Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

15.1.2024 11:51 Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

Awak Kuier siivitti Venezian selvään voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Reyer Venezia venytti voittoputkeaan, kun se kaatoi Italian liigan ottelussa Battipaglian 92-62 (47-40). Kuier loisti 17 pisteen, seitsemän levypallon, syötön ja peräti neljän torjunnan tilastonoteerauksella. Reyer Venezia ei ole hävinnyt tällä kaudella ainuttakaan ottelua, kun kaikki kilpailulliset pelit lasketaan mukaan.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Sanga Milano ei pystynyt pistämään kapuloita rattaisiin, kun San Martino di Lupari karkasi 96-63 (61-39)-voittoon. Tulonen täytteli tilastoriviään kuudella pisteellä, kolmella levypallolla ja riistolla. Milano on sarjassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Belgian liigassa Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen jatkaa tappioitta Namur Capitalen kaaduttua 64-55 (29-35). Aarnisalo oli omiensa kärkinimiä 15 pisteen, viiden levypallon, syötön, kahden riiston ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Sofia Pelander oli Norrköping Dolphinsin parhaimmistoa Högsbon kaatuessa 88-56 (39-26). Pelander heitti täydellisellä heittopelillä 16 pistettä ja täytteli tilastoja viidellä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Dolphins ui sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Visby hävisi Södertäljelle selvästi 42-87 (23-43) Isabella Kaukopaasin saadessa tilastoihinsa seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Visby on SBL:ssä viimeisenä
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik hävisi vieraskentällä Luulajalle 62-86 (33-38) ja Vesiluoman riville merkittiin yksi pistettä, kolme levypalloa ja riisto. Alvik on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtinen pääsi juhlimaan makeaa voittoa Espanjan liigassa, kun Sedis Basquet kaatoi suurseuroihin lukeutuvan Avenidan 67-59 (34-30). Lahtinen ruokki joukkuekaverinsa viidesti korintekoon. Sedis on kymmenentenä.
Ottelutilastot

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol puolestaan koki harmittavan 73-75 (45-43)-tappion Jairisin vieraana. Kalin jäi ilman tehomerkintöjä ja Äijäselle kirjattiin kuusi pistettä, neljä levypalloa, neljä syöttöä ja riisto. Ferrol pitää kiinni kahdeksannesta sijasta.
Ottelutilastot

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern jatkaa vahvasti Saksan Bundesliigassa murjottuaan Herner TC:n selvästi 86-45 (37-29). Lehtoranta teki tasaista työtä neljän pisteen, kolmen levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla. Koskimies täytteli omia sarakkeitaan kahdella pisteellä, yhdeksällä levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla. Keltern johtaa sarjaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions Halle joutui tunnustamaan Marburgin paremmakseen 80-65 (47-39). Pounds oli joukkueensa ykköstykki heittäessään 12 pistettä ja tilastoihin tuli täytettä myös neljän levypallon ja riiston muodossa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen koki kotonaan kirvelevän 64-67 (35-27). Ottelussa kahdeksan pistettä keränneellä Lehtorannalla oli viime hetkillä mahdollisuus tuoda Angels tasoihin kolmen pisteen heitolla, mutta yritys meni ohi. Pisteiden lisäksi Lehtoranta keräsi viisi levypalloa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia