Awak Kuier loisti Serie A1:n kärkiottelussa

4.12.2023 12:01 Awak Kuier oli pelipäällä, kun hän johdatti Reyer Venezian 22 pisteellään voittoon Italian Serie A1:n kärkiottelussa. Anissa Pounds pääsi nautiskelemaan suomalaiskohtaamisen voitosta Saksassa ja Sofia Pelander sai komean tupla-tuplan Ruotsissa.

Awak Kuier oli vaikeasti pideltävä viikonlopun kärkikamppailussa. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kuieria lepuutettiin hieman viikon EuroCup-voitossa ja viikonloppuna suomalaistähti oli jälleen Venezian ykkösnimi Bolognan kaatuessa kärkiottelussa 80-69 (47-37). Kuier koristeli tilastoriviään komeasti 22 pisteellä, kahdeksalla levypallolla, riistolla ja torjunnalla. EuroCupin ottelut mukaan lukien, Venezia ei ole hävinnyt tällä kaudella peliäkään.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Puhtaalla pelillä jatkaa myös Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen, joka kaatoi Belgian liigan ottelussa Kortrijk Spursin 87-65 (45-28). Aarnisalo sai kahdeksan merkintää sekä piste- että levypallosarakkeeseen.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimiehen ja Linda-Lotta Lehtorannan Kelternin puhdas tili puolestaan tahriintui, kun Anissa Poundsin Halle Lions kaatoi hallitsevan mestarin 79-77 (46-48). Pounds sai kunnian viimeistellä loppulukemat vapaaheittoviivalta ja kokonaissaldokseen Pounds keräsi viisi pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi riistoa. Koskimiehelle kirjattiin neljä levypalloa, syöttö ja riisto. Lehtoranta ei pelannut ottelussa.

Tappiosta huolimatta Keltern jatkaa sarjan piikkipaikalla ja Lions nousi jaetulle neljännelle sijalle.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtoranta esiintyi pirteästi, kun Angels Nördlingen voitti kotikentällään Marburgin 80-63 (42-33). Lehtoranta tilastoi monipuolisesti 11 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi syöttöä, riiston ja torjunnan. Angels on Lionsin kanssa tasapisteissä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lotta-Maj Lahtinen teki tarkkaa työtä, kun hän upotti 11 pistettä Sedis Basquetin voittaessa kotonaan Bembibren 84-67 (46-31). Lahtiselle kertyi myös neljä levypalloa, syöttö ja neljä riistoa.
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol piti huippujoukkue Gironan tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan 74-87 (37-47). Äijänen tilastoi viisi pistettä ja kaksi levypalloa, kun taas Kalinin rivillä oli kaksi pistettä, viisi levypalloa ja syöttö.

Sedis ja Ferrol ovat tasapisteissä neljällä voitolla ja kuudella tappiolla.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen oli vahvalla pelipäällä ollen KARA Trutnovin paras pistenainen 17 pisteen saldolla, mutta Soko Hradec Kralove oli lopulta vahvempi 93-66 (39-35). Rokkanen sai rivilleen myös levypallon ja kaksi syöttöä. Trutnov on Tshekin liigassa toiseksi viimeisenä.
Ottelutilastot

Sofia Pelander kirjautti komean 15 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, kun Norrköping kiri Östersundin ohi 78-75 (42-34)-voittoon. Norrköping oli vielä 2,5 minuuttia ennen loppua viisi pistettä perässä, mutta vie ottelun lopun nimiinsä 10-2 ja nousi voittoon. Pelanderille merkittiin myös yksi torjunta. Norrköping jatkaa Ruotsin liigassa jaetulla kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi palasi Visbyn kokoonpanoon, mutta suomalaiskohtaaminen jäi näkemättä, kun Lotta Vesiluoma puuttui Alvikin rivistöstä. Alvik vei ottelussa pidemmän korren voittamalla 83-71 (42-33). Kaukopaasi kunnostautui levypalloissa kahmien niitä kahdeksan ja muuten tilastoihin kirjattiin yksi piste ja kolme syöttöä. Alvik on sarjassa kymmenes ja Visby 11.
Ottelutilastot

 
5.2.2024 10:44 Suomalaiset ulkomailla

Helmi Tulonen loisti suomalaiskohtaamisessa – Awak Kuierin Venezia nappasi silti voiton

Helmi Tulonen vei tilastojen valossa pidemmän korren Awak Kuierista, mutta Kuierin Reyer Venezia kuittasi voiton joukkueiden kohtaamisessa. Saksassa nähtiin myös suomalaisten yhteenotto.

2.2.2024 18:37 Suomalaiset ulkomailla

Elina Koskimiehen tähtäimessä Saksan mestaruus ja EM-kisat

Elina Koskimies mietti viime kesänä, että jättäisi Saksan kahden siellä vietetyn kauden jälkeen. Hallitsevan mestarin ja EuroCup-joukkue Kelternin tarjous käänsi kuitenkin Koskimiehen pään ja nyt hän taistelee Saksan mestaruudesta.

22.1.2024 13:12 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds heittivät kovat pisteet voitoissa

Elina Aarnisalo ja Anissa Pounds johdattivat Susiladies-pelaajien laajaa rintamaa Euroopan korisparketeilla. Sara Rokkanen kirjautti niin ikään hienon pistemäärän ja Helmi Tulonen auttoi joukkueensa tärkeään voittoon Italiassa.

18.1.2024 10:03 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni EuroCupin puolivälieriin

Reyer Venezian mestaruusjahti EuroCupissa jatkuu, kun Awak Kuier oli johdattamassa joukkuetta puolivälieriin. Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquetin taival kuitenkin päättyi.

15.1.2024 11:51 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo voittojen takuunaisina

Awak Kuier ja Elina Aarnisalo olivat isoissa rooleissa joukkueidensa jatkaessa tappioitta sarjoissaan. Sofia Pelander teki kovaa jälkeä Ruotsissa ja Anissa Pounds oli joukkueensa pisteykkönen Saksassa.

11.1.2024 09:51 Suomalaiset ulkomailla

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät - Kuierille voitto, Lahtiselle tappio

EuroCupin neljännesvälierät käynnistyivät keskiviikkoiltana. Awak Kuierin Reyer Venezia otti tiukan otteen jatkopaikasta, kun Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet taipui omassa ottelussaan. Saksassa Roosa Lehtorannan taistelu cupin voitosta jatkuu.

8.1.2024 09:53 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

31.12.2023 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Kuierin Reyer Venezia venytti voittoputken uudelle kymmenluvulle – Poundsille ja Äijäselle kauden ennätyspisteet

Awak Kuierin Reyer Venezia on pelannut alkukauden tappioitta ja lähtee uuteen vuoteen 20 ottelun voittoputkessa. Espanjassa Anniina Äijänen auttoi joukkueensa cup-huipentumaan ja Saksassa Anissa Pounds lopetti vuotensa komeasti.

21.12.2023 23:01 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier ja Lotta-Maj Lahtinen jatkavat EuroCupissa

EuroCupin ensimmäinen pudotuspelikierros saatiin päätökseen torstaina ja suomalaispelaajien osalta Awak Kuierin ja Lotta-Maj Lahtisen pelit jatkuvat.

15.12.2023 11:26 Suomalaiset ulkomailla

Susiladies-pelaajilla vahva aloitus EuroCupin pudotuspeleissä

Awak Kuierin, Lotta-Maj Lahtisen ja Elina Aarnisalon joukkueet nappasivat voitot EuroCupin pudotuspelien avausotteluissa.

Näytä lisää vastaavia