoiden 10 pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja riiston, mutta sekään ei auttanut Aix-Mauriennea voittoon Rouenista. Vierasjoukkue oli parempi numeroin 93-68 (43-36). Aix-Mauriennella on 10 ottelusta neljä voittoa.
Ottelutilastot

Aleksi Koskinen ja Anton Mirolybov ovat saaneet Swans Gmundenin hyvään lentoon. (Kuva: Swans Gmunden)

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden jatkaa Itävallan liigan piikkipaikalla voitettuaan kärkiottelussa Gunners Oberwartin 90-85 (43-52). Swans on voittanut 12 ottelustaan 10.

- Haluan onnitella pelaajiani. Tämä oli kova ottelu ja Oberwart pelasi erittäin hyvin. Meillä oli ongelmia ensimmäisellä puoliajalla, mutta löysimme pelimme ja se tietenkin auttoi, Mirolybov pohti sarjan sivuilla.
Ottelutilastot

Daniel Janssonin apuvalmentama Ulm selvitti tiensä Saksan cupissa neljän parhaan joukkoon voittamalla Göttingenin 86-80 (48-33).
Ottelutilastot

Italian liigassa Topias Palmi sai vastuuta hienosti 21 minuuttia ja oli aloitusviisikossa toista kertaa peräkkäin, mutta Vanoli Cremona taipui Pistoian vieraana 71-84 (35-40). Palmi heitti kuusi pistettä, nappasi kolme levypalloa ja riisto kahdesti. Cremonalla on 12 ottelusta seitsemän voittoa.
Ottelutilastot

 
19.10.2023 00:08 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin sytytti sukan tuleen Mestarien liigassa

Sasu Salinin ranne oli tulikuumana Mestarien liigan avauksessa, kun hän pommitti peräti kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään hurjalla prosentilla. Severi Kaukiainen oli Patrioti Levicen ykkösnimi FIBA Europe Cupissa ja Mikael Jantunen esiintyi vahvasti EuroCupissa.

7.10.2023 08:43 Suomalaiset ulkomailla

Espanjan LEB Oro alkoi suomalaiskohtaamisella

Espanjassa saatiin LEB Oro käyntiin ja Remu Raitasen ja Alex Murphyn joukkueet pääsivät heti ottamaan mittaa toisistaan. Mikael Jantunen puolestaan loisti EuroCupin avauksessa.

10.2.2020 07:46 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli seurajoukkueiden maailmanmestaruutta

Sasu Salin pääsi ensimmäisenä suomalaispelaajana juhlimaan seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnauksen, FIBA Intercontinental Cupin, voittoa.

6.2.2020 08:27 Suomalaiset ulkomailla

Alex Murphy juhli cup-voittoa - Mestarien liigan lohkovaihe päätökseen

Alex Murphy pääsi juhlimaan Espanjan LEB Oron cupin, Copa Princesan, voittoa. Mestarien liigan lohkovaiheessa saatiin myös pelit päätökseen.

31.1.2020 07:56 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin tulikuumana Mestarien liigan suomalaiskohtaamisessa

Sasu Salin oli käsi kuumana Mestarien liigassa, kun hän upotti kovalla prosentilla 20 pistettä Alexander Madsenia ja VEF Riikaa vastaan.

23.1.2020 23:45 Suomalaiset ulkomailla

Susijengin kolmikko kovassa vireessä

Susijengin pelaajat osoittivat vahvaa virettä, kun Sasu Salin, Carl Lindbom ja Alexander Madsen pistivät taululle kovia tehoja alkuviikon otteluissaan. Petteri Koponen sen sijaan pääsi pitkästä aikaa voiton makuun Euroliigassa.

19.1.2020 08:42 Suomalaiset ulkomailla

Maxhuni ja Ahonen vauhdissa Espanjassa

Edon Maxhuni ja Roope Ahonen olivat jälleen vahvalla pelipäällä molempien ollessa joukkueidensa parhaimmistoa voitto-otteluissa. Positiivisiin uutisiin kuului myös Alexander Madsenin paluu parketille pienen loukkaantumisen jälkeen.

16.1.2020 07:57 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa varmisti jatkopaikan Mestarien liigassa

Sasu Salin oli selättänyt viime aikoina vaivanneen sairastelun ja palasi tehokkaana pelikentille heittäen Teneriffalle 14 pistettä Mestarien liigan ottelussa Nymburkia vastaan. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti paikkansa pudotuspeleissä.

11.1.2020 09:17 Suomalaiset ulkomailla

Salinin Teneriffa lähellä jatkopaikkaa Mestarien liigassa - Koponen, Seppälä ja Nuutinen vireessä

Sasu Salinin Teneriffa käytännössä varmisti jatkopaikkansa Mestarien liigassa jatkamalla hyvää kauttaan kreikkalaista Peristeriä vastaan. Petteri Koponen oli jälleen Bayern Münchenin parhaimmistoa Euroliigassa, Matti Nuutinen punnersi tupla-tuplan Espanjassa ja Ilari Seppälä auttoi joukkueensa voittoon Ranskassa.

4.1.2020 07:15 Suomalaiset ulkomailla

Lindbom ja Ahonen aloittivat vuoden vahvasti

Carl Lindbom ja Roope Ahonen aloittivat vuotensa vakuuttavasti. Lindbom lähenteli tupla-tuplaa Puolassa ja Ahosen vahva heittovire sai jatkoa Espanjassa.

29.12.2019 08:22 Suomalaiset ulkomailla

Ahonen ja Seppälä päättivät vuotensa tehokkaasti

Roope Ahonen ja Ilari Seppälä päättivät vuotensa vahvasti molempien ollessa tarkkakätisinä ja Jamar Wilson pääsi niin ikään voiton makuun.

22.12.2019 09:55 Suomalaiset ulkomailla

Susijengiläiset hyvässä vireessä joulun viettoon

Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat jälleen tarkkakätisiä Espanjan sarjoissa. Carl Lindbomin hyvät otteet saivat niin ikään jatkoa Puolan liigassa ja Jamar Wilson sekä Ilari Seppälä esiintyivät vahvasti Ranskassa.

6.12.2019 08:14 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin ja Matti Nuutinen hirmuiskussa

Sasu Salin ja Matti Nuutinen olivat alkuviikon suomalaisnimet. Salin säkitti 15 pistettä Mestarien liigassa ja Nuutinen nosteli 20 pinnaa Espanjan LEB Orossa. Petteri Koponen oli Bayern Münchenin paras pistemies Euroliigan ottelussa Maccabi Tel Avivia vastaan.

21.11.2019 07:42 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin tupla-tupla ei riittänyt - Salin juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin VEF Riika isännöi Sasu Salinin Teneriffaa. Madsen oli joukkueensa ykköstähti tupla-tuplalla, mutta Teneriffa palasi kotimatkalle täyden pistepotin kera.

10.11.2019 09:10 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin kuumana Teneriffan voitossa

Sasu Salinin vahva peli siivitti Teneriffan jälleen voittoon Espanjan liigassa. Carl Lindbom ja Ilari Seppälä olivat myös niin ikään tehokkaina.

3.11.2019 08:57 Suomalaiset ulkomailla

Ilari Seppälä hurjassa iskussa Ranskassa – ”Omaan peliini olen ihan tyytyväinen”

Ranskan ProA:ssa Jamar Wilson ja Lassi Tuovi pääsivät voiton makuun ja ProB:ssä Ilari Seppälä heitti peräti 26 pistettä Aix-Mauriennelle. Puolassa Carl Lindbom pääsi myös nauttimaan voitosta.

31.10.2019 08:02 Suomalaiset ulkomailla

Petteri Koponen tehokkaana Bayern Münchenin voittaessa Real Madridin

Petteri Koponen ja Bayern München pääsivät juhlimaan äärimmäisen maukasta voittoa kaadettuaan Euroliigan ottelussa Real Madridin. Koponen oli jälleen Bayernin kantavia voimia ottelussa heittäen 15 pistettä. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa jatkaa puhtaalla pelillä ja Ranskan cupissa nähtiin suomalaiskohtaaminen.

17.10.2019 23:48 Suomalaiset ulkomailla

Koposen Bayern München järjesti murskajaiset Euroliigassa – ”Hyvä esitys koko jengiltä”

Petteri Koposen Bayern München järjesti melkoisen näytöksen kotiyleisölleen kaataessaan Euroliigan ottelussa ranskalaisen ASVEL Lyon-Villeurbannen yli 40 pisteen erolla.

11.10.2019 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Madsenin VEF Riika aloittanut tappioitta - Koposen Bayern München kaatui Euroliigassa

Euroliigan hallitseva mestari Moskovan TsSKA oli liian kova pala purtavaksi Petteri Koposen Bayern Münchenille. Alexander Madsenin VEF Riika on aloittanut kauden komeasti puhtaalla pelillä.

4.10.2019 08:31 Susijengi

Koposen Bayern München aloitti Euroliigan komealla voitolla

Petteri Koposen Bayern München otti hienon voiton Euroliigan avausottelussaan kaataessaan Olimpia Milanon. Alexander Madsen myös pääsi avaamaan kautensa voitolla.

Näytä lisää vastaavia