Awak Kuierin Venezia eteni Italian cupin finaaliturnaukseen

8.1.2024 09:53 Awak Kuier aloitti vuotensa selvittämällä tiensä Italian cupin Final Four -lopputurnaukseen. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol sinetöi Espanjassa paikkansa cup-turnauksessa. Saksassa Elina Koskimies ja Roosa Lehtoranta saivat vuodelleen vahvan startin.

Awak Kuier pääsee taistelemaan cup-voitosta. (Kuva: Ville Vuorinen)

Kuierin Venezia pääsi suoraan toiselle karsintakierrokselle ja peittosi lopulta Brixian selvästi 75-44 (41-21). Kuier tilastoi joukkueelleen kuusi pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä, riiston ja kaksi torjuntaa.

Venezian seuraksi finaaliturnaukseen selvittivät tiensä Kuierin entinen seura Ragusa, Sesto San Giovanni ja Schio. Venezia kohtaa välierässä Sesto San Giovannin. Finaaliturnaus pelataan 16.2.-18.2.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Helmi Tulosen Sanga Milanon tie päättyi jo heti ensimmäisellä kierroksella, kun se hävisi Sesto San Giovannille 71-81 (31-49). Tulonen kirjautti seitsemän pistettä ja levypallon.
Ottelutilastot

Espanjassa vuosi saatiin käyntiin heti kahdella kierroksella. Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol palasi talvitauolta voittoisasti kaataessa Euskotrenin 66-58 (43-34). Äijänen kantoi kortensa kekoon kahdella pisteellä ja levypallolla, kun Kalinille kirjattiin kolme levypalloa.

Voitolla Ferrol varmisti paikkansa kahdeksan parhaan joukossa runkosarjan ensimmäisen puolikkaan jälkeen ja ansaitsi sitä kautta paikan Copa de la Reinan cup-tapahtumassa.
Ottelutilastot

Mikäli twiitti ei näy yläpuolella, voit katsoa sen täältä.

Viikonloppuna Ferrol piinasi sarjakakkosta Zaragozaa, mutta joutui lopulta taipumaan 69-71 (30-35), vaikka johti peliä vielä puolisen minuuttia ennen loppua. Kalin heitti kaksi pistettä ja sai tililleen myös levypallon, syötön ja kaksi riistoa. Äijänen nappasi kaksi levypalloa.

Ferrol pitää sarjassa yhdeksättä tilaa.
Ottelutilastot

Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet aloitti vuoden niukalla 76-77 (50-43)-tappiolla Araskin vieraana. Lahtisen tilastoihin kertyi kaksi pistettä, levypallo, kaksi syöttöä ja riisto.
Ottelutilastot

Sedis palasi viikonloppuna voittojen tielle kukistamalla Ensinon vieraissa 69-62 (36-33) Lahtisen täyttäessä tilastojaan kahdeksalla pisteellä, kahdella levypallolla ja kolmella syötöllä. Sedis pitää sarjassa sijaa 11.
Ottelutilastot

Elina Koskimies oli vahvassa iskussa Saksan Bundesliigassa heitettyään 15 pistettä Kelternin peitotessa Wings Leverkusenin selvästi 85-42 (37-26). Koskimies sai tilastoihinsa myös kaksi syöttöä, riiston ja torjunnan. Linda-Lotta Lehtorannan riville merkittiin kaksi pistettä, levypallo ja viisi syöttöä. Keltern johtaa Saksan Bundesliigaa.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Roosa Lehtoranta oli Angels Nördlingenin parhaimmistoa 14 pisteen saldolla, mutta Hannover Luchse oli kotonaan vahvempi 88-73 (44-34). Lehtoranta täytteli riviään myös kolmella levypallolla, syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Anissa Poundsin Lions Halle hävisi kotonaan ALBA Berliinille 56-69 (39-40) Poundsin heittäessä seitsemän pistettä tilastojen täyttyessä myös kahdella levypallolla ja viidellä syötöllä.

Keltern johtaa sarjaa ja Angels sekä Lions ovat tasapisteissä sijoilla 5-6.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ruotsissa vuosi alkoi vauhdikkaasti ja Sofia Pelander pääsi jatkamaan voittoputkuea, kun Norrköping Dolphins voitti kärkiottelussa Luleån vieraskentällä 69-55 (24-29). Pelander täytteli riviään viidellä pisteellä, viidellä levypallolla ja kahdella riistolla. Dolphins on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik oli jo kahdesti tositoimissa ja aloitti tappiolla ja voitolla. Vuoden ensimmäisessä ottelussaan Alvik taipui Sjuhäradsin vieraana 56-72 (32-30). Vesiluoma saalisti neljä pistettä, viisi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Loppiaisena Alvik kaatoi AIK:n 106-76 (51-28). Vesiluoma ei pelannut ottelussa.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasin Visby puolestaan hävisi molemmat vuoden ensimmäiset ottelunsa. Ensin Högsbo kävi hakemassa pisteet 95-76 (48-36)-voitolla Kaukopaasin kasatessa neljä pistettä, levypallon, kaksi syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Toisessa IK Eos oli vahvempi 80-61 (41-28). Tällä kertaa Kaukopaasin tilastoihin kirjoitettiin seitsemän pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

 
15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

1.4.2024 09:24 Suomalaiset ulkomailla

Kolme Susiladies-pelaajaa Bundesliigan välieriin – Espanjassa hienoja onnistumisia ja voittoja

Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern eteni vakuuttavasti Saksan Bundesliigan välieriin ja saivat Anissa Poundsista sekä Lions Hallesta seuraa. Espanjassa suomalaisten joukkueet ottivat tärkeitä voittoja.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

Näytä lisää vastaavia